Ako zvládnuť monotónnu prax v reštaurácii?
Dobrý deň chodím na hostinský odbor posledných 3.ročník chcela by som sa spýtať, či máte niekto podobnú skúsenosť na praxi som v reštaurácii a väčšinou robím stále to isté -šúpanie zemiakov a cítim, že sa nič nové nenaučím. Riešila som to i so zastupkyňou praxe aj riaditeľkou ale nič nevyriešili len povedali že "oni s tým nemajú nič" a ja už neviem ako to mám riešiť tak by som chcela vedieť, či sa to dá nejako lepšie zvládnuť alebo ako ste to riešili vy. Každý tip alebo skúsenosť mi veľmi pomôže
@majkamajusqa som rada, ze sa ozval niekto z praxe, lebo mne napovedal uz aj sedliacky rozum, ze to, co opisuje autorka, v poriadku urcite nie je.
@mandzula autorku evidentne vyuzivaju a to poriadne
Skola mozno ani netusi ako to u nich vyzera na praxi alebo im to je jedno. Kazdopadne nech to ide riesit s rodicmi lebo sama nepochodi.
A tu pani vyssie, teda netusim na aku skolu chodila ale normalne by ma to zaujimalo. Ze kde sa cely cas len krumple supu 🙄

@zub_casu prepac ale to je poriadna blbost co pises, tiez mam restauraciu a som von zo skoly 25 rokov. Vsade maju nejaky ucebny plan ktory treba dodrzat a urcite nie je o supani zemiakov 3 roky. Ved ako sa ma naucit varit? My sme boli najprv v Restauracii, potom v skole a nakoniec sme varili na policii. A varili sme samostatne uz v 2. rocniku a majsterky len kontrolovali ci robime vsetko spravne
@majkamajusqa som rada, ze sa ozval niekto z praxe, lebo mne napovedal uz aj sedliacky rozum, ze to, co opisuje autorka, v poriadku urcite nie je.