Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?
Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.
🍿
@dezolat už tu nemá účet
Preco si myslis, ze ked sa s niekym stretol tak hned museli mat spolu styk? To aj o dcere by si si myslela, ze ked sa stretne s chlapom tak hned s nim skoci do postele?
Mozno je to clovek, s ktorym sa vie porozpravat ako s nikym inym a chape co preziva.
Najprv si uprac v hlave a az potom mu mozes byt oporou. Tvoj plac mu nijako neulahci situaciu. Staci maly naznak, ze s tym mas problem a nezdoveri sa.
Autorka, este sa ti chcem ospravedlnit, ze som do tvojej temy, kde riesis svoju fakt zavaznu zivotnu situaciu prispela niecim, co ti vobec nepomohlo, ale nedalo sa nereagovat na toho homofoba. Drzim vam celej rodine palce aby ste aj toto zvladli a nadalej sa lubili, lebo nie vsetko si clovek moze vybrat, niekedy sa musi vyrovnat aj s tym co mu zivot prinesie. Hlavne to rieste v klude a s laskou.
@viestta a zacinalo to tu mat konecne grady. Dezolat vs. Lenka.😂
Dezolat bude dalej citat diskusiu, resp zalozi dalsi nick. Mna len udivuju ludia, co nadavaju na progres=pokrok a pritom pouzivaju VSETKY nastroje pokroku:telefon Pc, auto, mixer, vlak, elektrinu, lietadlo...este aj ten dezolat chodil na dovolenky do hnusnych kapitalisticky a progresivnych krajin. No fuj. Mohol tu krasne drepiet doma na rodnej hrude, svietit svieckami, vozit sa na konoch a vyuzivat plody svojej rucnej prace. Tito dezolati maju aj hokej v pojmoch. Netusi, ze progres sa deje co je lydstvo ludstvom. Nuz ale birmovany komunista s teplym prezidentom povedali, ze je to fuj...
Chod k psychologicke. Tvoj syn problem nema ale ty ano. pomozu ti to spracovat, vyrozpravas sa z toho. Nic sa nedeje v zavere. 🙂🎄☃️
Ahoj, môžem ti napísať správu ?
Treba iba čas
Ma len 15, môže sa to zmeniť, skôr treba popracovať na vašom spoločnom vzťahu a celkovo na jeho vzťahoch a pochopení vzťahov. Keď bude mať sexuálne skúsenosti v tak mladom veku s mužmi, ťažšie bude niečo meniť..
Čo robiť ? Porozprávaj sa s ním a povedz mu že ho Ľúbiš, sama mám v okolí neskutočne množstvo kamarátov ktorým sa stalo niečo veľmi podobné a mám okolo seba prípady ktoré skončili veľmi nepekné (rodičia ich vyhodili z domu) a je to prišerné. Stále je to tvoj syn na tom sa nič nemení. A to že ľúbi je skvelé. Len mu daj vedieť že má podporu, že má doma bezpečné miesto. O homofóbnej konverzácii sa tu radšej nejdem vyjadrovať je mi zle že v 21. Storočí ešte stále ideme ľudí odsudzovať len za to že milujú.
Snažila by som sa so synom nadviazať co najbližší a dôverný vzťah. Zaujímala sa o jeho problémy, starosti, o to, co prežíva, v com sa mu darí, co ho trapi alebo mu naopak robí starosť; a to všetko bez hodnotenia, posudzovania, vysvetľovania, radenia..
To pomôže vytvoriť priestor vzájomnej blízkosti, otvorenosti a dôvery. Pred tým, než by som mu povedala vlastný názor či radu, najskôr by som sa opýtala, či ho chce počuť.
15 je skoro? ja som si uvedomila nejak v 13 ze som bi a mam 22 nic sa nezmenilo… cize asi tak
@lilstar111 drviva vacsina ludi nema skusenost, tak tu pisu bludy ;)
@dezolat boli sme a budeme 🏳️🌈 pekny den prajem
@sleepy_joe prosim vas vzdalavajte sa o temach ak uz komentujete, zaujimajte sa o realne pribehy, tieto temy uz davno niesu tabu a tak isto mozu hetero ludia podvadzat a chytit vselijake choroby ako inak orientovani ludia… preboha ludia prosim uz robte daco so sebou a nebudte taki nevzdelani, zatrpknutí….

Autorka, miluj svojho syna tak ako doteraz. A možno ešte viac. Viem si predstaviť ako ti teraz je, ale nemyslím si ze 21 ročný je až taký problém. Skus svojho syna pochopiť, a keď je takto šťastný, tak bud aj ty. Každému z nás sa takéto môže stať, nikdy nevieme.....