Ako a kde vybaviť uvoľnenie z telesnej výchovy?
Dobrý deň, Moja dcéra má problém s profesorkou telesnej výchovy. Je trochu priestorovo výraznejšia a tak je predmetom jej posmechu. Snažíme sa to riešiť doma, na žiadosť mojej dcéry. Už začala cvičiť a zmenili sme aj jedálniček. Bohužiaľ má pred sebou ešte dlhú cestu a problém je ten, že po každej telesnej výchove sa stane posmechom nie len pre profesorku, ale aj pre spolužiakov. Necíti sa na telesnej konfortne a tak ma požiadala, že či by sa dalo požiadať o uvoľnenie z telesnej výchovy. Problém je ten že na to treba lekára. Vedel by mi niekto poradiť??? Kde by sa takéto uvoľnenie z telesnej dalo vybaviť aj bez zdravotného obmedzenia??? Vopred ďakujem za odpovede
@vample ako ste dopadli s tým uvoľnením? Dcéra bojuje s podobnou situáciou a to ani nie je priestorovo výraznejšia. Študuje na jednotky na gymnáziu a skrátka nie je pohybový nadšenec a učiteľka TV sa jej vyhráža, že jej dá na vysvedčenie zlú známku, ak nedosiahne nejaké stanovené výsledky. Vôbec nechápe, že ju tým úplne motivuje k odporu k pohybu.

@xxxkatka tak asi si pamätám zlú informáciu