Aký máte názor na chatovanie 13-ročnej dievčiny?
Ahojte , mám 13r dcéru .Muž si ju vysúdil do opateri.Kym sme som bola vydatá ,dozerala som kde dcéru pustím a kde nie,väčšinou som šla s ňou alebo som ju nepustila .Po rozvode si ju muž vysúdil.Minule som počula že ju pustil na chatu.aky máte názor.Vraj tam ide s kamoškou a jej rodičmi.neviem čo si mám o Tom myslieť.ked to spomeniem ex že sa mi to nepáči mám ho hneď za chrbtom že aký mám s tým problém.takze už tam bola nejeden víkend .podotykam ,ku mne nechodí...nakoľko jej vtlačili múdru veru keď nechceš k mame nemusíš.zaujimave že na chatu chce ide vie ... ďakujem
@makova333 100% súhlas. Žasnem nad tými názormi, akonáhle nie je dieťa pri matke, zaručene nemože byť dobrá matka. 🤦🏽♀️A že sa nedá dieťa manipulovať, tak toto je nezmysel. Zmanipulovať sa dá aj dospelý. Ach jaj, z extrému do extrému.
@jana_eyre_2 100% súhlasím s Tebou
@lauraaaaaa tak v tomto prípade ako píšete, čo máte doma je aj jedno co si myslía o tom iné matky, keď ten otec sám rozhoduje a neváži váš názor, ale aby som aj odpovedala, nie rozhodne nie, nikto nevie s kým tam je reálne... A zdá sa to byt veľmi zaujímavé že tam chodí často s inou rodinou... Ma život pred sebou, a brutálne veľa času na cavargovanie a rôzne zábavy, 13 rokov je síce vyvinuté ale DIETA...
ze 13 rocnej pubertiacke slobodu, ja odpadnem.. tak tu matky riesia ci pustit nepustit 16-17-20r dcery ale 13rocne maju ist nejak automaticky a mama nema rozkazovat?
K teme: ak ide s rodicmi jej pustila by som, co je ale vas vacsi problem, ze ty s nou nebyvas s nejakeho dovodu. Neviem co sa vam stalo, ze si takto dopadla, ale na navstevach ak nie su sudom zakazane by som ja trvala, predpokladam, ze stanovene ich aj mas. Cize to si treba riesit, pokym sa o nu nestaras v podsate s nou nie si, tak je to na nom kde jupusti a teba do toho s prepacenim "nic" nie je.
Autorka sa pýtala na názor, či 13-ročnú pustiť/nepustiť na chatu s kamarátkou a jej rodičmi. Tak nerozumiem, čo väčšina do nej rýpe, prečo dcéru prisúdili jej otcovi.
@surrender autorka rype do tej temy aby si dokazala, ze otec spravil nejaku chujovinu a ona je ta supermatka...no za mna neni...a som presvedcena o tom ze ma s tou chatou problem iba pre to, lebo ziarli ... jej dieta si uziva aj bez nej a ona si mozno v zivote neuzila nic tak mu ani nedopraje...hold to je ta materinska laska - preto tu kazdy do toho rype, neda sa to prehliadnut.
@monuska112 a ty si tu čo dokazuješ? Ženy to fakt nemáte žiadnu empatiu a súcit?
@tinkerbell ja som sem nic nepridala, napisala som vysvetlenie....myslim ze niesom vseobecne typ co si niekde nieco dokazuje. nie nemam empatiu ani sucit mozno tak s tou dcerou....tak si vezmi ze mas 13 a budes sediet doma a preco? no pretoze tvoja mama si to zela....
@tinkerbell a tiez neverim ani slovo tomu, ze dcera sa nechce stretavat so svojou mamou preto, lebo je kupena ci manipulovana otcom. matka dava teplo lasku oporu porozumenie v hodnote co nikto nenahradi a iba v pripade ze by tam vsetko z menovaneho chybalo, tak by dcera nechcela mamu navstivit. to je proste fakt. a o fakte ze nie vsetky matky su dobre matky svedci aj tato jej zbytocna ziarlivostna scena a vyryvanie zbyocnych problemov ohladom chaty. a takyto ludia ma proste hnevaju ale ty si to mozes nazvat ako chces.
@monuska112 no to si asi nikdy nevidela otca manipulátora.... buď rada
@tinkerbell bez ohladu na dovody preco dieta neni s matkou a ci je otec manipulator je uplne cez ciaru nicit dietatu volny cas, pripadne prskat lebo dieta ide s kamoskou a jej rodicmi na chatu a vyryvat konflikty. tod vse
@lauraaaaaa neviem presne ako to chodí, ale keď ju má otec zverenu, tak asi on rozhoduje kde a s kým ju pusti. Ja osobne na tom nič zlé nevidím, pokiaľ ide s kamarátkou a rodičmi, ktorých poznám a viem ze to nie sú nejaki asociali ci kriminalnici. To ze niekto kúpi mikinu za 200e nepovažujem za manipuláciu. Mate vážne nerušene vzťahy, to by ma trápilo viac ako chata s kamoškou.
@zelenakobyla123 je spoločný
@mandzula a ty citas ze co piseete a akým stýlom?zacina to byt urazajuce a dost tvrde.som tu odsudena ani neviem za co a cest zenam ktore sa na to cele epozeraju z nadhladom a troska ma chcu chapat,myslia si svoje no predsa neurazaju a su ludske.a v kojej kozi by si uz ani ty nereagovala,ale dakujem za tvoj komentar je to dar.
@lauraaaaaa ano, mas pravdu v tom, ze moj komentar bol dar. Napisala som ti, ako to funguje u nas a preco je to tak, cim som ti dala moznost zamyliet sa, ci niekde chybu nerobis aj ty.