icon

Ako pomôcť synovi so závislosťou na žuvacom tabaku?

13. aug 2025

Dobrý deň . Mam syna 16 rokov . Priznal sa , že je zvisli na zuvacom tabaku . Máte skúsenosť , ako ďalej ?
V októbri sme mu ho našli . Mysleli , že s tým skončil . Vôbec sme si to nevšimli . Bohužiaľ 😔
Teraz mu chceme pomôcť

anonym_49bb20
13. aug 2025

@anonym_autor tak neviem ci vam poradi moja skusenost/rada ale mam manžela ktory hraval futbal a bol tiez velmi zavysli na žuvacom tabaku 🫣…pomohla som mu s toho ja ze som ich chytila a vyhodila do kosa a viac nedovolila kupit nebolo to lahke kedze bol na tom naozaj zavisli znicili sa mu s toho aj zuby 😏ale mozem povedat ze uz su to 3 roky a nezobral si od vtedy ani jeden aj ked mu nahodu kamarati ci brat nuka daj si jeden to ti nic nespravi sam to odmietne ….takze jedine sa s nim nejak porozpravat a vysvetlit ze mu to znici zuby

anonym_f0e2d1
13. aug 2025

@anonym_autor povedz mu že tie pálky za pokazene zuby z toho si bude platiť sám..1 zub 300e

eva8
17. aug 2025

Je to narocne sa oducit. Mozno z blata do kaluze - prejst na klasicke cigarety, potom nikotinove naplaste. Zo dna na den by mal asi vykyvy nalad

eva8
17. aug 2025
@anonym_49bb20

@anonym_autor tak neviem ci vam poradi moja skusenost/rada ale mam manžela ktory hraval futbal a bol tiez velmi zavysli na žuvacom tabaku 🫣…pomohla som mu s toho ja ze som ich chytila a vyhodila do kosa a viac nedovolila kupit nebolo to lahke kedze bol na tom naozaj zavisli znicili sa mu s toho aj zuby 😏ale mozem povedat ze uz su to 3 roky a nezobral si od vtedy ani jeden aj ked mu nahodu kamarati ci brat nuka daj si jeden to ti nic nespravi sam to odmietne ….takze jedine sa s nim nejak porozpravat a vysvetlit ze mu to znici zuby

@anonym_49bb20 nebol manzel naladovy? Alebo bolesti hlavy? To mal naozaj silnu volu, klobuk dole jeho pevnej voli a tvojmu odhodlaniu

rainee
21. aug 2025

Nikotinove naplaste a hlavne pohrozit zhnitymi zubami a možnou rakovinou ústnej dutiny. Toto svinstvo žuvaju decka uz na zakladke🤮