icon

Budú kamaráti nahnevaní, keď zmiznem zo sociálnych sieti?

14. okt 2020

Myslite že budu kamarati moc nahnevaný keď aspoň na 2 tyždne zmiznem zo socialnych sieti? Potrebujem od všetkeho pauzu, ale viem že ked im to prezradim, tak tie 2 tyždne nedodržim.
Jednej kamoške som napisala vcera ze ak nahodou nebudem odpisovat, nemam na nikoho naladu, a ostatní kamarati su taký že sa budu jej pytat ako prvej že kde som kedze byva odomna najblizsie. Ostatni su skor internetovi kamarati. Myslite že budu moc nahnevany?

suzie26
14. okt 2020

Ak sa pre toto nahnevajú tak to nie sú kamaráti 🙂 tvoj život tvoje pravidlá.

lauriema
14. okt 2020

Ja som to tak spravila a už je to 8 rokov, prišla som o všetkých kamarátov, čo neznamená ze sa to stane aj tebe, lenže ja to neľutujem bolo to to naj co som mohla spraviť, snažím sa prestať aj s koňom ale nejde to

simsalabim
14. okt 2020

Nemaju byt preco nahnevani... moj 20 rocny synovec uz davnejsie zrusil facebook, a pod. Ako povedal, iba to zerie cas a kto s nim chce komunikovat, vie mu zavolat ci napisat inak.... a v nekoronovom case sa aj stretnut.

tosomja
14. okt 2020

Na tvojom mieste zruším úplne a hľadám reálnych kamošov. Ktorí s tebou budú v pohode aj "pauzovať"

autor
14. okt 2020

@suzie26 to hej, ale nič nepovedat a len tak zmiznut??

ivca88
14. okt 2020

Nerob drámy...
Keď to ozaj chces, tak povedz, že ti mama zakázala a je to 🤷
Alebo že máš niečo s wifi...

suzie26
14. okt 2020

Xkrat som zmizla len tak lebo som to proste cítila a nikdy sa nikto nehneval. Ľudia sa majú naučiť rešpektovať jedni druhých

krisbar
14. okt 2020

Len aby si nezistila, ze po tebe nikto "nestekne"...

nice202
14. okt 2020

Podľa mňa, ľuďom to je úplne jedno...

janetinka27
15. okt 2020

no niektori sa asi hnevat budu. ved aj tu ked niekto nereaguje par dni na bazari, tak je z toho prusvih 😂
a ini si to ani nevsimnu, nevsimli by si, ani keby si zrusila vsetky ucty 🙂

sense
15. okt 2020

Skutocny kamarat vue kde ta najde a tych xy pseudokamosov nevyhnutne nepotrebujes

eru331
15. okt 2020

Toto ako vôbec nepotrebuješ rozoberať. Komu chceš tak mu to povedz a komu nie tak nie. Možno si to podaktrorí ani nevšimnú. Vôbec by som si nad tým nelámala hlavu

nairia
15. okt 2020

ci to nie je ta "stratena najlepsia kamaratka", ktoru tu oplakaval nejaky suhaj pred tyzdnom 😂 a ona len nanho nema naladu...

nominativ
15. okt 2020

Pravdepodobne na to nikto ani nepríde. :D

Dávam si bežne detox, keď mi lezú na nervy pologramotni idioti so základnou školou na FB. Aj aktuálne sa chystám.

Zvyčajne je to pred voľbami, po voľbách, pri korone zmenách, pri nejakých veľkých otázkach čo sa veľmi riešia ... 😀

Ale ty si asi mladá baba, keď toto riešiš. No ver mi, že až tak veľa ľudí to riešiť nebude aj tak.

kittykat22
15. okt 2020

@krisbar ty si zla 🙄

tuppuk
15. okt 2020

Podľa mňa nemajú prečo je to úplne tvoja vec a každého je do toho vieš čo. Ak to tak cítiš, tak sa podľa mňa nemusíš ani nikomu spovedať. Niekedy je ozaj fajn sa tak povediac vypnúť

ice8
Odpoveď bola odstránená
iiika
Odpoveď bola odstránená
tripetta
15. okt 2020

Je to pravda, že človek keď z fb zmizne, ani pes po ňom neštekne, pozorujem to už roky. Facebookoví, či internetoví "kamaráti" nie sú skutoční priatelia. Je o iba ilúzia. A ja o nereálnych "priateľov" nestojím. Väčšinou prinášajú do života len problémy a oberajú o čas.