Čo robiť, keď ma neprijali na strednú školu?
dobrý deň, potrebujem sa s niekým poradiť, lebo už neviem s kým. chodím do 9.ročníka a celých 9 rokov mám samé 1, učím sa bez problémov, ale ajtak mám problémy s prijatím na SŠ. dávala som si aj bilingválnu OA, ale to som odmietla lebo som zistila že by ma to nebavilo, ale teraz to ľutujem, lebo na gympel čo som chcela ma neprijali (som 93., berú 56). skúsime ešte odvolanie a ešte stále čakám na výsledky zo zdravotnej SŠ, ale mám strašný stres už niekoľko mesiacov. moje psychické problémy mi k tomu nepomáhajú a depresie a úzkosti sa len prehlbujú čím viac sa mi nedarí a je ťažké pre mňa sledovať, ako je pomaly každý prijatý, len ja nie, chápete…čo robiť v prípade, ak by ma neprijali ani na jednu školu? viem že je aj 2.kolo a úprimne ani učňovka by mi nevadila, len teda treba tú maturitu. len mám strašný stres, lebo už je pomaly celý 9.ročník za mnou a ja stále neviem kam vlastne idem, takže som si to vlastne ani neužila. nejaké rady prosím?
zdravím. áno, prijali ma na zdravotnú, takže som rada, že aspoň niečo - aj keď aj tam som chcela ísť. snáď budem spokojná. ďakujem ale za rady 🙂
@user13525 aj moju dcéru prijali na zdravotnú v TT odbor praktická sestra 🙂
@user13525 aj moju dcéru prijali na zdravotnú v TT odbor praktická sestra 🙂
@sabinecka2009 prosim ta a mala dobry zaklad bodov zo zakladky?Nas to caka o rok ale teda strasne vela bodov je za prospech, a ked mala moja aj trojku tak neviem ci vobec ma sancu sa dat dostat
@sabinecka2009 prosim ta a mala dobry zaklad bodov zo zakladky?Nas to caka o rok ale teda strasne vela bodov je za prospech, a ked mala moja aj trojku tak neviem ci vobec ma sancu sa dat dostat
@stankot, počíta sa priemer za vysvedčenie od piateho ročníka,ona mala jednotky dvojky , získala za prospech veľa bodov a skúšky spravila v pohode, žiadny stres nemala,ani sa učiva zo siedmeho ročníka nedrvila.
Je to ťažké sa tam dostať, tento rok sa hlásilo okolo 180 žiakov a brali 60 žiakov len..
Tak držím palce 🍀
@stankot, počíta sa priemer za vysvedčenie od piateho ročníka,ona mala jednotky dvojky , získala za prospech veľa bodov a skúšky spravila v pohode, žiadny stres nemala,ani sa učiva zo siedmeho ročníka nedrvila.
Je to ťažké sa tam dostať, tento rok sa hlásilo okolo 180 žiakov a brali 60 žiakov len..
Tak držím palce 🍀
@sabinecka2009 dakujem za info.Ved to ze u nas na skole maju taku slovencinarku kde zo sjl ma 1 len asi dve deti z rocnika, u nej priemer znamok z rocnika napr.z diktatu je 4,3 takze vacsinou maju deti 3 na vysvecku.Tym padom straca body.Moja by chcela farmaceuticky laborant, chemiu aj biologiu ma 1 len teda chybaju body uz teraz zo sjl.Na stranke pisu ze na tento odbor sa beru znamky od 7 rocnika tak uvidime ci sa prihlasime.

zdravím. áno, prijali ma na zdravotnú, takže som rada, že aspoň niečo - aj keď aj tam som chcela ísť. snáď budem spokojná. ďakujem ale za rady 🙂