icon

Ako nestresovať kvôli maturite?

18. jan 2021

Dobry den, chcela by som od vas radu, aj ked sa ucim dobre mam pocit ze nic nestiham a nic nebudem vediet, neskutocne stresujem kvoli maturite, vysokej skole, prijmackam a vsetkeho okolo toho. Prichadza na mna plac a zobudzam sa s nechutou do zivota aj ked je este len januar. Mam depresie nevidim v nicom zmysel, na par hodin na to zabudnem ked som s niekym ale potom sa to vrati akokeby som mala hrcu na hrdle. Citim sa hlupo ze nic neviem a bojim sa. Zazival to niekto tiez?

Strana
z3
onedaynick
19. jan 2021

@miro1360 no vidis Mirko, keby si bol byval zapojil svoju kratkodobu pamat, bol by si sa byval dozvedela, ze "mojim rodicom" my byt kratke i.
@mondolina ja mam rada rozumnu diskusiu, aj si priznam chyby aj nedostatky, ale toto.. ziaden rozumny argument

miro1360
19. jan 2021

@mondolina No a čo keď som hlúpy, aspoň ľahšie zapadnem. Priemerné IQ slovenska je 94-96 ... prinajlepšom na 40-tom mieste za všetkými vyspelejšími krajinami. Takže ako radoví učitelia sa nemáte vôbec čím pochváliť, ale aspoň ste v ilúzii :D

miro1360
19. jan 2021

@onedaynick >>no vidis Mirko, keby si bol byval zapojil svoju kratkodobu pamat, bol by si sa byval dozvedela, ze "mojim rodicom" my byt kratke i.<<
Ďakujem za opravu, bez teba by sa to Mirko nedozvedela 🙂

onedaynick
19. jan 2021

@miro1360 nemas za co, zapoj aj dlhodobu pamat, Mirka.

Strana
z3