Ako odmietnuť spolužiaka, ktorý chce navštíviť?
Čauko mám spolužiaka na strednej a on ma chce dôjsť pozrieť aj s kamaratom domov na motorke ale to je jedno ide o to že ja to nechcem skrz to že nemám moc poriadok doma a môj otec mi robí len hambu ale to oni nevedia a preto nechcem aby došli vyhovoril som sa že nebudem zajtra doma ale čo ak bude chcieť prísť inokedy neviem čo mám robiť potom
Nevyhovaraj sa a uprac si izbu
@dskjhfdlkdjhl 👍💪👏
Povedat ze si nezelas navstevu?
Uprac si.
Čo znamená, že otec ti robí hanbu?
Môžeš sa s nimi stretnúť aj vonku. Choďte sa niekam najesť, sadnúť si.... môžete sa ostať rozprávať na dvore.... to už ty vieš, aké tam máš možnosti.
tak povedz ze otec je prisny a nezela si navstevy chalanov ... tak navrhni stretnutie sa inde ...
Podľa mňa povedz že oco nechce návštevy a stretnite sa vonku.. bola som v rovnakej situácii, u nás doma nebolo bežne, ale takých ozajstných kamarátov som domov pozvala, nie však spoluziakov.. nechcela som každému nutne vysvetľovať aký je môj otec...
Ja som za celé svoje obdobie, čo som bývala s rodičmi, do 30 rokov doma mala 2x už terajšieho manžela. Pol roka pred svadbou prvýkrát.
aj ja som za to, ze vymysli nieco kreativne, a stretni sa s nimi vonku, pekne sa oblec a povedz ze prave sa chystas do kaviarne alebo krcmy za kamoskou a tam ich zaved a potom zavolaj kamoske, ze ci by neprisla a ked nie, povedz im, ze nie nepride a pokecajte tam. alebo ich odved na ine pekne miesto blizko vas, nemate tam niekde nejaku lavicku? alebo studnienku alebo fontanu.. a povedz im ze im chces nieco pekne ukazat. podla mna nie je dobry napad, odohanat od seba spoluziaka. ste mladi mate narok zazivat pekne veci spolu ako mladez! cas rychlo preleti, je to pekne ze za tebou chce prist. co by som ja za to dala, keby za mnou prisiel 50 rocny spoluziak na motorke a bola by zase sranda!🙂)
normalne povedz ze navstevy u vas su neprijatelne, lebo rodicia, lebo.. hocico. Koniec debaty :D stretnite sa inde, alebo sa nestretnite. To uz nepises, ci chces aby chodil, alebo nechces... v zivote som nenosila domov navstevy chalanov mimo velkej noci a nik sa nedivil a necudoval. Duplom keby prisiel nejaky motorkar, rodicia by ho hnali :DDD a to moj frajer veru na motorke lietal :DDD
Ahoj. Kto to nezažil nevie. Ja už som starší človek ako ty. Tiež som to takto s otcom mala. Kašli na otca, urob si poriadok a kamošom vysvetlí ako sa veci majú. Ty nemôžeš za to, že je... Ver mi. Potom to pochopíš, že je to jeho hanba, nie tvoja!
@simca06022011 ved ale to je chalan😃 či?😃
@nat_alia žeby? 🙂 neviem, moze byt
Povedz, mám problémového otca, k nám radšej nechoďte, ale stretnime sa....a povedz im, že kde: v parku, na námestí, pri jazere....

Upratat?