Ako dlho nechávate pubertiakov vonku večer?
Ahojte, môžete prosím napísať do koľkej nechávate von vašich pubertiakov? Vek + čas do koľkej?
Od 16tich podľa okolností do 22-23, ak chcela byť dlhšie musela mi povedať vopred alebo zavolať/napísať, že príde neskôr.
Vždy som vedela, kde je, s kým a ako príde domov, že nepôjde sama napr, cez celé mesto
14 ročný do 23:00 ak zavolá tak dlhšie
@anonym_autor 16r - nema urcene vychadzky. Ak je vonku po 12tej, napise kde je
No ja mam len pomaly 13rocnu a zatial sa viažem na zotmenie...cize v lete zatial do 20tej (ja viem ze sa stmieva neskor). Ale rada si prečítam dalsie nazory
Pfu podla toho kde je... 15 rocny ma o polnoci koniec, ale vacsinou je medzi tou 22-23 doma.. ma vzdy zapnutu lokalizaciu cez google, ked je vecer vonku... 19 rocna mi uz vecierku nema, ale ta chodi ked von tak s priatelom a ten ju dovezie domov az pred dvere...
@anonym_autor 15 rocny do 20:30. Z treningu, ked ide, tak cca do tej 21 je doma.
16rocny, do 22ej
14r je o 20-tej doma. Prazdniny-neprazdniny,nevidim dovod,aby sa po veceroch tulal po vonku,ked ani cez den nevedia,co by tam robili. Jeho kamosi to maju tiez tak, ani sa nadlhsie nepyta. Mna by celkom zaujimalo,co tam vase decka do polnoci robia??
Skoro 16 ročný.. chodí o 22:00 domov..cez víkend ked je u nas nejaká akcia tak do 1:00, chodím pre neho..
14r je o 20-tej doma. Prazdniny-neprazdniny,nevidim dovod,aby sa po veceroch tulal po vonku,ked ani cez den nevedia,co by tam robili. Jeho kamosi to maju tiez tak, ani sa nadlhsie nepyta. Mna by celkom zaujimalo,co tam vase decka do polnoci robia??
@anonym_b71ffc V lete, keď je horúco chodia von až okolo 20tej napr. na korčule, na bicykel, zahrať si basketbal, len tak sa prejsť, občas letné kino a pod.
Majú aj miesto, kde sa ako paria stretávajú vo vnútri /nie je to žiadna krčma/ kde si spolu pozrú film, hrajú hry alebo len tak "klebetia"
14 leta o víkendu nebo o prazdninach do 21:00, vyjimecne do 21:30, pres tyden v dobe skoly do 20:30, v 15 budu prodlužovat na 21:30, případně do 22:00, kdyz bude jinak vse ostatni klapat, jak ma 😉
@anonym_b71ffc V lete, keď je horúco chodia von až okolo 20tej napr. na korčule, na bicykel, zahrať si basketbal, len tak sa prejsť, občas letné kino a pod.
Majú aj miesto, kde sa ako paria stretávajú vo vnútri /nie je to žiadna krčma/ kde si spolu pozrú film, hrajú hry alebo len tak "klebetia"
@patka06 Jaj,tak to moj aj ked je horko,ide uz o 16-tej von a do tej 20 max.20.30 sa vyblaznia. Sami sa uz potom beru domov.
@anonym_autor ma 14 syna a 17 dcéru ale obidvaja môžu majú rovnaký čas cca 23:30 proste do pol noci nech sú doma

Teraz cez prázdniny ? Kľudne do 23.00 hod.