icon

Aké sú možnosti individuálneho plánu na strednej škole?

14. aug 2025

Prosím o radu ak má niekto skúsenosť , syn nastupuje na strednú školu , je možné požiadať školu o individualny ucebny plan na pol roka/ rok , z dôvodu že s manželom vycestujeme do zahraničia kvôli práci ?

procrastique
14. aug 2025

Áno, dá sa aj na polroka. Z individuálneho u mňa neboli nadšení, požadovali externé (jediný rozdiel bol, že rodičom neprišiel prídavok 20e) a to bolo všetko.

januska12323
14. aug 2025

Požiadať môžte a uvidíte či vám vyhovejú.

kacena4
14. aug 2025

mozes poziadat otazne je ci skola bude suhlasit zo zakona je to skor zdravotny dovod

aaadkaaa
14. aug 2025

Individualny plan ale neznamena, ze sa chodi len na preskusanie napr.raz za pol roka...individualny plan je o prisposobeni sa casu v skole,ale nie,ze tam nebude vobec...ja som ip mala na strednej a chodila som kazdy druhy tyzden do skoly na 1 den, alebo na 2, uz si presne nepamatam

benit
14. aug 2025

Moj mal vybavene individualne, lebo sportoval v cr. Odovzdaval prace a chodil na preskusanie. Vsetko sa da, len sa treba ist dohodnut.

koniarova
14. aug 2025

Určite sa to dá..Ale treba sa spýtať v danej škole..Ale je to riadny zaberák. Ak nie si dobrý študent, ľahké to nebude.

alusha
15. aug 2025

Treba sa informovat v skole, aky je postup. Syn druhak bol minuly skolsky rok individualne na polrocnom studijnom pobyte na strednej skole v anglicku. S jeho slovenskou skolou to nemalo nic, riesili sme to individualne. V skole sme davali ziadost o uvolnenie zo studia na tu dobu a povolenie studia v zahranici. Nasledne po navrate musel robit komisionalne skusky z hlavnych predmetov.