icon

Chystáte 14-ročným chlapcom oblečenie do školy?

misienka123
26. jan 2023

Prosim vás chystáte ešte oblečenie pre 14+- rok,chlapcom oblečenie do školy?

Strana
z2
misienka123
autor
27. jan 2023

Dnes ráno sa pekne vychystal..🙂
To bola len moja hlúposť, že som to robila namiesto neho.. už nebudem!!!🙂
Desiatu si berú sami už dávno..neučim sa s nimi..ja som sa len na oblečenie pytala🙃

kofa77
27. jan 2023

tak moj 14 rocny si sam navari, pracku roztriedi a zapne,, ide sam letecky do zahranicia, od 9 rokov chodi na kruzky cez cele mesto sam, robi desiate, ranajky, o jeho skole ja netusim, vsetko v jeho rezii, rano ud davno sa vychystava sam, ja chodim skor...
ale obelcenie vecer davam na stolicku ja. to vrchne, spodne nie.
preco?
lebo on neriesi handry, neriesi znacky, neriesi vyzor, asi je v tom vynimka, ako citam. zobral by teplaky, zobral by hocico, co by prislo pod ruku, bol by schopny-uz sa to stalo, ze obliekol moju vec-omylom bola v jeho skrini...
no co uz, nikdy nie je dokonaly.

macekovam
27. jan 2023

@misienka123 mam mladšieho a chystám mu.. A myslím ze budem aj v 14😁

malacibulka
27. jan 2023

@misienka123 Super Miska, na dobrej ceste ste. Aj domace prace nech taha rovnakou mierou ako ostatni clenovia domacnosti - vela starostlivych mamiek vychovava nekompetentnych muzov co sa za tuto vychovu potom skryvaju. Vedia postavit mrakodrapy a roboty ale ked treba zistit ako sa pracka alebo sporak pouziva, rucky zrazu zmlandraveju, mozocek osprosteje - lebo mamka ich naucila ze sa treba naucit len to, co musia do skoly a inac len to co ich naozaj bavi.

kofa77
27. jan 2023

Inac ale sa budem musiet aj zamysliet, ako to poriesit😕, na nho funguje logika v zmysle, mas 5 rifli, tak na kazdy den jedny a tricka a mikiny tiez nejaku kombinatoriku zaviest…

kofa77
27. jan 2023

@andreatytler moj syn ani nevie, ake ma na sebe tricko, nieto este aby povedal, ze chce ine🤦‍♀️😄. On sa ani neriadi podla pocasia, ze uces a trendy, to co je, by povedal. Kolkokrat prisiel v inom, ako odisiel, kedze nevnima, co je jeho… no pozeram, ze mame doma ozaj divneho teenagera

att123
Odpoveď bola odstránená
misienka123
autor
27. jan 2023

@kofa77 podobne aj u nás..myslim že po ránu ani ružová mikina by mu nevadila,lebo otvori poriadne oči možno až v škole po druhej hodine😃

att123
Odpoveď bola odstránená
kofa77
27. jan 2023

@att123 povedz, aky😀
moj mal v skole na sebe moje leginy na jogu, take s vysokym akoby tehotenskym pasom, pod riflami, ale mali telesnu, ani mu divne nebolo, ze sa mu zosuvaju, ze ich musi vytiahnut pod pazuchy..
isiel aj v pyzame uz, s jeddou papucou, druhou topankou... a tak

att123
Odpoveď bola odstránená
kofa77
27. jan 2023

@att123 😀
u nas mal raz plavky namiesto treniek, vecer mi hlasil ze mu to "bolo divne na pokozke stehien"

andreatytler
27. jan 2023

@kofa77 😀urcitym sposobom to je dobre ze neriesi handry.. chlapi...

andreatytler
27. jan 2023

@kofa77 ja odpadnem... ze plavky a bolo mu divne z toho...😀

katkaseiner
27. jan 2023

Môj druhak si sám chystá šaty 💪

markus1
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
27. jan 2023

Si robis srandu??Moja dcera si od 5 rokov chysta vecer sama oblecenie na druhy den 🤦‍♀️ A potom ze aky nemozni su chlapi,sa nie je co cudovat.

misienka123
autor
27. jan 2023

@markus1 na stoličku kde mava veci,mu prihodim moje leginy a nejake dievčenské tričko..namiesto boxeriek plavky😃😃

misienka123
autor
27. jan 2023

@maminkadeticiek nemyslím že musí neskôr patriť k tym nemoznym chlapom🙂

kofa77
28. jan 2023

@markus1 boli omylom v jeho skrini, cierne, ako jeho termopradlo, proste otvoril suflik a co pride pod ruku, to vezme. Plavky ma pri spodnom pradle, resp tak vedla, chodi sportovo plavat, tak rano sahne a co vytiahne, to da. Pointa vsetkeho je, ze neriesi, co si oblecie, nevybera, je mu to jedno

markus1
Odpoveď bola odstránená
ivett1
29. jan 2023

Nie😊ja som už v práci 😁

kris_tin257
29. jan 2023

Môj 3,5 ročný si vždy večer vyberie slipy ponožky tričko a tepláky. Nedovolí mi aby som vyberala ja 😊

som_realistka
29. jan 2023

@misienka123 v takom veku si dieťa amachystat veci samé, moje si chystali veci od 8 rokov, len som pozrela ci si vhodné vzhľadom na počasie. Inak môj ex stále pišťal ze som zlá matka, ked iim nechystám veci a nekontrolujem od 3 triedy bežné pomôcky do školy😀. Teraz sú to úžasné samostatné baby 😀

mane01
7. feb 2023

@misienka123 ani nahodou 😂 ani 12 r uz davno nie…

kristinapetronela
17. feb 2023

Moji športujú takže len zakricim z dola ,že treba tepláky mikinu a nie šaty si obliecť atď čiže len usmernujem .inak si sami chystajú ,vyberajú

maryetta
17. feb 2023

Moj 8-ročny druhak si chysta dlhu dobu sám.
Ja mu maximalne pripomeniem ak idu do divadla nech si da sako alebo ked su mrazy nech si dá čiapku.

19mmm71
17. feb 2023

od 9 rokov nie

Strana
z2