icon

Ako by ste reagovali, keby ste našli vašu špirálu v taške dcéry?

soni73
4. apr 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať ako by ste reagovali keby že nájdete vašu špirálu dcérke v taške (už som ju dlho nepoužívala)

Strana
z3
stastna17
4. apr 2022

neviem vek , ale asi by som sa jej opytata? Co robi moja spirala v tvojej taske?

h2
4. apr 2022

@soni73 Opýtala by som sa, či si ju zobrala a požiadala ju, nech sa nabudúce opýta, nemám problém jej ju dať. Teda, záleží aj na veku dcéry, samozrejme.

soni73
autor
4. apr 2022

Má 11

lesana25
4. apr 2022

Ty si to v jej veku nerobila?

h2
4. apr 2022

@soni73 Chce to dôverný rozhovor matky s dcérou. Ale nehreš ju. Porozprávajte sa v priateľskom duchu.

janetinka27
4. apr 2022

v tom veku sme sa kutrali vsade, aj u starkej

stastna17
4. apr 2022

asi sa chceli iba s kamoskami alebo ona sama skusit so spiralou namalovat, moja kradne laky a potom si lakuju u kamosky. Ale take veci ja neriesim , ako pisu baby vyssie to iste sme robili my.

soni73
autor
4. apr 2022

lesana25 Ja som to nerobila. h2 Ďakujem

0silvia0
4. apr 2022

@soni73 spytala by som sa jej, ci nevidela naaahodou moju spiralu, ktoru uz tyzden neviem najst🤪

beata_k
4. apr 2022

@soni73 Nijak. Co take sa stalo? Riesis to ako keby si cigarety nasla. Tak chceli s kamoskami skusit. Nic zarazajuce.

maminkadeticiek
4. apr 2022

Uplne pokojne.Spytala by som sa jej co robi moja spirala v jej taske?Na co ju potrebovala?Ci sa chce uz malovat?Ci sa maluju jek spoluziacky?Kym nemas tieto odpovede tak si nerob v hlave ziadne zavery.Chce to doverny rozhovor matky a dcery a nie vypocuvanie.

andrea_prestastna
4. apr 2022

@soni73 ved to je spirala nie robertko pre boha

zuzanka.zuzu
4. apr 2022

priviazat o radiator a zbit 🙄 uz vidim ten vazny rozhovor za tento delikt... chuda, nic by som neriesila, maximalne zobrala na nakupy aby mi nebrala moje

dominidi
4. apr 2022

Ved sa s nou normalne porozpravaj, vypocuj si jej pohlad, potom povedz svoj a najdite vhodny kompromis. Nemyslim, ze na spirale je nieco zle. Tiez som sa licila od 12tich a nijak ma to neskazilo😀

ivca88
4. apr 2022

Haaah.. ale aj ty si jej kutrala tašku..
Nemáte si čo vyčítať 😁

Ale keby nájdem dcére moju špirálu v jej izbe, tak jej poviem, že ak sa chce maľovať, tak mi treba o tom povedať.
Že ta špirála je stará, používaná a ešte chyti jačmeň na oko. Je to nehygienické.
Že nech nikdy nepoužíva cudzie šminky

A že ak sa už teda chce maľovať, tak jej radšej kúpim nejaké pekné a kvalitné lesku na pery, alebo make up na vyrážky, ale špirálu ešte nie, lebo je to predsa len oko..nech ešte chvíľku počka a potom jej zaplatím kľudne aj kurz, aby sa vedela namalovat pekne, decente, lichotivo a nie ako takéto mladé, ktoré behajú zmalovane ako veľkonočné vajíčka, lebo to nevedia robiť pekne .

Ale to som ja 🤗
Ako píšu baby, našťastie to neboli cigarety 🤣

mamina0078
4. apr 2022

Nijak by som nereagovala asi sa chce začať maľovať nevidím na tom nič zle 🤣 je to len špirála nie nejaký alkohol, cigarety alebo drogy

simca06022011
4. apr 2022

pohovorila by som si s nou o tom, o hygiene atd.. aby mi taketo veci nebrala. U mna neexsitjue pozicivanie spiral a pod a mierne by ma vytocila, keby mi 30EUR spiralu napr. zobrala len tak. Moja dostala balzamy na pery, ma aj nejaky ruz, som videla ze si v DMke kupila :D a ostatne ju zatial nezaujima...

