icon

Ako reagovať na nájdenú erotickú pomôcku u dcéry?

3. feb 2025

Ahojte prosím vás neviem ako mám na to reagovať a čo vlastne robiť ale dneska keď som 16 ročnej dcére upratovala izbu našla som jej v stolíku análny kolík úplne som zostala v šoku nemyslela som si že také veci používa ani frajera neviem že by mala neviem ako nato reagovať a či vôbec podľa mňa je na také veci ešte veľmi mladá

Strana
z2
enmery
3. feb 2025

😂Sodoma Gomora Cecilko. Puberťákmi najviac mávajú hormóny a objavovanie sexuality. Inšpiruj sa s manželom a netroluj tu.

pralinka25
3. feb 2025

A mozno to len dostala ako darcek z recesie. Vobec to nemusi pouzivat.

miadi
4. feb 2025

Mamicka najvyzsi cas nechat dceru nech si uprace izbu sama.16r by uz mala mat svoje sukromie .Hlavne ze je uz davno oboznamena o bezpecnom sexe a ovlada ako funguje rozmnozovanie.

ina2405
4. feb 2025

Ach, tieto témy okolo polnoci 😄Aký vek je vhodný pre análny kolík?
Podľa mňa to dostala ako žart, však sa jej opýtaj. Nechodila by som ako okolo horúcej kaše a nezakladala kvôli tomu tému. Iba ak by som chcela rozprúdiť debatu.

alex49
4. feb 2025

Myslím, že dcéra bude naštvaná hlavne, za to, že sa jej hrabes vo veciach. 16 ročná si ma upratovať sama, ak ti vadí bordel v izbe, tak zavri dvere. A tiež si myslím že to dostala zo srandy od kamosiek.

zojazoja
4. feb 2025

Už som myslela, že táto téma nepríde tento mesiac.

dharmasanata
4. feb 2025

No reaguj tak, že je čas aby si upratovala izbu sama. To je všetko, čo by ťa málo trápiť.

derdia
4. feb 2025

Ze na toto ma fakt niekto cas...vymyslat tieto dristy.

svetlonos
4. feb 2025

Pozri na youtube pána menom (Jan alebo Jiří) Halda - ako jednať s pubertakmi.
Ty uz davno v jej izbe bez zaklopania nemáš čo robiť, toboz jej tam uoratovat 🤯🙈!
Súkromie ti nič nehovorí? Si predstav, ze by ti ona nasla vibrátory, sexi prádlo a špeciálne kondómy. Ci pardon, ty take vobec nepouzivas!
Nevadí nemusíš, nic na tom nie je. Ale nauc sa konečne rešpektovať ju ako dospievajucu a co je to súkromie.

misanthropicdann
4. feb 2025

Nijak? Je dosť stará na to. Ani by som sa nad tým napozastavoval.

monnci2226
4. feb 2025

16 - rocnej upratovat izbu?? 😳🤯

bg92
4. feb 2025

Nijako na to nereaguj a nehrab sa jej vo veciach.

rozculena
4. feb 2025

prečo sa jej hrabeš v stolíku? Toto moji rodičia nerobili,ani keď som mala 10.
A príde mi to vymyslené,určite by si to schovala lepšie....

ina2405
4. feb 2025

@rozculena to je hlúposť celá téma podľa mňa... Že análny kolík u 16r 🥴🤣 ale možno si deti žarty robia

miadi
4. feb 2025

Som googlila a tento stoji $86 ale ked si predstavim ze toto si Niekto pichne do zadku 😆😂ze preco?? Aj ked nechapem ten klasicky co z toho clovek ma ale tak nech kazdy ma svoj kink .nemusim vsetko chapat

rozculena
5. feb 2025

@miadi ty si tiež musíš vybrať to najdrahšie😂
https://www.mall.sk/analne-koliky?o=_price

enmery
5. feb 2025

@miadi
@rozculena
Dámy, večer sa vyspovedať😉

stanulienkat
5. feb 2025

@miadi fuj..😁

rozculena
5. feb 2025

@enmery a prečo? Lebo viem používať google?

enmery
5. feb 2025

@rozculena A hľadáš tam análny kolík. Sodoma Gomora.😃

miadi
5. feb 2025

@enmery tak ja ti ho neberiem ak to mas rada 😊co je pre niekoho fuj pre druheho moze byt mnam . Ale pri mojom hemeroide si z toho Neviem predstavit nic prijemne 😅 a tento konkretny mi pride ze fakt divny svet ked niekomu trci akoze mys zo zadku . 🤣Aj ked nikomu tym neublizuje ale preco prave myš? Este tie chvosty chlpate kde sa hraju na lisku vlka to este dava ako tak logiku 😆

andreafa
5. feb 2025

No tak sa zdôver na koni! :D Ty si úplne šlahnutá a neverím, že si real. Ak áno, chúďatá tvoje deti

enmery
5. feb 2025

@miadi Tak to sa nepýtaj mňa, ale výrobcu. A potom lekárov na pohotovosti. Tí ťahali ľuďom zo zadkov veci, že análny kolík s myšou by bol pre Teba len taky slabý čajík.

miadi
5. feb 2025

@enmery vies pocula som raz davno Mozno 20r dozadu sexuologa hovorit co vsetko vytiahli dr z ludskych otvorou Takze neboj nezijem pod skalou bez vedomosti . Tu foto som dala na pobavenie . Mna to v skutocnosti zas tak do hlbky nezaujima preco Niekto chce aby mys trcala zo zadku. Vyrobcou sa nebudem pytat vyrabaju to o co je zaujem.

miadi
5. feb 2025

@rozculena Ja Neviem ci je to najdrahsie 😆urcite su aj drahsie. Len toto mi padlo do oka kreativitou .ked uz kolk do zadku tak jedine Swarovski kristal na konci nech sa to trblieta .

enmery
5. feb 2025

@miadi Prečo len Swarovski, rovno diamanty.😃

miadi
5. feb 2025

@enmery to uz by bolo trosku prehnane 😉vacsinou su neeticke.

rozculena
5. feb 2025

@enmery hľadala som ho iba preto,aby som zistila,koľko to stojí,keďže miadi sem dala dosť drahý kus.A okrem toho to bola odpoveď pre ňu.
A ja sa spovedať nepotrebujem

enmery
5. feb 2025

@rozculena Nemusíš byť na mňa nepríjemná. Nič som neurobila. Nevedela som, že písať sa Ti smie až po dovolení.
Väčšine tu chýba zmysel pre humor ako soľ.

rozculena
5. feb 2025

@enmery ja ti len normálne odpovedám,o dovoľovaní som nepísala

Strana
z2