Ako rodič reagovať na furry a femboy identitu?
Ahojte maminky,
asi mám otázku, ktorú som si nikdy nemyslela, že budem písať…
Môj 14-ročný syn mi oznámil, že je furry a zároveň sa identifikuje ako femboy.
Najprv som si myslela, že si robí srandu, ale on úplne vážne chodí po byte v líščích ušiach, mačacom chvoste a minikraťasoch, ktoré som mu určite nekúpila ja!
Nevravím, že ho nebudem ľúbiť menej – stále je to moje dieťa – len… úplne sa v tom neorientujem a som z toho trochu mimo.
Máte s tým niektorá skúsenosť? Je to fáza?
Ďakujem za normálne odpovede.
Moja neter ma furrsonu macky, teraz je s tym cela rodina v pohode, ale zo zaciatku to bolo dost tazke. Aby mi ukazala, že v mojej domacnosti chyba macaci zachod, vykonala potrebu na koberec.
@hildeberta takže ju doma krmia mačacími kapsičkami? Odčervujú ju? Namiesto k doktorovi chodí k veterinárovi?
A to hovno odpratal kto? Dúfam,že jej mater a že ti kúpila aj nový koberec
Zrušiť internet a zobrať k psychiatrovi, treba nájsť nejakeho normálneho, ktoremu tiež nepreskočilo s toleranciou 75+ pohlaví a bude to riešiť, nie podporovať dieťa v týchto bludoch.
Moja neter ma furrsonu macky, teraz je s tym cela rodina v pohode, ale zo zaciatku to bolo dost tazke. Aby mi ukazala, že v mojej domacnosti chyba macaci zachod, vykonala potrebu na koberec.
@hildeberta realne chodi vykonávať potrebu na macaci záchod? Do školy chodi normálne? Žijú na Slovensku? To kolko ma rokov? Za mna nepredstaviteľné...
@hildeberta tvoj clanok je rovnako bizarny ako toto
Akože to čo tu čítam je ozaj moc na mňa. Asi som fakt 100 rokov za opicami ale toto počujem prvý krát, že sa človek identifikuje ako zviera. Keby sa mi niekto vytoto na koberec lebo si myslí že je mačka tak ozaj neviem ako by som reagovala. Ľutujem tých rodičov a pevne dúfam že moje dieťa také šlahnuté nebude. Pravda že každá doba má svoje zvláštnosti, ale toto mi ozaj hlava neberie.
Autorka držím ti palce nech to tvojho syna prejde čo najskôr.
kúp mu v zverimexe živé myši a daj mu to na obed
Moje dieta ma na skole spoluziacku, co sa citi ako muz. Dala si muzske meno (zatial iba neoficialne), hovori o sebe v muzskom rode, a hoci sa jej niektori spociatku posmievali a chovali vulgarne, teraz ju tym menom vsetci oslovuju a komunikuju s nou ako s muzom, aj ucitelia. U nej to nebola faza. Proste sa naozaj citi ako muz. Jej rodicia to akceptuju. Jednoducho sa to stava, ze sa niekto nenarodi v spravnom tele.
Ale uprimne, ak je pribeh s macacim kakanim na koberec pravdivy, tak neterku oblejem hrncom studenej vody, az jej hovienko zasekne na polceste, tak akoby som to urobila realnej macke. Tu by som sice len jemne postriekala z rozprasovaca, ale toto je trochu vacsia macka, tak potrebuje viac vody. 🙂
Tak, mas doma kocurika. 😺
Hej, je to len fáza. Mavla by som v duchu rukou a nejak by som okolo toho nerobila tanečky. Opýtala by som sa ho, že napriek tomu, že je femboy a furry, či mu teda môžem aj naďalej hovoriť Janko (Jožko/Paľko/...). Ale bez výsmechu. Úplne neutrálne. On z toho vyrastie jedného dňa.
@hildeberta toto dvojnohe zvieratko by po danom výkone dostalo riadnu výchovu. A z kosucha by to hovienko predo mnou vylizovalo. Aj mačky si lizu zadok po potrebe
A do domu by viac jej packa nevkročila. Misku s granulami by mala pred dverami a očakávala by som, že mi ju požičajú na lovenie myši
@hildeberta realne chodi vykonávať potrebu na macaci záchod? Do školy chodi normálne? Žijú na Slovensku? To kolko ma rokov? Za mna nepredstaviteľné...
