icon

Ako zvládnuť rozmaznané dieťa a vyčerpanie?

24. júl 2024

Dobrý deň ,viem že fórum je o pubertiakoch ale neviem kde by som mala o dcére napísať .Dcéra má 4 roky a už ju nezvládam som znej psychicky vyčerpaná ,nervózna ,smutná .Ide o to že je strašné rozmaznana ,veľa krát si zmyslí nejakú blbosť a hodinu kvôli tomu neskutočne plače vrieska hádže sa o zem a doslova ju klepe od nervoch je to skoro každý deň takéto záchvaty .A okrem toho mama na dennom poriadku ,,murcanie " asi 10 krát za deň keď si niečo zmyslí ...napríklad dám tichšie telku a ona ju dáva stále na plno a vrieska že nepočuje , alebo ideme na ihrisko a tam celý čas plače že chcela ísť na iné a hádže sa o zem .Bývam so svokrou a zčasti jej to dávam za vinu ,pretože keď si mala niečo zmyslí ona hneď skáče ako píska doslova by je zniesla asi aj zlaté prasa ...Dokáže revať aj kvôli tomu lebo nechce aby fúkal vietor .Je premna neznesitelná a nezvládnuteľna . Už sa pár krát stalo keď som ju nevedela nijak ukľudniť slovné ,dohovoriť jej alebo urobiť iný kompromis že som jej dala na zadok ale potom si to vyčítam neviem už ako na ňu .

Strana
z4
darinaslay
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4