Ako si zarobiť peniaze, keď mám len 16 rokov?
Ahojte mam 16 rokov ale nemam dokončenú povinnú školskú dochádza a len by som sa chcela poradiť či náhodou neviete o niečom ako by som si vedela zarobiť peniaze žijem v okoli Popradu a keby mi viete pomôcť bola by som vďačná.
To je tá 16 ročná tehotná z tej diskusie, čo zavesí vlastné decko na krk svojej matke, otca nemá a otec dieťaťa sa vyparil z jej života keď sa dozvedel že ona je tehotná. Vravela, že dieťa si mieni nechať aj napriek konfliktom s matkou. Nikoho iného nemá okrem matky...
Dievča, treba si dokončiť vzdelanie, bez toho len ťažko niečo nájdeš a keď aj áno tak len podradné práce. Pošli si životopisy teda aspoň na nejakú brigádu alebo tak, veď uvidíš kde budú chcieť so základným vzdelaním.
@nikuska155 s tehotenstvom a s mamou už všetko ok?
To je tá 16 ročná tehotná z tej diskusie, čo zavesí vlastné decko na krk svojej matke, otca nemá a otec dieťaťa sa vyparil z jej života keď sa dozvedel že ona je tehotná. Vravela, že dieťa si mieni nechať aj napriek konfliktom s matkou. Nikoho iného nemá okrem matky...
Dievča, treba si dokončiť vzdelanie, bez toho len ťažko niečo nájdeš a keď aj áno tak len podradné práce. Pošli si životopisy teda aspoň na nejakú brigádu alebo tak, veď uvidíš kde budú chcieť so základným vzdelaním.
@anonym_174b5c áno je to ona
@nikuska155 s tehotenstvom a s mamou už všetko ok?
@anonym_641725 tak z mamou som sa rozprávala a povedala mi že mi pomôže že môžem u nej bývať ako dlho budem potrebovať stále to vstrebáva a aj ja ale je to na dobrej ceste dokonca sa mi podarilo spojiť sa aj z otcom
@anonym_174b5c ano som to ja a preto si hľadám prácu aby moja mama nebola na to sama
To je super ze sa snažíš to dat doporiadku. Ale sama vidíš, ze bez vzdelania si prácu nájdeš len veľmi ťažko...a dupľom keď mas len 16 a si tehotná. Ako tehotnej ti nik prácu nedá...ale snáď motyka vystrelí
Doucovanie - spoluziakov, z nizsich rocnikov... V susedstve zistit ci niekto nepotrebuje pomoc s nakupmi, strazenim deti, vencenim psov, upratovanim...
Doucovanie - spoluziakov, z nizsich rocnikov... V susedstve zistit ci niekto nepotrebuje pomoc s nakupmi, strazenim deti, vencenim psov, upratovanim...
@sasesoe fakt by si dala svoje decko na doučovanie niekomu kto nemá skončenú ani zš? 🤦♀️
Vy ste také zlé a také strašné múdre... Lebo vy máte všetko v živote ako ma byť... Niekedy život prekvapí. Hneď viete odsúdiť.. Nikdy neviete čo sa môže stať Vám aby niekedy vaše detí neboli v tejto situácii, že prídu domov v 16 že budú rodičmi... Zariekaneho chleba sa najviac najeme.Nikdy nevieme v akej situácii budeme ešte my niekdy . Ži a nechaj žiť.. Ona sa pýtala o prácu nie aby niekto písal že je to tá alebo henta ak nemám pre ňu rádu ohľadom brigády čo sa pýtala tak sed ticho . Radšej o tichosti jej doprajte a pomodlite sa nech jej všetko dobré dopadne. Inak autorka: ja poznám od nás dievča presne v takej situácii.. dnes ma jej dcéra 11 rokov ona skončila minulý rok VŠ a tento rok sa vydávala. Takže aj keď teraz je situácia ťažšia, všetko prejde a bude lepšie.. prajem veľa šťastia a hlavne veľa veľa zdravíčka ♥️
