Ako dlho môžu byť vaši 15 roční chlapci vonku večer v meste?
Ahojte, ako dlho mozu byt Vasi 15-rocni chalani vecer vonku ? Mali sme tu synovho kamarata a bola som prekvapena benevolenciou rodicov, ktori su inak perfektni a aj kamarat je super. Tak rozmyslam, ci som staromodna, alebo co je vlastne teraz normalne. Zaujimaju ma teda chalani z vacsich miest. Dakujem 🙂
@heidy222 nie, nestáva... never dementnym klamlivým prispevkom na fcb... ako sa niekedy takto pred rokom vyjadrila polícia na SR nebol únos dieťaťa treťou osobou na SR asi 15 rokov... predpokladám že sa to nezmenilo za rok...
@miskooo1987 ok, neviem kolko je unosov na Slovensku, tym prispevkom som chcela Len povedat, Ze jasne, treba mat vecierku z vychovnych dovodov, any sa dieta neutrhlo z retaze, ale statisticky he viac hrozieb pre teenagera pocas dna ako o polnoci cestou z disko
@heidy222 ale zrovna nejaká hrozba únosu je rovnaká cez deň ako v noci... teda nula cela nič.
Mňa na diskotéku rodičia nepustili nikdy :D a keď som chcela ísť počkať svojho frajera (teraz už manžela) o 21.00 na stanicu a odprevadiť ho na intrák, lebo sme sa už stráááášne dlho nevideli (2 dni :D ) jednoducho mi to zakázali. Mala som 24. Som tu, normálna, zdravá, na drogách a alkohole nezávislá, neznásilnená a šťastná. Mám dvoch maličkých synov a dokiaľ sa bude dať, budem ich mať pri sebe čo najbližšie.
Najlepšie je nechať syna vonku do desiatej, aby mali aj dostatok spánku. Čas sa môže predĺžiť podľa toho, ako veľmi mu dôverujete a či je spolu s kamarátmi. Neprekvapilo ma, ak by syn, ktorý bol doposiaľ milý, začal mať problémy v škole, niekedy aj so súdom. Vtedy by som večierku úplne vyškrtla a mala ho pod kontrolou 24/7. Ale záleží to naozaj o charaktere daného človeka...
my sme mali pravidlo ked sa zapne poulicne osvetlenie tak domov

@miskooo1987 vsak nie casto, Ale stava sa