icon

Dá sa prepadnúť na písomných maturitách?

10. mar 2025
januska12323
10. mar 2025

Samozrejme

mullerova46
10. mar 2025

Áno poznám taký prípad že prepadla z matematiky a teraz je architektka 😁 takže nič u nikoho nemusí byť stratené ak nespraví maturu na prvýkrát

nadchovnik
11. mar 2025

Moje netere. Jedna na tretí krát,to jej rodičia zaplatili 3 000,druhej nepomohlo ani podplatenie.

iwesska
11. mar 2025

@mullerova46 No neviem,ci by som si dala u nej robit dom😂Ja tiez poznam taku,co prepadala z matiky, ma vystudovanu ekonomiu,ale v praxi nevie vyratat ani DPH🤔

mullerova46
11. mar 2025

@iwesska je to šikovná žienka 😅 už

tairyx
11. mar 2025

@nadchovnik to sa naozaj dá podplatiť? Kde to žijeme preboha 😱

mayami
11. mar 2025

@tairyx že či sa to dá? 😁 Veď kopec ľudí tak funguje, úplatky sú všade, v školstve, zdravotníctve, v doprave... Zaplatené tituly, dobré pracovné fleky, operácie a tí počernejší, ktorých stretáš za volantom na cestách hádam nemyslíš, že prešli normálne autoškolou a urobili vodičáky

tairyx
11. mar 2025

@mayami nestretla som sa s tým vo svojom okolí, preto je to pre mňa niečo nepredstaviteľné
Počernejší neviem teda, keď ich vidím na tých 30ročných audinách, či zrovna majú na to financie, ale môže byť, nuž

erickamaxik
15. mar 2025

@mayami Ty musis byt poriadne zakomplexovana🤣

mayami
15. mar 2025

@erickamaxik neviem z čoho to usudzuješ

pupava36
15. mar 2025

Ked nespravis pisomne, musis spravit ustnu maturitu. Ja som nespravila pisomnu maturitu s anglictiny a ustnu som spravila na 2. Ale je pravda ze ja som maturovala pred xy rokmi mozno sa uz nieco zmenilo za ten cas, ale myslim si ze toto je stale rovnake.

anavipredam
15. mar 2025

Zakázala by som maturity. Nemajú žiadnu výpovednú hodnotu o vedomostiach žiakov. Buď je tupelo celý čas alebo nie.

ado5005
4. okt 2025

@anonym_autor no pokiaľ zvládneš písomne tak ti ústna časť bude stačiť na 4ku ale ak nedáš písomne nevadí ale odpoveď musíš mať na 3 a z ANJ je to celkom úlet aj na 4 vedieť 😂 maturoval som minulý rok a veru som sa nasedel nad tým