Ako zvládnuť stres a neúspechy počas maturitného roka?
Tejto rok maturujem prvý polrok bok fajn, ale ten druhy to je cista katastrofa. Najprv som nespravila prijímačky, potom test na vodičak a tiež očakávam nízke percento z maturitného testu pretože test mi vôbec nesadol. Neviem kde je chyba pretože vždy som mala výborne známky a všetko pekne šlo. No tento polrok to ide dolu vodou. Všetko čoho sa chytím mi nevyjde. Je to ťažké a snažím sa neblázni, ale mam pocit ze som úplne k ničomu a ešte k tomu rodicia mi dávajú pocítiť, že som ich sklamala. Bojím sa ze ten vodičak nespravím vôbec a mama ma karha aj za to ze vraj to beriem príliš vážne. Áno som pred všetkými skúškami veľmi vynervovaná a neznasam keď na mňa vtedy niekto rozpráva ale neviem ten stres a nervy ovládnuť proste neviem si povedať ze sak dajak bude. Ako to všetko zvladnut ?

Mama má pravdu, psychikou si to kaziš. A to, že sa nervačíš ti pomáha? No nie. Všetci si takýmto obdobím prechádzajú v živote. Môže sa ti nedariť aj v kľude. Takže kľud, nebuď zlá na ostatných a uvidíš, že to dáš. Veď nejde o život.