Ako prebieha vyučovanie na gymnáziách?
Rada by som sa informovala ako majú vyučovanie vaše deti.Syn je druhak na gymnáziu.Casto nezje desiatu, že nestíha aj dosť schudol, až som ho spovedala co robia cez prestávku.Napriklad zo 7 hodín sa 5 presúvajú do iných tried, takže zbaliť tašku ísť na iné poschodie a tak celý deň.Na jeho miesto zase prídu iní žiaci často nájde v lavici cudzie odpadky desiatu.Jazyk a telocvik majú vo vedľajšej budovy školy, takže prebehnú v papučiach bez bund, lebo tvrdí, že by sa nestihli obliect.Je toto bežne aj na iných školách?alebo sú celý deň vo svojej triede a učitelia chodia za žiakmi?Pochopila by som, že idú na chémiu do laboratória, ale oni sa presúvajú skoro na všetky predmety.
presuvaju sa velmi casto. ale desiatu si ani nenosi, nechce. obcas nejake oriesky, musli. nechapem.
@dskjhfdlkdjhl niečo prinesie zjedene na polovicu, polku Corny tyčinky odjedenej hodenej v taške, rožok väčšinou zje nie vždy cely tvrdí, že buď sa presúva, pozerá si učivo, že nemá čas.Skor schudol z toho, že predtým bol doma o 13 teraz príde o 15 a potom sa nevie dojest do večera a aj bol trocha pri sebe, ale nie tučný.A možno aj kvôli spolužiačkam🙂
@kofa77 to nie je hladný?Ja potom doma varím a zje obed, za chvíľu ovocie, normálnu večeru teplú vidím, že mu to doobedie chyba potom konštantne žuje celý den
Zial mame to isté. Najviac ma štve tá desiata. A dodám, že obed má desať minút medzi 5. a 6. hodinou, lebo škola nezmenila režim od covidu. Teda nahádže do seba len polovicu obedu a uteká na hodinu.

Moja dcera je v kvarte a presuvaju sa takmer na vsetky predmety a dokonca aj do pomerne vzdialenej budovy. To vsak neznamena, ze nezje desiatu. Nie je v tom nejedeni skor nejaky stres?