icon

Ako sa vyrovnať s prichytením rodičov pri sexe?

basinka3
10. dec 2023

Mám izbu vedľa rodičov, včera som ich prichytila veď viete pri čom,oni o tom nevedia neviem sa im pozrieť do očí dnes sa má opýtali čo sa deje že som čudná čo mám robiť je mi to trápne.😬😶‍🌫️😶

mondolina
10. dec 2023

nebudem kŕmiť trolla.

diaszoky
10. dec 2023

@basinka3 vypusti z hlavy predychaj oni za to nemozu je to normalna bec ze sa miluju kolko mas rokov a kde to robili ze si och privhytila
Lebo ak v spalni tak tu obchadzaj😵‍💫😂

sense
10. dec 2023

@basinka3 co si myslíš ako ta splodili?

deti95060810
10. dec 2023

čo máš robiť?
nič, usmievaj sa a buď rada že sa rodičia ľúbia. 🙂

basinka3
autor
10. dec 2023

Mám 14 ,viem jak deti chodia na svet.V noci mi prišlo zle a išla som k mamke mala otvorené dvere a tak som vošla nevšimli si ma hneď keď som ich uvidela ušla som, prídem si strašne trápna.

natall113
10. dec 2023

Vypustí to z hlavy

madeincssr
10. dec 2023

Veď nerobili nikomu nič zlé, jednoducho sa ľúbia. Nemá každé dieťa/dospievajúci to šťastie, že sa rodičia stále majú radi.

bronkax
10. dec 2023

Kým tam bol tatko a nie sused všetko v porádku 😀

viestta
10. dec 2023

Kazdy to zazil, aj v roli dietata, aj v roli rodica. Prezili sme. Je to sice trapne ale v zivote sa stava aj take. Chvilu ti bude trapne ale zivot ide dalej

egonsk
10. dec 2023

@basinka3 za 2-3 roky to mozno budes robit aj ty a tiez ta mozno pri tom vymakne niekto z rodicov, budete si fifty-fifty 🙂 Teraz sa tym netrap a bud rada, ze rodicia uz nepatria medzi tych, kde ich spoluzitie v intimnej oblasti skoncilo vekom, alebo tvojim pocatim 🙂

trinityf
10. dec 2023

Nerob nič. Správaj sa úplne normálne... no boooze rodičia majú sex. To je tragedia?
Dobre ti tu radia. Raz sa na tom budes uz len zabavat. Musis to stravit a pochopit. Okrem toho, ze su to tvoji rodicia, su to manzelia, ktory sa maju radi a sex k tomu proste patri. Je to zalezitost dospelych, ktori sa miluju. Hlavu hore dievca zlate. Za to na nich nemusis byt neprijemna. Predychaj to, bude dobre.

lujza123
11. dec 2023

@basinka3 ja som nechtiac načapala rodicov asi v 12 tich a potom v 30 tke (nefungoval im zvonček tak som rovno vosla do domu)
Ani raz to veru príjemne nebolo, ale tak co už. Zachvíľku na to zabudnes

macekovam
19. dec 2023

@basinka3 tak sa teš ze im to klape.