icon

9. ročník: Diskusie a rady pre študentov

zuzka28022
9. nov 2023
zdena1990
9. nov 2023

Čo potrebujete?

zuzka28022
autor
9. nov 2023

@zdena1990 vytvoriť 10 viet- prečo mam rad slovenčinu?

zdena1990
9. nov 2023

My sme mali tiež také blbosti ... Prečo by malo byť viac hodín informatiky ... A prečo sa volá grapefruit grapefruit ..😁 na internete pohladajte aj my sme to hľadali .. mala to byť úvaha .. potom sme to nejako dali dokopy...

leggo
10. nov 2023

Slovenčina je mojím jazykom identity, pretože som Slovák/Slovenka.

Milujem krásu slovenského jazyka a jeho schopnosť presne vyjadriť moje myšlienky.

Slovenčina mi otvára dvere k bohatej slovenskej literatúre a kultúre, čo je pre mňa nevyčerpateľný zdroj inšpirácie.

Učenie sa slovenčiny mi umožňuje hlbšie porozumieť mojej rodnej krajine a jej pestrým tradíciám.

Slovenčina pre mňa nie je len jazykom, ale spôsobom, ako sa pripájať k svojej komunite a vyjadrovať svoje pocity.

Čím viac sa učím slovenčinu, tým viac si uvedomujem jej bohatstvo a rôznorodosť.

Vyhovuje mi výzva, ktorú predstavuje gramatická zložitosť slovenčiny, a radosť, ktorú cítim pri zdokonaľovaní svojich jazykových schopností.

Slovenčina mi umožňuje komunikovať s mojimi blízkymi v ich materinskom jazyku, čo vytvára silné rodinné väzby.

Rád/rada by som prenášal(a) svoje vedomosti o slovenčine na ďalšie generácie, aby sme si zachovali náš jazykový dedičstvo.

Slovenčina nie je len nástrojom komunikácie, ale aj zvláštnym spôsobom, ako vyjadriť svoju lásku k rodnej krajine a jej kultúre.