@darkarinka má domáce vzdelanie, uz chodí na normálny záchod,jej babka povedala jej mame, ze preruší kontakt ak si ju nedá do poriadku
@hildeberta toto dvojnohe zvieratko by po danom výkone dostalo riadnu výchovu. A z kosucha by to hovienko predo mnou vylizovalo. Aj mačky si lizu zadok po potrebe
A do domu by viac jej packa nevkročila. Misku s granulami by mala pred dverami a očakávala by som, že mi ju požičajú na lovenie myši
@jajka257 nic v zlom, ale toto riešenie znie kinky
@hildeberta takže ju doma krmia mačacími kapsičkami? Odčervujú ju? Namiesto k doktorovi chodí k veterinárovi?
A to hovno odpratal kto? Dúfam,že jej mater a že ti kúpila aj nový koberec
@rozculena 😆
Nie som za udretie, ale v mojom detstve by dostal vzduchom chladenu od otca a hneď by bol späť chlapec v puberte. Akože ak toto nie je vymyslené, tak by videl to jeho furry. Spal by v pelechu, jedol zo zeme, bol by bez mobilu, internetu, PC, TV atď...choré toto, čo dnešná spoločnosť akceptuje a toleruje. To ako ten blb, čo sa považuje za mercedes sanitku. Takýto ľudia potrebujú odbornú pomoc.
@katka2602 toto je top napad👍ked furry tak furry.👍
Nechaj ho, prejde ho to podla mna. Aj my sme robili vselijake kraviny, aj chalani. Len o tom rodicia nevedeli/ nechceli vediet. Prezilo sa, teraz uz liscie uska nenosime 😀
Inak dat mu kockolit a whiskas neni zly napad 😂😂😂
Ale keď od mala sledoval tiktoky a Instagramy, to ste neriešili, však?
@hildeberta skôr, ako by to huovno vytlačila, by dostala taký kopanec do prdele, že by si osrala nielen päty, ale aj kolená a nie koberec. Toto treba liečiť a nie tolerovať v zmysle neubližuje mi, neriešim. Keď nemá rozum decko, majú ho mať rodičia.
Zrušiť internet a zobrať k psychiatrovi, treba nájsť nejakeho normálneho, ktoremu tiež nepreskočilo s toleranciou 75+ pohlaví a bude to riešiť, nie podporovať dieťa v týchto bludoch.
@sisaka presne.....čo ti pere že sa cíti na mačku a výkladu sa v miestnosti? Zmlatila by som ju....takéto uchylactva boli vždy len v Amerike
Mať také decko beriem ho rovno k psychiatrovi. A podľa potreby potom aj do blázinca. Hanbila by som sa za také dieťa. A ten, kto to podporuje a akceptuje nemôže byť tiež normálny.
Chýba mu fyzická práca. Poslať ku starým rodičom okopávať, rýľovať, kosiť, v bytovke nech zmýva schody od hora až dole, umýva okná, atď.
@darkarinka má domáce vzdelanie, uz chodí na normálny záchod,jej babka povedala jej mame, ze preruší kontakt ak si ju nedá do poriadku
😳 našťastie som sa a tým mojom okolí zatiaľ nestretla a po prečítaní tohto všetkého som rada že riešime "len" tetovanie a nausnicu u 17,5r dieťaťa 😄🙏
@hildeberta ako si prosím ta reagovala ak ti vykonala potrebu na koberec? A vlastne reakcia ostatných?
😳
😳 našťastie som sa a tým mojom okolí zatiaľ nestretla a po prečítaní tohto všetkého som rada že riešime "len" tetovanie a nausnicu u 17,5r dieťaťa 😄🙏
@hildeberta ako si prosím ta reagovala ak ti vykonala potrebu na koberec? A vlastne reakcia ostatných?
😳
@akika722 Podla mna na taku besnu lisku zavolala miestneho polovnika 😂😂😂 ci macka to bola? No to zas odvezies a vysadis na dialnici, ci ? 😂
To ho určite prejde prechodom na SŠ.
Proste si hľadal skupinu do ktorej by patril a našiel si takúto blbosť.
Moc by som to neriešil
@akika722 Podla mna na taku besnu lisku zavolala miestneho polovnika 😂😂😂 ci macka to bola? No to zas odvezies a vysadis na dialnici, ci ? 😂
@kiki68 neviem co to bolo,ale keby to bolo moje,určite s tým problémom zajdem k psychiatrovi a nebudem presviedčať rodinu ze je to v poriadku a ze ju/ho to prejde🤦♀️
@kiki68 myslím to dieťa ktoré vykonalo potrebu na koberci a zrejme sa rodicia tvárili ze to je v pohode
🤦♀️
Fakt ma zaujima ako na to reagovala hostitelka ,teta toho dieťaťa
Mňa by vystrelo