Ako riešiť problémy s dcérou?
Ahojte, neviem ako začať
Mám doma 13 ročné dievča, už viac rok snou riešime chlapca v jej veku viem že je to ešte dieťa pubertacka no neprajem si to našla som spraví ktoré má veľmi znervóznili vulgárne.. písali si veci úplne ako dospelí no viem že s ním nič nemala lebo je doma no dnes má to už vytočilo verila som jej 🥹zastávala som ju pred jej otcom .. vždy... no už to zašlo ďaleko nevedela sa sústrediť na učivo a ani na nič ... Po dnešnej konverzácii to už vybuchlo a chlap ju ostrihal za trest 😭😭😭😭mala krásne dlhé vlasy od mala 😭 💔 plačem keď som vedela ten veľký vrkoč v jeho rukách srdce mi pukalo od bolestí a keď som na ňu pozrela ako plače 😭😭 bože môj nikdy si to neodpustím že som nezasiahla a nechala som aby to spravil 😭 som zlá.matka😭 viem ako ju to zasiahlo lebo mňa srdce bolí 😭 nikdy sa s tým nezmierim. Že to zašlo až tak ďaleko.. pestovala si ich od mala mala ich až po zadok a terás je ako chlapec 😭 kričala placuci že nebude chodit ani do školy áno von chápem ju 😭 čo mám robiť 😭 bože 😭💔 nechce sa mi ani žiť 💔😭
kde začínajú prázdniny?
Otrasna matka, aj otec 🤢
@simona1998 no neviem, mňa keby niekto ostrihá, tiež by som takto reagovala ako autorka, a to už pubertiačka dávno nie som. Do cca 13tich rokov som bola ostrihaná totálne na chlapca, kvôli čomu ma šikanovali. Vo ôsmej triede som si dupla, že na strednú pôjdem s dlhými vlasmi. Odvtedy moje vlasy videli nožničky za 15 rokov možno 3x - 5 cm, aj to mi bolo ľúto.
@simona1998 hahah ver, že aj niektoré dospelé ženy takto píšu 🙈
@simona1998 som človek ktorí ttažo znáša bolesť svojích deti a áno mne je so seba samej na grc že som toto dovolia a nezasiahla ... No nemusíte má.hned kritizovať neviete čo prežívam
@deti95060810 v NR kraji sú teraz
@vler tu nejde o vlasy...
@matkaav a čo si čakala ? Že napíšeš , že chlap ti od nervov ostrihal 13rocnu dcéru a my napíšeme , že super nabudúce nech ju dá úplne na koleno ? 😃
@123profil321
@123profil321 mne je veľmi nedokážem sa na ňu ani pozrieť 🥹 vidím ako plače a to mne trhá srdce svoj násobne
@matkaav ano, strasne co si dovolila, ale uz sa neodstane...mozno by si sa mala dcere ospravedlnit, ze takto si to ty riesit nechcela, nebolo to spravne ale tym neobhajujes jej zle spravanie. Ma ponaucenie do buducnosti. Len aby z toho nezacla rebelovat este viac 🙈
Prepac autorka, ze ti neposlem virtualne objatie a nepoviem, ze su to len vlasy. Vy ste dnes svojej dcere sposobili neskutocnu psychicku a emocnu traumu a nieco co bude roky spracuvat. A necudovala by som sa, ak by ste nezvratne narusili jej vztah k vam obom.
Odporucila by som ti vyhladat odbornika, pre vas obe, ktory vam pomoze preniest sa cez tento pre mna hrozny cin.
@matkaav a muz ma aky uces? Zeby si ho tiez strojcekom oholila, ze ako sa mu to bude pacit? Nech sa vciti do dcery...
@simona1998 nie,,,, neurazam sa môžte kľudne písať je to tak viem že som ako matka zlyhala
Dúfam že toto je vymyslená story 😳😳😳😳😳ak nie, tak áno zlyhala si !
Muž by sa ráno zobudil s ružovými vlasami
@ivinkapink ani neviete ako som.s ňou plakala 🥹 ospravedlňovala sa a aj budem celý život ... Nikdy si to neodpustím ... 🥹 Veď každá matka cíti bolesť svojho dieťaťa tak ako by to bola tá jej
Asi by som môjmu chlapovi ruky dolámala, ak by toto urobil!
@enmery pre dievča v 13tich je to úplne iný pohľad na svet ako v tvojom veku.
Prežije to áno, ale ich vzťah to môže veľmi veľmi poznačiť a mna by ani neprekvapilo ak by dcéra začala robiť teraz schválnosti: začne piť fajčiť vláčiť sa s nejakou paritou
Veľa psychológov hovorí že za problemy mladých môžu často take ostré konflikty s rodičmi
Mam syna, tiež s ním trieska puberta, ale nedokážem si prestaviť že ak by som mala dveru že by muž niečo takéto urobil
Choré
@vler no radsej tu facku, komu normalnemu a pricetnemu v dnesnej dobe napadne ostrihat svoju dceru, to snad v stredoveku ficali taketo tresty
myslim, ze tu facku by slecna este pochopila a rozhodne by mala lepsi efekt ako to, ze rodicia ju ponizili a sklamali jej doveru a este jej to kazdy den budu pripominat jej kratke vlasy a hlupi rovesnici, ak ma takych v okoli

Mám pocit ako keby to písala pubertiacka. Toľko smajlíkov nedávajú ani tie 😃 ak to je realita , tak ste všetci na facku . Grc
Vezmite sa za ruky a chlapa do najbližšej liečebne