icon

Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?

26. dec 2024

Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.

anos18
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
dezolat
26. dec 2024

@simsalabim súdiť a označiť hriech sú dve rozličné veci

lonely66
Odpoveď bola odstránená
anos18
26. dec 2024

@dezolat mne si stále neodpovedal, čo s tými tvojimi deťmi by si robil, ak by boli homosexuáli?

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat nie, nie su. “Zle a nemravne spravanie” - vyslovujes svoj sud nad niekym. Podla tvojho usudku to je hriesnik.

mondolina
26. dec 2024

@lonely66
presne, vzdelanie neznamená múdrosť a rešpekt voči iným.

dezolat
26. dec 2024

@lonely66 ahá, takže ak by som mal školu MBA (mladý, blbý, arogantný), tak potom by som bol vzdelaný ? Alebo masmediálnu komunikáciu. To je ako VÚML za komančov... vzdelanie a múdrosť sú dve odlišné veci.

anos18
26. dec 2024

@lonely66 jaaaj 😀asi som nechapava

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim pochop: homosexuál nie je hriešnik. Homosexuálne správanie je hriešne.

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat ja tomu rozumiem. A kedze sa sprava hriesne, tak hriesnik je. Ci?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat dala som to do úvodzoviek, pretože niekto to berie ako národ vetvy Izmaela.
No kto teraz autom zabíjal? 🙂 nejaký protitislamsky panáčik.
Je nás viac než 2,5mld, tak sa tu neohanaj pár blaznami..
Na Slovensku pred pár rokmi jeden strieľal na ZŠ, jeden olial ženu kyselinou a všetci to boli akože "kresťania". Skús sa nad tým zamyslieť: ak niekto nedodržuje čo Boh chce, je veriaci? Ako ho môžeš nazývať muslimom? Ak niekto vraždí nevinných, podľa sarie má dostať trest smrti na mieste. Nič iné neprichádza v úvahu.

dezolat
26. dec 2024

@simsalabim Nie. Skúsim inak. Som heteráč. Páčia sa mi ženy. Nie som v tomto hriešnik. Podvádzam manželku, alebo žijem vo voľnom zväzku, čiže dopúšťam sa hriešneho konania - som hriešnik. Nikto nie je bez viny.

dezolat
26. dec 2024

@lonely66 to bol sarkazmus. Videla si ma používať slovo vocca, alebo slävian - to je pre vás tipické

lenkakravcova
26. dec 2024

@simsalabim dokiaľ homosexuál nevykonáva análny nemanželský styk, tak nie je hriešnik.
Ak ho vykonáva, tak koná smilstvo, a zakázaný typ styku - rovnako ako keď heterosexuál vykonáva análny alebo nemanželské styk. Je to na rovnakej úrovni hriechu.

simsalabim
26. dec 2024

@dezolat cize on zije v hriesnom zvazku s muzom. Teda je hriesnik. Z tvojho pohladu.

dezolat
26. dec 2024

@lenkakravcova tu si slniečka bežne robia srandu z nášho Pána (divadlo a pod.), ale na pedofilného bradatého slimáka s trubanom na hlave si nezdovolia. Sme predsa tolerantní...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
dezolat
26. dec 2024

@simsalabim dopúšťa sa hriešneho konania. To je fakt. Nemôžem povedať, že je hriešnik a zaslúži si trest. To by bol súd.

dezolat
26. dec 2024

@lonely66 zas nepochopyla...

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat pozri si toto a zamysli sa nad tým, kto je skutočne nepriateľ v zmysle hodnôt. Jozef, manžel Márie, a aj Ježiš mal predsa bradu taktiež. A dlhú 🙂
https://muslimovia.sk/verejne-stanoviska/

lonely66
Odpoveď bola odstránená
dezolat
26. dec 2024

@lenkakravcova lebo neboli žiletky. teraz sú. Len moslimovia zostali 600 rokov pozadu. Presne.

lenkakravcova
26. dec 2024

@dezolat čo nebolo? Už Rimania sa holili (čiže pred Ježišom), takže tvoj argument nie je správny.
Muslimovia majú príkaz holiť si intímne miesta kvôli hygiene, ale brada ostáva - pretože muž má vyzerať vonkajším zjavom ako muž.

anos18
26. dec 2024

@lonely66 no, odpovede som sa nedočkala, len mi polievka vykypela. Idem radšej pekne k hrncom, ako sa na správnu kresťanku patrí 😀

tetapetra
26. dec 2024

Dezolat zomrel👀 zrušil si účet. Dievčatá hanbite sa😂

anos18
26. dec 2024

@tetapetra ešte mi neodpovedal na moju otázku, a už sa nedočkám 😀

atinkaa
26. dec 2024

Ahoj @autorka, je uplne legitimne prezivat sok a aj si poplakat♥️Mozno chcel, aby si to nasla. Neviem, co je na tych 7 stranách a ci sa pribeh vyvija, no na zaciatok nemusis nic, len mu davat ako doteraz najavo, ze ho mas rada. Ak chces, tak aj vies zacat s tym, ze ak si to mala najst, tak si to nasla. A ze ho mas stale rada a je tvoj. A pokojne aj hovor o svojich obavách, moze vas to viac zblížiť. Viac podpory viete najst tu: https://queerslovakia.sk/text/komunita/nadej-tu...

https://lgbtpluslinka.cz/

Drzte sa! Obaja🍀♥️

tetapetra
26. dec 2024

@anos18 príde s iným nickom(dezolè) Možno si jeho stará prečítala ako je preňho normálne podvádzať ju lebo žijú na divoko.