Ako sa vyrovnať s prichytením rodičov pri sexe?
Mám izbu vedľa rodičov, včera som ich prichytila veď viete pri čom,oni o tom nevedia neviem sa im pozrieť do očí dnes sa má opýtali čo sa deje že som čudná čo mám robiť je mi to trápne.😬😶🌫️😶
čo máš robiť?
nič, usmievaj sa a buď rada že sa rodičia ľúbia. 🙂
Mám 14 ,viem jak deti chodia na svet.V noci mi prišlo zle a išla som k mamke mala otvorené dvere a tak som vošla nevšimli si ma hneď keď som ich uvidela ušla som, prídem si strašne trápna.
Vypustí to z hlavy
Veď nerobili nikomu nič zlé, jednoducho sa ľúbia. Nemá každé dieťa/dospievajúci to šťastie, že sa rodičia stále majú radi.
Kým tam bol tatko a nie sused všetko v porádku 😀
Kazdy to zazil, aj v roli dietata, aj v roli rodica. Prezili sme. Je to sice trapne ale v zivote sa stava aj take. Chvilu ti bude trapne ale zivot ide dalej
Nerob nič. Správaj sa úplne normálne... no boooze rodičia majú sex. To je tragedia?
Dobre ti tu radia. Raz sa na tom budes uz len zabavat. Musis to stravit a pochopit. Okrem toho, ze su to tvoji rodicia, su to manzelia, ktory sa maju radi a sex k tomu proste patri. Je to zalezitost dospelych, ktori sa miluju. Hlavu hore dievca zlate. Za to na nich nemusis byt neprijemna. Predychaj to, bude dobre.

nebudem kŕmiť trolla.