Ako slušne odmietnuť chlapca, ktorý ma neustále rieši?
Ahojte, mám 15 rokov. V nedeľu mi písal chlapec zo 7 ročníka, že sa mu páčim či s ním budem chodiť a že nemal veľmi šťastie na dievčatá a že bude milí a také (spolužiačka mi hovorila, že to hovoril všetkým dievčatám, ktoré sa mu páčili a že aj jej to pisal). No písal mi také hlúposti a nechcela som ho poslať tak nevďačne do teplých krajín, tak som si vymyslela že mám frajera (mala som ho už dávnejšie), no keď som prišla do školy v pondelok tak mi hovorili spolužiaci, že sa ich on pýtal ci mam frajera, čo mám rada a také. Je to odvtedy ešte len 3 deň ale ja už som na nervy z toho, keďže každý deň sa pýta 3 spolužiakov a 1 z ački o mne veci. (Viem moja chyba, že som mu povedala že mám frajera) ale ja už neviem čo robiť strašne mi to lezie na nervy. Ďakujem za prečítanie a za nejakú odpoveď.
Krásne časy 🤗🥰
Vobec neries, ignoruj ho. Ked som ja bola na zakladnej a mala takychto napadnikov, ani mi nenapadlo s nimi komunikovat/reagovat/odpovedat. 😂 Ale hej, citila som sa trapne, ked na mna na ulici pokrikovali spoluziaci typka, ktoremu som sa pacila, ze “potvrd ziadost XY na FB, on ta chce!!!!”, alebo ked dalsi typek povedal svojim spoluziakom, ze som sa mu ZJAVILA a hned o tom vedeli vsetci 😝
Mne tak písal, a ja som mu povedala že o vzťahy nemám záujem ešte,že som ešte mladá. A bodka. Neodpísal už nikdy
Ďakujem za pobavenie. "Nemal veľmi šťastie na dievčatá", chlapec zo 7.ročníka🤗
Neviem síce, aký je tvoj IQ, ale máš poňatia, o čom je MK????
@mandarinka555 ta pardon, že som sa vôbec spýtala a keď tu píšu 13 ročné dievčatá že ako si majú získať spolužiaka alebo také témy, tak tam nič nenapíšete ale mne tu píšete
@mandarinka555 o čom je MK? 😁
Ved normalne , mu povedz nie. Mozno ti to imponuje, ale teda uz si sa rozhodla. Je to typ slubotechna 🤣.
@mandarinka555 aj mna by zaujimalo o com je mk?
V tvojom veku by som asi poprosila kamoša nech mu napíše akože s tebou chodí a pohrozí mu nech ti dá pokoj 😁 alebo mu napíš sama z falošného profilu.
Normálne mu povedz, že si zaľúbená do niekoho iného.
Normálne mu slušne povedz, že nemáš záujem. Nechceš sa viazať. Si mladá. Chceš sa venovať škole. Niečo si uveriteľné vymyslí. Ak by to nepochopil, tak mu to budeš musieť vysvetliť natvrdo po lopate. Zrovna nie slušným spôsobom.
Normalne mu povedz, ze tebe sa nepaci, nech to skusa u inej,,skusenosti ma aj otrepane reci - moze posunut dalej..a vybavene..no a mozes mu povedat, ze sa ti paci iny chalan

Povedz mu, že nemáš záujem alebo čakaj kým si nájde inú obeť.