icon

Ako sa pripraviť na prvý sex?

mikapa237
21. jún 2021

Mám 17 rokov a bojím sa svojho poprvé. Frajer už je celkom nedočkavý keďže sme spolu už skoro 2 roky a stále nič. Ako sa mám na to pripraviť? Kedy mám vedieť,že to chcem? Prosím, poraďte.

adriana_furastrova
21. jún 2021

Nemáš sa čoho báť. Ak si myslíš, že je pre teba ten pravý nie je na čo čakať. Na začiatku to bude dosť bolieť, ale po chvíli to prejde. Ak ho miluješ tak to za tú bolesť určite stojí. A hlavne dávaj pozor na krv, lebo niekedy sa stane, že keď praskne panenská blana, tak sa spustí krátke krvácanie ale to nič nie je.

kkovacovak
21. jún 2021

@mikapa237 nesúhlasím s tým čo sa píše @adriana_furastrova Nič ma nebolelo a ani nič nekrvácalo. Každá žena to má inak a každá to aj inak prežíva takže sa to vôbec nedá takto zovšeobecniť. Nedaj sa do ničoho nútiť. Keď budeš pripravená tak to podľa mňa budeš vedieť aj sama. Žiadno sa na to nepripravíš a možno to vôbec nebude podľa tvojich predstáv. Keď už k tomu príde tak sa musíš uvoľniť a neboj sa. Sex ne prirodzený, robia to všetci a aj keď to na prvý pokus možno nebude ono tak časom sa do toho dostanete 😉

petamich
21. jún 2021

pripravit sa na to mas hlavne psychicky - ak sa pytas kedy to mas chciet, tak na to asi este uplne pripravena nie si, neexistuje univerzalna odpoved a ak ta ma frajer rad, tak pocka kym sa budes citit pripravena, ak to teraz necitis a mas pocit, ze to treba urobit, lebo ste spolu "dlho", tak ten cas este nenastal
a ked si jedneho dna povies, ze ho mas rada tak velmi, ze chces, aby sa to stalo - vtedy to bude ono - a potom sa mozes pripravit aj fyzicky - oholit si nohy a tak 🤪

drzim paste!

adriana_furastrova
21. jún 2021

@kkovacovak dovolím si nesúhlasiť s Vami. Mala som kamarátku. ktorá mala priateľa tmavšej pleti, a keď o robili po prvý raz tak sa jej pretrhla blana a spustilo sa jej neskutočné krvácanie. Musela ísť na gyneko pohotovosť a museli ju nakoniec zašívať, lebo sa v nej dačo potrhalo. Následne po týždni v nemocnici dostala infekciu a tej nakoniec podľahla!

dankanka
21. jún 2021

@adriana_furastrova tak ale toto je extrem.kamaratky mi je luto.

petamich
21. jún 2021

@adriana_furastrova ja vas zeny nechapem, 17 rocne dievca ma obavy z prveho sexu a my jej tu rozpravame story o jednej kamaratke, ktora to robila prvykrat s cernochom a este napokon zomrela, to si fakt musela napisat? bez urazky ale filter ziadny? 🤦🏼‍♀️ to je ta ista kategoria ako ked tu zena potrebuje ukludnit, ze porod zvladne a dostane naklad ako sa kto roztrhol a rodil 30 hodin 🤷‍♀️ bolo to nutne?

tiez som bola mlada, tiez som mala sex prvykrat a vsetky moje kamaratky a bolo to uplne normalne, prvych par minut neprijemne a potom v pohode - a nie tiez som nekrvacala, ked uz sme pri tom ani ziadna z nas a neutrpeli sme ani inu ujmu (okrem citovej, ze to nebolo ako v brave)

mima1
21. jún 2021

@petamich myslim ze je to vymyslene to co pise... ako aj to ze tato osoba hlada kocik ktory nem a najazdenych viac ako 170 tisic km... takze asi troll

adriana_furastrova
21. jún 2021

@petamich každá sme iná... to chápem.Ja len chcem slečne priblížiť aj tú stránku sexu, o ktorej málo kto rozpráva. Lebo aj to sa vie stať a potom nech nepanikári slečna keby sa to náhodou stalo.

