icon

Ako prebieha rozlúčka s učiteľmi na základnej škole?

dqqq
10. jún 2025

Mam otázku ako prebieha dávanie kytíc učiteľom v zborovni? Veľká kytica ide triednej učiteľke a 2 menšie slovencinarom a matikarom a po jednom kvietky ostatným učiteľom? Alebo ako? Vôbec tomu nechápem keďže jedny hovoria tak a druhy tak.

barka1
10. jún 2025

@dqqq ziadna odpoveď nie je spravna. Na každej skole to maju po svojom. Ja som například nikdy nepocula o dávání kytic v zborovni.

januska12323
10. jún 2025

V zborovni? Nemáte rozlúčkovú slávnosť?

vevebono
10. jún 2025

My sme mali rozlúčku normálne v kulturaku. My sme dostali od primátora kvety, a dávali sme triednej, zastupkyni, riaditeľke velke kytice a ostatným učiteľom také menšie. A potom prišla paaaaarty 😁

minka201
10. jún 2025

@dqqq Skúste zistiť od bývalých žiakov alebo sa rovno spýtajte triednej/triedneho.

dqqq
autor
10. jún 2025
@januska12323

V zborovni? Nemáte rozlúčkovú slávnosť?

@januska12323 mame na úrade ale iba s triednymi ale v zborovni sa mame lucit so všetkými učiteľmi

januska12323
10. jún 2025

Opýtajte sa triednej.

lenka2710
10. jún 2025

@dqqq my sme dávali veľkú kyticu triednej, riaditelke a zástupkyni a po kvietku ostatnym učiteľom! Na strednej rovnako
V našom meste majú rozlúčku na amfiteátri, tam dávajú kyticu triednej a riaditeľovi a ci dávajú potom ešte ostatným učiteľkam, to neviem

mala_majka
10. jún 2025

@dqqq podľa mňa je to individuálne od školy, ja keď som končila tak sme sa vyzbierali ako trieda po 100 eur na jedného ( bolo nás 20) a z toho bola aj výzdoba aj dar pre triedneho. Triedny ako chlap dostal ružu, riaditeľka a zástupcovia kyticu a ostatný učitelia karafiát