icon

Angličtina -pomoc s úlohou

palcovicova
16. apr 2021

Poprosím ak sa tu nájde ochotná maminka, ktorá pomôže s úlohou

Answer.
Where do the men want to go?

Why don´t they go there?

Where is the post office?

Vopred ďakujem

simsalabim
16. apr 2021

@palcovicova fiha, ved si to moze pustit niekolko krat a zapnut si aj titulky, ak vazne pocutemu slovu nerozumie. Video ma 2 minuty, ved to nemoze byt take tazke.

katpox
16. apr 2021

@palcovicova zdravim, ved je to easy, sak to tam je aj nakreslene😄😄😄si to treba pozriet a zapisat, taketo story pozera moj dvojrocny syn na lalatv😄😄

palcovicova
autor
16. apr 2021

dievčatá ďakujem, len riešim úlohu na diaľku,keďže musím byť v práci a moja anglina je nula bodov, preto som poprosila o pomoc

janci05
16. apr 2021

@palcovicova 1. Muzi chceli ist do banky. 2. Pretoze banka je vedla policajnej stanice. 3. Posta je oproti vaznici. To su odpovede, len si to prelozte.

simsalabim
16. apr 2021

@palcovicova no ale tu ide o anglinu tvojho dietata, ci?

palcovicova
autor
16. apr 2021

@janci05 ďakujem veľmi pekne za ochotu

palcovicova
autor
16. apr 2021

@simsalabim to ešte neznamená že sa nesnažím mu pomôcť aspoň čo viem

simsalabim
16. apr 2021

@palcovicova tak ja pomaham tiez, ale inak ako prezentovanim odpovedi.Ved toto naozaj nebolo zlozite - kratucke, s moznostou pustit si to milionkrat, s titulkami a primtivnymi obrazkami. Pozrel sa na to vobec? Ved tie odpovede sa daju zistit uz len pozretim si videa bez zvuku ci titulkov...

palcovicova
autor
16. apr 2021

@simsalabim áno, pozrel si to doma sám a už sme to potom len cez telefón prebrali

katpox
16. apr 2021

@simsalabim presne tak, ved to bolo jednoduche,vyplyvalo to z pribehu, neviem no narocnejsie o cosik by bolo keby je treba opisat trasu turn left, right atd.