Bude výsledok Testovania 9 stačiť na gymnázium?
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Moja dcéra písala Testovanie 9 a podľa neoficiálnych výsledkov má z matematiky 57 % a zo slovenského jazyka cca 90 %. Teraz sa veľmi bojí, že sa nedostane na gympel.
Pri príprave jej skúšobné testy vychádzali väčšinou na 70 % a viac, ale je veľmi nervózna a keď už šla aj ráno bala sa. Inak ma čisté jednotky
@nataly_benova no matematika bola o logickom myslení.tam je jedno či má jednotky...
@nataly_benova prosím ťa, ako ste sa dostali k neoficiálnym výsledkom? Či len spočítaním správnych odpovedí vo zverejnenom znení testov?
ake su to neoficialne vysledky?
@janai1
@anonymnamamicka ale to nie su vysledky, ale odpovede. My sme si odpovedove harky fotit nemohli
@pink_lady ani my, ale ak si žiak prechádza test keď napr. príde zo školy tak si zvyčajne pamätá čo zaškrtol, veď sú mu tie otázky povedomé a aj ide na to rovnako. podľa toho vie čo dal zle a čo nie
@janai1
@anonymnamamicka poznam takych co si to fotili...a v konecnom dosledku to vyhodnocuje pocitac, takze nim vypocitane % moze byt nizsie/vyssie ..Rozhodne si z monitora hlavu nerobim, ide cez prijmacky (skola neberie do uvahy monitor ako taky, len ucast)
a teda moja otazka bola ze podla akych "neoficialnych vysledkov", mohla hned napisat, podla nasho vypoctu...
@pink_lady to len učitelia ale žiaci nemohli ani mať mobily pri sebe, počítač vyhodnocuje to čo žiak zapísal. veď ak si pamätá čo dal ako správnu odpoveď tak toľko % aj bude mať
@pink_lady na zones.sk sú zvyčajne aj dnes po 2 hodinách už opravené 100% výsledky, tak sám si to žiak spočíta
@anonymnamamicka ake opravene vysledky? su tam spravne odpovede a ano priblizne ziak si moze zapamatat co asi napisal ale nemyslim ze si presne zapamata vsetko co napisal, (60 odpovedi) , nenazvala by som to neoficialnymi vysledkami, iba ked tak "mojim odhadom" ...inak chapem co chcel autor povedat, viem ako prebieha monitor, x krat som bola ako externy dozor a viem ze si aj ucitelia fotia (a aj ziaci, najdu sa taki) no tie percenta sa im v konecnom dosledku lisili takmer dost casto...ja ale kazdemu drzim palce nech to dopadne co najlepsie pre neho ...
@pink_lady jasné že nezapamätá čo si napísal ale keď tam je priložený aj test tak hádam podľa otázky vie či dal a/b/c/d, keď si ju prečíta
@nataly_benova už ľudia neblaznite , však každý jeden sa snažil ako vedel a či urobí na 90 alebo na 20 percent treba povzbudiť a hlavne pohladiť však nejaký škola im vyjde a uvidíte všetky budú spokojne my sme našej dcére povedali ako spravíš tak bude základ nestresuj a či urobíš na 10 percent alebo za viacej budeme sa tešiť s tebou
@nataly_benova berie váš gympel do úvahy T9 ? Aký je tam záujem ? Ak spravila T9 na 57% a berú do úvahy testovanie, tak nech sa nebojí, lebo jej to aj tak nepomôže ale začne makať na odbúraní stresu. Nájsť doučovanie a upevniť vedomosti a trénovať dokola...
skontrolovať sa to dá aj tu:
https://www.youtube.com/watch?v=jA9XeDOJ8VcTeda ak si pamätá svoje riešenia.
@nataly_benova poznam jednu co mala takto a bola orijata na vsetky skoly.na jednej biling prva,na dalsej na super mieste.treba len zamakat co na monitore neslomjej velmi pomohlo doucko tak mali skusobne testy vikendy a denne makala na prikladoch.cize co stratila na monitore jej vlastne ani nechybalo
@dadaviki áno na bilingv. to je jedno, ale keď sa jedná o 4-ročné, kde sa berie monitor do úvahy a berú napr. 30 a 30ti napíšu monitor nad 90% tak miest už bude minimum...napr. GJH, keď robil môj pred dvomi rokmi tak na GJH napísali monitor nad 90% 60-ti a brali 60. Takže na prijímačkách sa pobili len o miesta, ktoré sa uvoľnili lebo žiaci si vybrali inú školu...
Dcerka ma uplne rovnako, SJL 90% a MAT 57%. Dovtedy ked sa pripravovala mala vzdy zo skusobnych testov z MAT 90-100%, proste sa nezadarilo. Inak ma ciste jednotky a priemery uplne 1,00. Tiez davala prihlasky na 2 gymnazia, podla mna o nic nejde, hlavne ju ukludnit 🙂
@anonym1235678 odkiaľ máte už výsledky? Zones alebo skrz pani učiteľku?
@anonymnamamicka Skrz pani ucitelky
@anonym1235678 môj to rovnako pohnojil. Matika 100, slovina 83 aj niečo. Škoda. Mohol mať pokoj. Netvrdila by som,že celkom o nič nejde. Si zober, že napr. berú 27 detí a 10 urobí monitor. Už ostáva len 17 cez prijímačky..a na tých gymploch ide vetu veľa bez prijímačiek.
@anonym1235678 a čo dala do 15) kde bola ta otázka na stravomat? naša pani učiteľka hovorila synovi že to je neistá otázka a tak nevie..
@anonymnamamicka za mňa bola otázka aj odpoveď jednoznačna.
@letfenixa to b), ze nepatri k najmodernejsim? aj ja si myslím ale pani učiteľka asi to vidí inak alebo neviem, zneisťuje nás.. do toho 28. marca
@anonymnamamicka áno, b.
@letfenixa dúfam že to tak aj bude, veľa synových spolužiakov má presne 90% a tá otázka by im to zničila

Nestresuje. Pôjde na prijímačky a urobí. A ak má ešte k tomu samé jednotky,to bude malina. ❤️ Len ju upokoj. Nech nie je nešťastná.