Ako povedať mame, že chcem jedno dievča?
Mám 14 a chcem 16 ročné dievča a neviem ako povedať mame poradili by ste mi ďakujem.
Len či ťa aj tá slečna chce....
Inak tiež by ma zaujímalo, čo chceš vlastne s mamou riešiť.
Napis to v liste Ježiškovi..
@daliborko14 naco to chces hovorit mame?
@caroline_ lebo asi budem s nou o 3 mesiace
@zuzanka.zuzu nie len budem s ňou chodiť tak preto sa pýtam
@daliborko14 už dlho som sa tak dobre nezasmiala 😂
@miadi
Ja by som jej to nepovedala 😂😂😂
@daliborko14 a kam s ňou budeš chodiť môj zlatý?
@daliborko14 prepáč, ale neťahá ťa to dievča tak trochu za nos? Mame by som na tvojom mieste nič nevravela a na tú babu by som si dala sakra bacha. Prečo až o tri mesiace? Nechichocú sa niekde s kamoškami na vašej komunikácii? Nechcem byť teda zlým prorokom, ale na tvojom mieste by som bola ostražitá a radšej si pripravila plán B, keď zistíš, že to všetko bolo len prestierané...
Ako mamina ti to musí schváliť?
@daliborko14 napis jej o tom a pošli ten list poštovým holubom
@daliborko14 Opýtaj sa jej, či bola ona zaľúbená v 16-ich do 14 ročného? Pochopí.
Asi s ňou budeš chodiť o 3 mesiace? Na to si ako prišiel? Prečo o 3 mesiace?
Keď s ňou budeš aj naozaj reálne chodiť (prepáč, ale dosť o tom pochybujem), priveď si ju domov a mame ju predstav, ako svoju priateľku.
@katym77 ne😂😂😂
@alchemilkazltozelena vonku ne😂
@mikadooo sám neviem
@loliki okey podľa vás je to normálne mať vztah v 14?
@daliborko14 Daliborko, 14 ročný chalan by mal o pol druhej v noci spať. Ináč budeš malý a tá 16-tka ťa nebude chcieť.
@daliborko14 Je normálne, že pohlavne dozrievate. Začínate myslieť aj na dievčatá, nielen na futbal. A teraz vďaka mobilom, PC, celý proces urýchlujete, komunikujete, pozeráte obrázky, ste na MK. Mali by ste myseľ aj telo zamestnať niečim iným, ale učenie, fyz.práca málokomu vonia. Je pekné mať detské lásky. Len prosím ťa, stačí len snívať, rozprávať sa, možno držať sa za ruky. A naučiť sa sebaovládaniu a vedieť povedať NIE. 16 ročné dievča je pravdepodobne vyspelejšie teraz ako ty. Dokážu sa aj dievčatá nepekne s vami zahrávať.
@h2 ja chodím o pol 4😂 a ona ešte nemá 16 no ma teraz 15 a pol😂
@daliborko14 Ako myslíš, Tvoja vec. Zrejme potom spíš do obeda, asi si sa práve zobudil. Ach, sladký život!
No ešte mi vysvetli tie 3 mesiace, prosím.
@daliborko14 a na čo Ti to ma schváliť mama? Ak bude kočka súhlasiť, tak spolu randite. A ak Vám to bude klapat, predstavis ju mame. Nemusíš jej hneď vraviet, koľko má dievča rokov a to ani nie je veľký rozdiel medzi Vami. Držím palce!
@ankare ne nemusí schváliť len neviem či po čase mám povedať mame
@h2 no lebo ešte nechce až o 3 mesiace
@daliborko14 😁😁😁 To ti povedala, že teraz ťa nechce, až o 3 mesiace? To je dobré. Tak čakaj, nikam nechoď.
@h2 nechápem ne že teraz ma nechce ale musí sa rozhodnúť 😂

a to ti ju ma mama ovalit kyjakom a priniesť do detskej izby či ako chápať tu otazku?