Ako nastaviť dozor nad puberťákom cez mobil?
Mohli bi ste mi poradi ako sa da v google mapy zadat system dietatu v mobile na urcovanie polohy ,aby som mohla mat pod kontrolou a vedela kde sa nachadza ,dakujem velmi pekne
Daj si do google zdielanie polohy google a tam mas navod. Len zrejme musis vediet heslo na google ucte.
No tam som bola ziadne heslo nepytalo ,len cez sms ale to by mi muselo dieta posielat polohu a toho sa asi nedockam ,keby to islo automaticky ze by mi chodilo na tel kade sa hybe

Tak aby o tom on nevedel sa asi neda .. no viem ze existuju rôzne aplikácie no vsade treba vediet jeho email .. napr ja mam iPhone a mam priamo taku aplikáciu v mobile .. ked raz priatel stratil mobil .. prihlásila som sa cez moj pomocou jeho prihlasovacieho ID a hesla a nasla som ho uplne presne na meter ..
Ak je tvoje dieťa čo len priemerne počítačovo zdatné, neurobíš to bez toho aby o tom nevedel/ nepovolil ti sledovanie polohy.
Dakujem za rady
Skus google find my device. Aj tak to ale od teba neni pekne. Mam susedu, ma daco okolo 45. Syn jej vecer povedal, nech mu da dva ecka, ze ide vonku. Rano mu vola, reku kde je. "Mami, v spanielsku". A zije dodnes 😀
@arcticcode tak to asi pubertiak nebol že....🙂
@deti95060810 baby keď máte v mobile informácia o polohe, svieti, používané pre GPS, WiFi, a mobilné siete, tak to znamená že mám telefón pod kontrolou? Ešte Google, Google Chrome a Google play?
Kup mu ten gps naramok a budes mat stale akt polohu
@1905iva ja to robím tak, že keď chcem vedieť, kde sa juniorka aktuálne nachádza, tak zdvihnem telefón a napíšem jej alebo zavolám a normálne sa spýtam. A ona mi normálne povie / napíše. Aj s kým je, aj kedy sa vráti.
Všetky tie appky sú ti na nič, jednak je nutné aby bol telefón pripojený na net, zároveň aby dal súhlas so zdieľaním polohy a potom vedia s tým decká tak vybabrať že až (dcéra má jednu spolužiačku, ktorú sa rodičia takto snažia kontrolovať 😒 )
Ved to aj tak robim. Zavolam jej aj povie kde je ale su dni kedy si akoze zabudne polozeny tel na druhom konci ihriska a nedviha ,zapaluju sa jej lytka tak trochu sa bojim a dostala som nutkanie pozorovat kam a hlavne s kym chodi po vonku
Mna nijak ,proste som vedela ze musim vtedy a vtedy dojst tak som dosla ,nefajci nedroguje ,len si zacala vodit domou chlapca ked som v praci s cim nesuhlasim a ona to vie odvtedy sa bojim co vlastne robi
A čo takto zavolať alebo napísať a normálne sa spýtať kde je? Akože to vážne budeš dieťa oberať o súkromie? Asi keď je puberťák- počítam že má od tých 13,14-17 rokov, myslím si, že stačí normálna komunikácia a vyjasnenie si vecí. Nie takéto trápne sledovanie. Určite to pochopí. A myslím si, ze aj keby sa ti to podarilo, že by si ho sledovala cez polohu, skôr či neskôr by to aj tak zistil a potom by to bolo ešte horšie, lebo by si myslel že mu neveríš. A to sa potom ťažko vysvetluje, hlavne ak je v pubertálnom veku.
Ja som našla viac aplikácií na monitorovanie deti cez mobil, tak by ma zaujímalo ktoré máte overené. Podľa mňa je super vedieť kde sa dieťa nachádza resp mobil keby ho stratilo. Neberiem to ako spehovanie, v dnešnej dobe človek nikdy nevie co sa môže stať, kopec uchylov beha po svete. Možno u chalanov to tak veľmi rodičia neriešia, ale čo si všímam aj 12r deti sa už flakaju po celom meste, toto za našich čias nebolo. Neviem ci som ja vadna, ale púšťať 12r dcéru kade tade mi príde od veci...

@1905iva myslim, ze treba najst appku na to, ale. zaujima ma to, pockam si na mudru odpoved. 😊