ninusa221
4. apr 2022

Neviem čo robiš s toho vedu.. či by si bola radsej keby jej najdeš dorezané ruky, cigy ?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
4. apr 2022

@soni73 Robíš z toho tragédiu, akoby to bola fľaša vodky a cigarety ☹

stastna17
4. apr 2022

ja si myslim ze ked takto reaguje autora tak mozno ju preto ukradla , pozicala si lebo sa boji opytat a asi vie ze by z toho bolo halo, kedze mamicka to rozobera este s chudzimi zenami tak asi to tak bude.

h2
4. apr 2022

@cocolino234 Ak reaguješ na mňa, mala som na mysli úplne iný typ rozhovoru, než myslíš. Ukázala by som dcére, ako sa používa a spolu by sme poskúšali aj ďalšie veci z dekoratívnej kozmetiky. 😉

suve99
4. apr 2022

@soni73 prepáč mi, ale musím sa zasmiať.... tak ako píšu baby, robíš z komára - somára... a ak si vo viacerých veciach takto "upätá" tak, pubertu svojej dcéry len tak nepredýchaš - čím budeš "ostrejšia" tým viac bude robiť za Tvoj chrbát.... iba by som jej povedala, že nech sa nabudúce spýta.. a fakt je, že špirálu si netreba požičiavať, ale mať svoju...

lubkavargova1
4. apr 2022

No my sme ako male deti vzdy obdivovali sminky co mala nasa mamka...pozerali na mamku ako sa pekne malovala a spravila si vlasy, ako sa pekne obliekla a navonala...jasne, ze vtedy to bol socik a az teraz mi doslo, ze aky to bol humus a lak na vlas smrdel, ruz mala takej farby ze farba na semafore suviks.. (max vtedy 2 farby ked boli) vonavka az citit tak, ze saty este asi tyzden trebalo vetrat na balkone a tie cierne ceruzky...ty brdo, to Kleopatra a jej oci to boli nic....a spiralky no take, ze cervene oci ako zajac angorsky....ale nejako bola maminka vzdy pekna aj tak 🙂 🙂
Potajme sme skusali potom jej sminky...to bolo...indianske sfarbenie k bojovym nabehom....potom na narodeniny mi nasi kupili prve sminky (mala som 11) a uz teraz moje sminky moja maminka potajme skusa...doba sa zmenila 🙂 🙂
Riesila by som to tak, ze spravim pekny vecer kde by som si vzala dceru a nechala sa nalicit a potom ja ju a kupilo by sa jej nieco v drogerii..taky babsky den a hotovo...

jenn7
4. apr 2022

Ja som si normalne isla este raz precitat nazov diskusie, ci nahodou nepises ze si ju nasla v taske syna😂, lebo zakladat diskusiu o spirale v taske dcery je bud nuda, alebo nevies komunikovat s dietatom. Sak sa opytam co tam robi, vyhodim staru a kupim decku novu. Na obcasne pretretie mihalnic uz vek ma.

luccija
4. apr 2022

@soni73 že to už nie je malé dievčatko a chce sa paradit.Musi to robiť potajomky?veď namaľovaná asi nebola tak sa jej spýtaj načo ju mala v taške?

simsalabim
4. apr 2022

@soni73 no ja by som jej povedala, aby moje veci nebrala bez opytania.

saxana000
4. apr 2022

@cocolino234 v 11 som tanga nosila a bolo mi v nich dobre

prasiatko30
4. apr 2022

Vsak jej kup jej spiralu, a sminky s tym aby sa doma gebrila a skusala alena ulicu nech ide radsej bez malovania, este je velmi mlada. Vsak to je normalne,ze sa chcu vediet namalovat a naucit sa co im pristane

zuzuliennka1
4. apr 2022

@soni73 a ty si sa jej preco hrabala v taske?
vau nech dvihne ruku ta, co si ako pubertacka nevyskusala mamine malovatka.
Normalne sa jej opytaj, vysvetli, pripadne jej daj na vyskusanie tvoju starsiu, ja som tak zacinala, aby som sa nezmachlila jak do cirkusu, dostala som od maminy spiraly, ktore uz mierne vysychali 🙂
jo, ja som to tiez urobila “poza mamin chrbat”, ale normalne sme si to potom vysvetlili, nemam ziadnu traumu z toho😂😂 hlavne jej ju ty nevyrob nejakou nevhodnou reakciou, ved o nic nejde preboha

Strana
z3