sirka9
21. jún 2021

@adriana_furastrova to ako fakt tu idete strašiť mladú babu fatálnym prvým sexom? keby bola mala chlapa čo sa zaujíma aj o ňu, mohlo to dopadnúť inak, ale chlapec bol zrejme celý hrrrrr. a nakoniec, fatálna bola infekcia, nie samotný styk.

každá žena je iná, niektoré cítia bolesť, niektoré nie. a to, že sa spustí jemné krvácanie, to je úplne normálna vec. je to roztrhnutie blany, ktore je proste spojené s tým.

osobne som necítila nič, ani som nevedela ked sa pretrhla. a takých je veľa.
k tej príprave, keď budeš pripravená, nebudeš sa musieť pýtať. ale určite to nerob len preto, lebo ste spolu dlho a priateľ je nedočkavý. buď počká, alebo to nie je ten pravý, ktorý si tvoje panenstvo zaslúži. aj keď chápem na jednej strane, že je tak určitý tlak.

kkovacovak
21. jún 2021

@adriana_furastrova a kvôli tomu že to zažila kamarátka tak to znamená že to zažije každá žena? Teraz bude každá druhá zomierať na sex? 🤦‍♀️ Mňa nič nebolelo ani nič nekrvácalo ale tak asi ste tam vtedy boli keď viete lepšie 😄 Ale blahoželám...po tomto komente nebude mať autorka sex asi do 40

pribinak
21. jún 2021

@adriana_furastrova to čo píšeš je veľmi ojedinele. U väčšiny žien je to pár kvapiek
Zbytočne tu strašíš

ella_price
21. jún 2021

Na Koníku od jún 2021
7 príspevkov v diskusiách

Myslím, že toto stačí

anonym0001
21. jún 2021

@mikapa237 Ak nevies, ci to chces, tak to nechces. Skratka on neni ten pravy. Keby to bol ten pravy, tak by si vedela 100%, ze s nim chces spat a nepytala by si sa na Koniku. Uz by si to davno urobila, lebo by si sa nevedela udrzat. Ak toto necitis, tak to radsej ani nerob. Ja som som od 16 mala niekolko priatelov, ten pravy prisiel ale az ked som mala 23, a az vtedy to stalo za to. Kludne si pockaj na toho praveho.

any_soj
21. jún 2021

@mikapa237 ja som sa pripravila istotou, že ma naozaj miluje. A to som kvôli zdravotným problémom mala o 25 kg viac než keď sme spolu začali chodiť 🙂 bolo to po svadbe a absolútne som sa nebála, ani mi to nenapadlo, cítila som sa pri ňom isto a bezpečne. Inak odporúčam skvelý podcast, ak chces vedieť, aké vlastnosti či správanie si všímať na mužovi, či je naozaj schopný lásky... https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...

mikapa237
autor
22. jún 2021

@any_soj Ďakujem ❤️

patusikk
22. jún 2021

No tak s tým černochom ste tú slečnu museli ale vydesiť.... :/ tak chápeš čo sa vraví o černochoch tak sa ani nečudujem, že krvácala :D

jozefina68
3. júl 2021

Mysli na to ze safety first 🙂)

ukulela
3. júl 2021

@adriana_furastrova ty nepis nic,
s ukradnutou fotkou nejakej talianskej vedkyne a story o kamoskinom sexe s chlapom tmavšej pleti!

miskakyska
9. sep 2021

@ella_price už tu má aj mamu..😀 dnešná registrácia

ella_price
9. sep 2021

@miskakyska Ešte tato a brat chýbajú 😃😃

miskakyska
9. sep 2021

@ella_price v hre je len 12 ročny syn o ktorom hrdá nastávajuca babička asi netuší
https://www.modrykonik.sk/blog/ivana_strapkova/

eso777
7. apr 2022

@mikapa237 napis mi

simonkozuzcak
Odpoveď bola odstránená
simonkozuzcak
Odpoveď bola odstránená
saxana000
22. dec 2022

To musi prist same od seba neda sa na to pripravit..teda ked neratame fake malickosti ako sprcha ziletka ciste nohavicky

vrana365
13. júl 2023

Ahojte chcem sa spýtať aké je to pocit mať prvýkrát sex. Mám priateľa a chce aby sme to mali už za sebou ale ja neviem čo mám robiť.