Vy ste také zlé a také strašné múdre... Lebo vy máte všetko v živote ako ma byť... Niekedy život prekvapí. Hneď viete odsúdiť.. Nikdy neviete čo sa môže stať Vám aby niekedy vaše detí neboli v tejto situácii, že prídu domov v 16 že budú rodičmi... Zariekaneho chleba sa najviac najeme.Nikdy nevieme v akej situácii budeme ešte my niekdy . Ži a nechaj žiť.. Ona sa pýtala o prácu nie aby niekto písal že je to tá alebo henta ak nemám pre ňu rádu ohľadom brigády čo sa pýtala tak sed ticho . Radšej o tichosti jej doprajte a pomodlite sa nech jej všetko dobré dopadne. Inak autorka: ja poznám od nás dievča presne v takej situácii.. dnes ma jej dcéra 11 rokov ona skončila minulý rok VŠ a tento rok sa vydávala. Takže aj keď teraz je situácia ťažšia, všetko prejde a bude lepšie.. prajem veľa šťastia a hlavne veľa veľa zdravíčka ♥️
Ale v predošlej diskusii napísala, že má brigádu. A teraz si ju hľadá. Kto zamestná niekoho, kto nemá dokončenú povinnú školskú dochádzku? Veď ona je iba prváčka na strednej. A ešte k tomu je tehotná. Podľa nej je dosť stará na to aby s niekým spala ale mladá na to aby sa osamostatniť a pracovať. Pokiaľ nemá skončenú desaťročku, tak po 15 môže pracovať iba pár hodín týždenne a ten kto ju zamestná by musel vybaviť kopu papierov. A to že je tehotná to nikto nebude riskovať.
@anonym_0cfd52
Dačo mi tu nesedí, v jednej píše že brigádu má a v tu hľadá... je to celé nejak dopletene
Dačo mi tu nesedí, v jednej píše že brigádu má a v tu hľadá... je to celé nejak dopletene
@anonym_641725 skúste mi nájsť kde som podľa vas písala že mam brigádu
nikuska155
autor
•
26. sep 2025
@anonym_f69261
@nikuska155 Dieťa je dar, určite, ale pre zabezpečených zarábajúcich dospelých ľudí a nie pre 16 ročnú čo ju živí matka, nemieni chodit do práce, vzdelanie nemá a ani otec dieťaťa nejaví záujem. Ty si ako dcéra zlyhala.
@anonym_f69261 a kto povedal že ja nemienim chodiť do práce mam brigádu
Som ti to poslala, kde si písala, že máš brigádu
@anonym_5625ef a preco nie? Ja som bezne doucovala spoluziacky aj v sestrinej triede (o rocnik nizsie).
@sasesoe Toto čudo nevie ani poriadne písať, pozri si jej staršie témy. A od 14 rokov naháňa chlapcov, rozťahuje nohy kade tade a teraz čaká decko, ku ktorému sa oplodniteľ nehlási. To by som nepustila ani na svoj pozemok, nieto k deťom. Čo ich môže naučiť takáto, po každej stránke, zanedbaná socka? A čakať od nej pomoc a slušné jednanie - veď aj tu klame. V jednej diskusii niečo napíše a v druhej to poprie.
@nikuska155 bez dokončenej povinnej školskej dochádzky ťa legálne asi nikto nezamestná... Sú nejaké výnimky, napr. komparz alebo detskí herci atď., ale klasická brigáda myslím že asi nehrozí. (Možno sa mýlim, ale keď sme to riešili v robote, vždy som musela overovať, či je ukončená 10ročná povinná školská dochádzka u brigádnikov). Skús si nejak dokončiť ten jeden ročník, aby si bola vôbec zamestnateľná... Nejaký individuálny študijný plán si na škole vypýtať, hocičo, aby si to vedela nejak doriešiť ten jeden rok. Lebo aj do budúcna, toto bude veľký problém. Držím ti palce, aby ste všetko zvládli.
@sasesoe Toto čudo nevie ani poriadne písať, pozri si jej staršie témy. A od 14 rokov naháňa chlapcov, rozťahuje nohy kade tade a teraz čaká decko, ku ktorému sa oplodniteľ nehlási. To by som nepustila ani na svoj pozemok, nieto k deťom. Čo ich môže naučiť takáto, po každej stránke, zanedbaná socka? A čakať od nej pomoc a slušné jednanie - veď aj tu klame. V jednej diskusii niečo napíše a v druhej to poprie.
