icon

Ako si vybrať druhú strednú školu?

nataliayttt
Dnes o 17:26

Dobrý deň chcela by som sa spýtať teraz som v 9 a do zajtra si mam podať predbežný záujem na strednu školu ako prvú mám zdravotnú ale strasne sa bojim ze sa nedostanem lebo v 8 som na konci roka mala tri trojky a ziadnu jednotku na prijímačky sa začínam uz ucit aj na monitor ale vobec neviem aku si mam vybrat druhu školu chcem nejaku "zachrannu" kde by som sa dostala a ak to mohla ešte prestúpiť rozmýšľala som nad obchodnou ale pride mi ze tam sa hlási veľa ľudí.

anonym_6d5936
Dnes o 17:40

@nataliayttt ahoj neboj sa,ja som nemala tiež najlepsi prospech a prešla som a prijali ma na obidve školy.Držim palce a žiadny stres 😘

anonym_15d201
Dnes o 17:55

na zdravotnú bežne prijímajú s trojkami. Poznám slečny čo zobrali aj so 4 na vysvedčení. Ale tiež závisí aký odbor si vyberieš. Sestričky a masérov v pohode.
Pozerám že si z Čadce - tam máš zdr. školu a potom veľká zdr. je v ZA. Aj v ZA máš veľkú šancu - MT otvára tiež jednu triedu tak o ten počet bude menší záujem v ZA.

anonym_088967
Dnes o 20:29

Aj s 3 máš šancu. Hlavne zaber s prípravou na prijinačky.
Daj si do CA aj do ZA. Zvažuj odbor praktická sestra, pripadne masér.

anonym_da9c8c
Dnes o 20:47

@nataliayttt mám skúsenosť so zdravotnou školou a osobne neodporúčam. Skôr keď tak tú obchodnú alebo skús zvážiť aj nejakú inú, napr. umeleckú, priemyselnú ... Nenapísala si čo Ťa zaujíma.