icon

Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?

26. dec 2024

Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim výchovou, vplyvom prostredia, vzormi, obsahom ženských hormónov vo vode atď.

viestta
26. dec 2024

@dezolat "zakomplexované slniečko" beriem ako lichotku. Obzvlast od ludi ako ty, Zorro, Egon a vam podobni je to lichotka nad lichotky.

dezolat
26. dec 2024

@viestta ďakujem. Tiež som sa naučil za vlády progresívnych znášať urážky a buzeráciu. Nikdy viac. Nevidím rozdiel medzi fašistami a progresívcami. Nadávali nám do opíc a dezolátov. Teraz je u nás oslovenie "dezolát" pocta. Ako niekto, kto to všetko nežerie a snaží sa rozmýšľať. nie iba slepo prijímať. Ako povedala tá vaša garážová Zuzka: O pravde sa nediskutuje. Alebo Monča. Špatna a tlustá, chlap by si o ňu bicykel neoprel a tak sa dala na lízing....

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat a ako vysvetlis, ze hemosexualita je spominana od davnych cias? Vychovou? Hormonmi vo vode? A to, ze aj zvierata su homosexualne?

galioska
26. dec 2024

@dezolat kazdy je na nete dokonaly, ja mam zlatu hviezdu na cele😂

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat napísal si " krku krížik vo Francúzsku, ktoré je už moslimské (vďaka slniečkam)."
Vďaka Bohu keď tak. Všetko sa deje predsa z jeho dovolenia.
Ale inak krížiky nezakázali muslimovia. Však muslimku tam rovnako nesmú nosiť šatky na verejných miestach. Za tým sú ateisti. Nie muslimovia. Mne ako muslimke je jedno že nosiš krížik na krku.
A jednu výhodu to celé má, aspoň sa tam tak nešíri LGBT, predsa len v islamských komunitách je to trochu prísnejšie v tomto ohľade 🙃

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim Je to anomália. Existuje to, ale je to menšinové a neprirodzené. Anomália znamená odchýlka od normálu. Hetero je normál. To je celé. Ak by to bolo génmi, tak by to nebola menšinová záležitosť a daný druh by zdegeneroval a vymrel. Preto sa na svete rodí cca 50 na 50 mužov a žien. Tým je povedané všetko. Ak vznikne anomália, tak vplyvom prostredia, výchovy, podmienok a pod.

lenkakravcova
26. dec 2024

@autorka
Mne by minimálne vadilo to, že v 15 rokoch sexuje kadekde s kadekym.
Vadilo by mi to rovnako u dcéry, rovnako u syna.
Však je pomaly pod zákonom.
Tu niektoré ženy histeričia že nepustia dieťa na diskotéku v 17r ale keď sexuje s neznámym dospelým človekom, tak je to okej?

lenkakravcova
26. dec 2024

@simsalabim všetko čo je v prírode homosexuálne je slepá vetva. Odchýlka odsúdená na zánik. 🙂 Nejako veľmi sa tým netreba zaoberať. Aj tak to nemá dlhé trvanie..
Tak to je aj pri ľuďoch. Určite to nie je norma. Určite nie z prírodného hľadiska, lebo z prírodného hľadiska je to evolučná chyba ktorá zamedzuje vývoju ľudstva a organizmov ďalej.

dezolat
26. dec 2024

@lenkakravcova za tým sú slniečka, lebo pozvali moslimov a nechcú trenice, tak zakázali krížiky, aj hidžáby. A moslimovia ti krížik tolerovať nebudú. Stačí zájsť do neeurópskej časti Turecka.

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat pozri ja som muslimka. Máš pocit že ti idem strhnúť krížik? Je mi fakt úplne jedno čo si zavesiš na krk. Aj Egyptania pohania nosili krížiky.. je mi to jedno.

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat vies, kolko takych anomalii existuje? Ludia su kratkozraki, s jednou koncatinou kratsou, ADHD - ti ti nijako neskodia, rovnako, ako gayovia. Ale su aj psychopati aj pedofili - tak ti druhym rozhodne skodia. Povedz mi, ako ti skodi gay?

lenkakravcova
26. dec 2024

@simsalabim jedna ruka alebo jedno oko nezamedzi vývoju ľudstva ďalej.
Čo by sa stalo keby mali všetci jednu ruku?
Nič.. ich deti by to nepodedili. Šlo by sa ďalej.
Ale čo by sa stalo keby boli všetci geyovia?
Ľudstvo by skončilo. Preto je táto anomália závažnejšia než iné.

