icon

Ako vybrať darček pre 15-ročnú cukrárku?

laskamojajeidna
1. máj 2024

Ahojte žienky, potrebujem poradiť darček pre 15 ročnú, ktorá ide za cukrárku. Čo jej kúpiť,aby to využila aj v škole.Čo potrebujú? Poprosím k téme. Ideálne ak sa vyjadria mamičky,ktoré vedia. Vďaka

zuzinka888
1. máj 2024

Otocny etazer a vela vela silikonovych formiciek, vykrajovatok a rafikov, ...staci zajst do specializovanej predajne a nechas tam vyplatu🤣

17miska11
1. máj 2024

@laskamojajeidna ja osobne by som privítala (som vyučená cukrárka) cukrársky zúbkový a hladký nôž, veľké vrecko na krém a k tomu ozdobné špičky, plus môže byť aj plastová škrabka (netuším aký to má presný názov 😅)
Ale toto je taký základ, že aj poteší a aj využije v škole 🙂

martinkatinka
1. máj 2024

Mixer

monika185243
1. máj 2024

@laskamojajeidna Neviem ako je to teraz, ale keď som chodila do školy ja, tak sme si na prax nič nenosili, jedine suroviny. Ale mňa by určite potešil dobrý a hlavne ľahký mixér 🙂 rovnako sa zídu aj iné veci ako misky, stierky, špičky, vrecko, nožíky a pod. je toho fakt veľa. Najlepšie je zájsť do predajne a tam určite niečo vyberieš 🙂

araavdva
1. máj 2024

Nejaký online kurz. Ten by jej pomohol aj v škole aj v budúcnosti.
Poprípade tie nože, rafiky, formy, vykrajovacky, spachtla a podobne. Je toho veľa.

kiki68
1. máj 2024

Za mna rozne vacsie a atypicke spicky, velke vrecka na krem, spachtla dlha ( ta vyse 30/40cm v dlzke), nejake formy na pralinky. Urcite poradia v potrebach pre cukrarov. Kludne aj napr zlatu farbu v prasku, pripadne nejake take glittre jedle.

kiki68
1. máj 2024

@monika185243 tak moze trenovat doma s vecami, Ja to mam ako hobby a vzdy sa nieco nove uplatni

monika185243
2. máj 2024

@kiki68 veď určite, doma sa to zíde 🙂

laskamojajeidna
autor
4. máj 2024

Ďakujem za komentáre 👍🙂