Dá sa zistiť počet žiakov prihlásených na školy?
Dá sa zistiť, koľko žiakov sa hlásilo na akú školu po minulé roky?
@anonym_autor na vysoku , strednu, alebo na konkretnu? Ci ako to myslis
@sweet20 jaj, prepáč...myslela som na strednú. Dcéra ide končiť a nevie vôbec čo kde tak si robím prieskum...
Buď na všetky stredné alebo žilinský kraj úplne najlepšie
ja som pozerala cez https://svs.edu.sk/prehlady.aspx
ale musíš to tam preňurať, už nepamatám kde všade to treba preklikať…
ja som pozerala cez https://svs.edu.sk/prehlady.aspx
ale musíš to tam preňurať, už nepamatám kde všade to treba preklikať…
@biba_18 ďakujem 💗
@biba_18 ďakujem 💗
@anonym_autor ide koncit co?...strasne nezrozumitelne sa vyjadrujes...
@anonym_autor ide koncit co?...strasne nezrozumitelne sa vyjadrujes...
@anonym_b093e8 bože teraz cítim po sebe. Akoby som vyšla z osobitnej školy 🤔 ide končiť zakladnu, chystá sa na strednú.
@anonym_b093e8 bože teraz cítim po sebe. Akoby som vyšla z osobitnej školy 🤔 ide končiť zakladnu, chystá sa na strednú.
@anonym_autor 😀😀😀nooo, tak nejako
@anonym_autor teraz to pozerám. zvolíš si rok, naplnenosť, vyklikáš - a ukáže ti všetky školy ktoré chceš a aké mali počty…
@anonym_autor teraz to pozerám. zvolíš si rok, naplnenosť, vyklikáš - a ukáže ti všetky školy ktoré chceš a aké mali počty…
@biba_18 neviem či to dobre vidíš, na farmakologiu, prvý riadok, brali 24, a hlásilo sa v prvom kole 10 a v druhom 22? Či ako mam tomu rozumieť? Tým skrátka nechápem nejako...
@biba_18 neviem či to dobre vidíš, na farmakologiu, prvý riadok, brali 24, a hlásilo sa v prvom kole 10 a v druhom 22? Či ako mam tomu rozumieť? Tým skrátka nechápem nejako...
@anonym_autor keď klikneš na ten link od Biba tak hneď ako prvé ti otvorí vysvetlivky k tým skrátkam...
fakt ako mne tie tabuľky veľmi pomohli vtedy… držím mladej palce
@anonym_autor keď klikneš na ten link od Biba tak hneď ako prvé ti otvorí vysvetlivky k tým skrátkam...
@janai1 jemine no fakt ako pre debilov je to tam vysvetlené🤣 a ja som to prehliadla.
fakt ako mne tie tabuľky veľmi pomohli vtedy… držím mladej palce
@biba_18 ďakujem 💗
Ide končiť🙄 snáď bude končiť
opýtaj sa vašej kariérnej poradkyni.
nám to vravela koľko sa žiakov min. rok hlásilo na jednotlivé školy a koľko ich zobrali.
opýtaj sa vašej kariérnej poradkyni.
nám to vravela koľko sa žiakov min. rok hlásilo na jednotlivé školy a koľko ich zobrali.
@deti95060810 super, ešte nie je dcéra rozhodnutá, kde pôjde, tak sme chceli nejako pozistovat, určite aj v škole sa to bude riešiť este
@deti95060810 tá poradkyňa pozrie presne cez tú stránku ktorú som tu dala - nám to dala naša výchovná aby sme si to pozreli…
môjmu chlapcovi to povedala triedna. každé decko si donieslo zoznam škôl a ona im to cez hodinu pozerala..
@deti95060810 tá poradkyňa pozrie presne cez tú stránku ktorú som tu dala - nám to dala naša výchovná aby sme si to pozreli…
@biba_18 možno áno, len som si nevšimla čo si ty dala.