gazpalm
26. dec 2024

@dezolat vau ze pocta 😂 a spojenie " snazi sa rozmyslat" ..pre mna ste len slabsia stredna trieda bez rozhladu, vzdelania, bez precestovania a este ako bonus sa ohanate nejakymi krestanskymi hodnotami, lebo nedokazete s tejto vasej stereotypnej cesty vyjst a poobzerat sa a pocuvat a milovat, respektovat ...je to vrchol vasho ega v zivote , tvarit sa ze aky som mudry, moralny a vzor ...ale vas domcek z karat je postaveny na takej vode , az sa cudujem , ze sami tomu verite ☺️ no nic ..pockame kym vyrastie nova generacia s naozajstnym rozhladom a pokorou k zivotu ako takemu ...prajem pekny den 😘

dezolat
26. dec 2024

@lenkakravcova Vieš... Iná tolerancia je v Bosne, iná na Blízkom Východe. Kresťania sú momentálne najviac prenasledovaná náboženská skupina. Do nich sa ľahko kope... Máš tu x príkladov nenávisti voči kresťanom.

simsalabim
26. dec 2024

@lenkakravcova zjavne tato vetva dlhe trvanie ma. Vraj prve pisomne zmienenie o nej je z r 2450pnl. A tvoja uvaha o zaniku ludstva kvoli homo je bezpredmetna.

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim mne nijak neškodí, ani nijak nevadí. Ako si získala ten dojem ?

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat zeby z tvojich reci? 🤷‍♀️ Tak ich nechaj zit.

lenkakravcova
26. dec 2024

@simsalabim to nie je vetva. To je náhodný výskyt. 🙃
Predsa oni nemajú vetvy, nemajú potomkov..

simsalabim
26. dec 2024

@lenkakravcova ale maju. A nie jeden. Niektori ziju v manzelstve do zenou, ini maju dieta s kamaratkou…

dezolat
26. dec 2024

@gazpalm :D Ja som vzdelaný, moja žena má vysokú, nie sme chudobní, cestovali sme tiež a tak nezapadáme. To sú typicky slniečkárske drýýýsty. Republiku väčšinou volia nevzdelaní, zo sociálne slabších skupín... Bla, bla, bla... Očkovať sa väčšinou nechcú nevzdelaní, zo sociálne slabších skupín...

gazpalm
26. dec 2024

@dezolat 🙂 ano ano 🙂

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim 1 príklad, kde prejavujem nenávisť voči gayom...

dezolat
26. dec 2024

@gazpalm nuž... to ale viac hovorí o tebe, než o mne.

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat inak sám vidíš aj v tejto diskusii, že bez podpory silnejšej strany ste v minime a preto ste prenasledovaní (pár blbcami, lebo potom sa vás ti normálni nezastanu keď ste proti spolupráci). Mali by ste sa postaviť a spolu s muslimami si stať za slovom. Nie sa tváriť, že ste proti nám a robiť si zbytočne problémy (vyrábate si potom viac nepriateľov). Dobre vieš, že sme silnejší "národ", než vy. Pretože sa stále držíme tých hodnôt, ktoré nám Boh zveril ako hodnoty, ktoré máme zachovávať. Stačilo by ťahať za jeden koniec. Tak ako to teraz robia kresťania a muslimovia v Palestine alebo Libanone. My tu nie sme na to, aby sme vás šikanovali alebo čo, - ste naši bratia a sestry vo viere, len ju teda nemáte podľa našej viery celú, iba čiastočnú (nemáte poslednú časť Trilógie - korán, máte iba toru a evanjelium). Si porovnaj váš a náš zákon:
- je len 1 Boh - aj vy aj my
- nekradnúť, nevrazdit, neznasilnit, necudzolozit, nepodporovat protirodinne opatrenia - aj vy aj my
- neklamat, konať dobré skutky, pomáhať si - aj vy aj my
Proste len detaily sú odlišné (napr sa viac zahalujeme po vzore žien ako panna Mária, alebo nejeme bravčové ako prorok Ježiš). Skús nad tým porozmýšľať. Svojim postojom proti nám, si len škodíte a oslabujete svoju pozíciu vo svete.

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim chudák decko. Homoši si kúpia decko a vychovajú normálneho človeka ?

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat dajú si donosit na Ukrajine.. momentálne výnosný biznis pre Ukrajinky 🫡😬

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat ale ja som nikde nenapisala, ze siris voci nim nenavist. Povedala som, ze ich nechaj zit. Na to, ze ty ich spravanie povazujes za zle a nemravne a za hriech, na to nie je nikto zvedavy. Ked si taky krestan, riad sa “nesud, lebo budes sudeny”. Neublizuju ti, tak ich nechaj.

dezolat
26. dec 2024

@lenkakravcova Vy nie ste národ, ale náboženstvo. A toľko heréz. Tiež sa tlčiete medzi sebou. A plní nenávisti. A teroru. Vždy keď sa niekto vyhodí do luftu, alebo s autom narazí do davu, tak... Kresťan ?

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat a preco by nemohli vychovat “normalneho” cloveka?