@anonym_eb529d tak to sa Ti pise a kritizuje, skryta za anonym, bez rady, len ohovarat a povysovat sa. Mne je sympaticke, ze hlada sposob. Kde je vola, tam je cesta.
@anonym_eb529d dobre moja vyprosim si takého správanie takto o mne hovoriť nebudeš nevieš o mne ani hovno mala som jedného sexuálneho partnera za život som slušne vychovaná narozdiel od vas tak radcej sa venujte svojmu nudnému životu
@anonym_eb529d tak to sa Ti pise a kritizuje, skryta za anonym, bez rady, len ohovarat a povysovat sa. Mne je sympaticke, ze hlada sposob. Kde je vola, tam je cesta.
@sasesoe ďakujem vazim si to
@anonym_eb529d a že by ste ma oslovovali že čudo tak to je moc aj na mňa
@anonym_eb529d dobre moja vyprosim si takého správanie takto o mne hovoriť nebudeš nevieš o mne ani hovno mala som jedného sexuálneho partnera za život som slušne vychovaná narozdiel od vas tak radcej sa venujte svojmu nudnému životu
@nikuska155 keby si bola slušne vychovaná tak nie si v situácii v ktorej si
@nikuska155 keby si bola slušne vychovaná tak nie si v situácii v ktorej si
@anonym_641725 ahaaaa takže slušný ľudia nemôžu mať sex a slušným ľudom sa nemôže stať že im praskne kondom hej ? Vy sa počúvate ? Keď niekoho ľúbim mam 16 rokov preco by sme sa nemohli milovať preboha
@anonym_641725 ahaaaa takže slušný ľudia nemôžu mať sex a slušným ľudom sa nemôže stať že im praskne kondom hej ? Vy sa počúvate ? Keď niekoho ľúbim mam 16 rokov preco by sme sa nemohli milovať preboha
@nikuska155 slušné dievča má dokončenú ZŠ a momentálne je na SŠ alebo inej a nie podľa slušné 14 ročné dievča neleží s rozloženými nohami v posteli, nesexuje ale venuje sa výučbe. Ako 14 r som naozaj nevedela čo je sex nie to aby som po škole či dedine naháňala chlapcov aby si zaparkovali. Slušné vychované dievča toto rodičom neurobí. A slušné dievča ak už žije sexuálne tak to povie mamke a spolu si vybavíte ochranu pred otehotnením napr HAK alebo sú aj iné možnosti. A vôbec nebojíš sa nejakého nakazenia? Nejaké HIV alebo Hepatitis?
@nikuska155 slušné dievča má dokončenú ZŠ a momentálne je na SŠ alebo inej a nie podľa slušné 14 ročné dievča neleží s rozloženými nohami v posteli, nesexuje ale venuje sa výučbe. Ako 14 r som naozaj nevedela čo je sex nie to aby som po škole či dedine naháňala chlapcov aby si zaparkovali. Slušné vychované dievča toto rodičom neurobí. A slušné dievča ak už žije sexuálne tak to povie mamke a spolu si vybavíte ochranu pred otehotnením napr HAK alebo sú aj iné možnosti. A vôbec nebojíš sa nejakého nakazenia? Nejaké HIV alebo Hepatitis?
@anonym_641725 ja som v 14 tiež nevedela co je sex ty s kadiaľ máš ze ja som v 14 dačo také robila ja som len mala priateľa zo neznamená že sme hned aj mali sex
@anonym_641725 ne nebojím lebo moj priateľ nemal žiadne choroby a používali sme vždy ochranu moja mama by mi antikoncepciu nikdy nedovolila
@nikuska155 O akej láske tu zase točiš ? Veď si povedala že otec dieťaťa sa na teba vykašľal. A 16 ročné dievča nemá sexovať ale učiť sa.
@nikuska155 O akej láske tu zase točiš ? Veď si povedala že otec dieťaťa sa na teba vykašľal. A 16 ročné dievča nemá sexovať ale učiť sa.
@anonym_174b5c ja som mala 2 frajerov v 14 a v 16

@nikuska155 skus pozriet profesiu?