icon

Čo sa stane, keď spíte u priateľa počas zákazu?

26. dec 2023

Čo by sa mohlo stať ak by som aj cez zákaz spala u priateľa ?

Strana
z2
mogaa
26. dec 2023

no mama ti nedá vreckové, zbije ťa, či rovno vyhodí z domu.....stať sa môže čokolvek....kým žiješ pod jej strechou a ona ťa živí, musíš ju poslúchať....

domka222
26. dec 2023

Čo sa stane? To uvidíš, keď prídeš na druhý deň domov. Odkiaľ to my máme vedieť. Jediné, čo môžme predpokladať, že sa naruší medzi vami dôvera

olimuc
26. dec 2023

Nezabije ta … ale uz len ten zakaz znamena, ze ta povazuje za prilis naivnu alebo blbu, na to aby si neostala tehotna. Nikto nevie, co je tvoj priatel zac, ale podla tvojej mami to vyhra v loterii nebude .. takze nie je dovod podporovat, aby dve nezodpovedne trubky, kvoli hormonom nicili zivot, niekomu nevinnemu a celej rodine komplikovat zivot. Ked budes mat 18, odstahuj sa, chod makat a spi, kde chces a s kym chces. Budes zodpovedna sama za seba … co si urobis budes mat. Sice je dost tragicke kvoli tomu skoncit vo fabrike pri Pase … ale kazdy mame ine prijority

terezka1947
26. dec 2023

No keby si bola moja dcéra,sklamala by si moju dôveru.
Ale dosť pochybujem,že by ťa to trápilo.
Čiže čo sa ti akože má stať?môže stať?

autor
26. dec 2023

@olimuc ten zákaz znamená vyvyšovanie si jej postu ako matka že povedala som nie. Normalny rodič by si to s dieťaťom vydiskutoval . Tu nemozem povedať nič. Tak prosím nechajte si svoje blbe pripomienky ohľadom môjho psychického stavu pre seba. Niesom blbá ani hlúpa chodím do školy na brigády do nemocníc pomáhať takže si to nechajte vážne pre seba

trinityf
26. dec 2023

Ked nie si blba, na co tu zakladas tretiu diskusiu s rovnakou temou. Rob ako chces.

ysseba
26. dec 2023

Stratíš dôveru svojich rodičov a to vie byť teda riadny problém na dlhú dobu.....

oli18
26. dec 2023

Kazdy den diskusia o prespevani u frajerov. Raz pise matka, raz dcera. Vydaj sa a je po probleme😆

Strana
z2