icon

Ako dlho môžu byť vaši 15 roční chlapci vonku večer v meste?

katka48
31. júl 2020

Ahojte, ako dlho mozu byt Vasi 15-rocni chalani vecer vonku ? Mali sme tu synovho kamarata a bola som prekvapena benevolenciou rodicov, ktori su inak perfektni a aj kamarat je super. Tak rozmyslam, ci som staromodna, alebo co je vlastne teraz normalne. Zaujimaju ma teda chalani z vacsich miest. Dakujem 🙂

Strana
z2
heidy222
1. aug 2020

@miskooo1987 vsak nie casto, Ale stava sa

miskooo1987
1. aug 2020

@heidy222 nie, nestáva... never dementnym klamlivým prispevkom na fcb... ako sa niekedy takto pred rokom vyjadrila polícia na SR nebol únos dieťaťa treťou osobou na SR asi 15 rokov... predpokladám že sa to nezmenilo za rok...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
heidy222
1. aug 2020

@miskooo1987 ok, neviem kolko je unosov na Slovensku, tym prispevkom som chcela Len povedat, Ze jasne, treba mat vecierku z vychovnych dovodov, any sa dieta neutrhlo z retaze, ale statisticky he viac hrozieb pre teenagera pocas dna ako o polnoci cestou z disko

miskooo1987
1. aug 2020

@heidy222 ale zrovna nejaká hrozba únosu je rovnaká cez deň ako v noci... teda nula cela nič.

luccija
1. aug 2020

@katka48 suseda má 15 r a je domased práveže ho vyháňa von😆sú deti, ktorým stačí ísť do kina, na zmrzlinu a kamošov domov volajú.Mna to ešte len čaká, ale baba a max do 21 dovolím, ale zatiaľ sa nikam nepyta.Neviem si predstaviť čo taký vek robí vonku do 22-polnoci

luccija
1. aug 2020

@katka48 a do kolkej mu dovolia byť vonku?

chanaaa
1. aug 2020

Mňa na diskotéku rodičia nepustili nikdy :D a keď som chcela ísť počkať svojho frajera (teraz už manžela) o 21.00 na stanicu a odprevadiť ho na intrák, lebo sme sa už stráááášne dlho nevideli (2 dni :D ) jednoducho mi to zakázali. Mala som 24. Som tu, normálna, zdravá, na drogách a alkohole nezávislá, neznásilnená a šťastná. Mám dvoch maličkých synov a dokiaľ sa bude dať, budem ich mať pri sebe čo najbližšie.

phylozofkamama
3. sep 2020

Najlepšie je nechať syna vonku do desiatej, aby mali aj dostatok spánku. Čas sa môže predĺžiť podľa toho, ako veľmi mu dôverujete a či je spolu s kamarátmi. Neprekvapilo ma, ak by syn, ktorý bol doposiaľ milý, začal mať problémy v škole, niekedy aj so súdom. Vtedy by som večierku úplne vyškrtla a mala ho pod kontrolou 24/7. Ale záleží to naozaj o charaktere daného človeka...

steffko
10. feb 2022

@katka48 viem že je to cca 2roky staré, no ja som mohol byť vonku aj do rána v 14tich, a som za to rád..žijem ;)

ivec16
22. nov 2025

my sme mali pravidlo ked sa zapne poulicne osvetlenie tak domov

anonym_a3b245
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2