icon

Aktuálne informácie a názory na stužkovú slávnosť

20. máj 2024

Viem,že je tu veľa diskusii,prešla som si ich,ale možno máte aj aktuálne info. Chcem sa opýtať,to je bežné nosiť si na stužkovú alkohol,koláče a iné malé občerstvenie? Aký máte názor na stužkovú v dnešnej dobe? Názor rodičov a čo na to vaše deti?

Strana
z2
ema234
6. okt 2024

@eeffka ze zazitok? A aky, ja som sama nebola ani na stuzkovej, a ani na promociach, a ani mi to nechyba a su to len vyhodene peniaze pre par hodin.

eva8
6. okt 2024

@ema234 prvy ples, kde su deti hostitelia, organizatori a zaroven v centre diania na ociach vsetkych.

Je o oslava

ibrunova
6. okt 2024

@ema234 Keďže si nebola, tak nevieš, aký to je zážitok 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zazka666
13. okt 2024

@1ryba 😃 aj celý život.

zuzinka888
13. okt 2024

Tak mij syn nebol- bolo to tesne po covide a par mamiciek si z toho urobili osobny projekt. Odmietol dat 500€ za " trapne" scenky a nutenu zabavu- citujem. Oznanka su absolutny prezitok a pohar po mesiaci skoncil v triedenom odpade- fakt este niekto zbiera pohare s akciami ci cislicami rokov?. Kedze nechodili dva roky poriadne do skoly ani neboli dobry kolektiv. Bol na stuzkovej frajerke a okomentoval to ako" traposina". Asi tak. Skor si pochvaloval- vylety do Prahy a Viedne na trhy a ine atrakcie.

tilly
13. okt 2024

Môj syn, resp jeho trieda mala tuším včera. On tam nechcel ísť, že vyhodené peniaze, posledné 4 roky (je na 8 ročnom gympli) má individuálny plán, tak je so spolužiakmi minimálne. Aj ma to mrzelo, ale tak je to jeho stužková, nie moja.

Strana
z2