icon

Darček pre 16-ročné dievča na Vianoce

katica06
28. nov 2023

Žienky dajte typy čo kúpiť na Vianoce 16ročnej?

deti95060810
28. nov 2023

to je tvoje dieťa? do koľko eur?
my sme min. rok 16r. kupovali bežky, a na narod. dostala poukážku v hodn. 30 e do DM...samozrejme môžeš aj menej .

pribinak
28. nov 2023

Parfum, naramok, náušnice, rukavice, kúp jej stupenky do kina, …

katica06
autor
28. nov 2023

Ďakujem
@deti95060810 moje.... cca 50e, u nás na juhu je sneh iba zriedkavo
@pribinak parfém a náramok dostala teraz na narodky náušnice nenosí

macekovam
28. nov 2023

@katica06 náhrdelník s memom... Sveter... Šál..

katica06
autor
28. nov 2023

@macekovam už roky neviem odhadnúť vkus svojich detí ☹️

yellow28
28. nov 2023

@katica06 Naša dostane voňavky Ariane Grande, spoločenskú hru Úžasná Európa, značkové tenisky, Pandora náušnice a knižku od Milan bez mapy Influencer...

juliastrakovave
28. nov 2023

@katica06 poukážku do dm také dievča si vyberie sama čo sa jej najviac páči alebo by som ju zobrala do obchodu a nech si vyberie čo si prosí, možno dajaka kabelka, ruksak

amel
28. nov 2023

@katica06 ja mam o niečo mladšie,no každá z nich píše list Ježiškovi (pošlu mi ho 🙂) ,nech viem,od čoho sa mam odraziť.

tradaaa
28. nov 2023

@katica06 sluchátka, bezkablová nabíjačka na mobil alebo kúp nejakú prkotinu (ponožky, balzam na pery) a daj peniaze , určite bude vedieť na čo minúť

terina25
28. nov 2023

@katica06 moja chcela cd oblubemych kapiel,kozmetiku,oblecenie. Poslala mi fotky a ja som vybrala z toho

macekovam
28. nov 2023

A záujmy ma aké?

katica06
autor
28. nov 2023

@tradaaa slúchadlá dostala tiež teraz, lenže zaspala keď ich mala na ušiach a keď šla v noci na wc tak ich pošliapala, toto je jediná vec čo jej nechcem kúpiť

katica06
autor
28. nov 2023

@terina25 preferujem skôr prekvapenie

katica06
autor
28. nov 2023

@macekovam háčkovanie ,štrikovanie, výroba vlastných šperkov (z minerálnych kameňov a drôtu ) varenie najmä japonská kuchyňa

jarmila2010
28. nov 2023

https://www.drmax.sk/remington-kulma-s8670 kulma s nadstavcami alebo fen?nejaky stylovy batoh,korcule...

jarmila2010
28. nov 2023
mikadooo
28. nov 2023

@katica06 opýtala by som sa jej... Či ona ešte verí na Ježiška? Alebo trváte na tom, že musí byť prekvapko za každú cenu?

ada309
28. nov 2023

Parfém, poukážka (dm, kníhkupectvo, obuv, oblečenie) , lampa pre uv lak , pyžamo musí byť 😊, pripadne ak má rada adrenalín- nejaký zážitok...

zobaka
28. nov 2023

neviem aký máš rozpočet, parfém, oblečenie, poukážku do parfumérie, knihkupectva, kabelku, mobil

nika1971
29. nov 2023

ked boli moji uz v tomto veku, davala som im po 50 eur do obalky a zvysok drobnosti....ako tricko, pyzamo, sprey...

ghoul_
30. nov 2023

@katica06 normálne sa jej spýtaj čo chce

lubina
30. nov 2023

@katica06 mam doma 15 rocnu a normalne som sa jej spytala, co by chcela, uz to nie je male dieta a nechce dostat to, co sa mne paci, ale radsej sama povie, co sa paci jej alebo co by chcela.

katica06
autor
Autor odpoveď zmazal
lujza123
30. nov 2023

@katica06 poukážka akéhokoľvek druhu a obálka s peniazmi potesi každého puberťáka

Moja ma zhodou okolnosti podobne záujmy ako tvoja 😀

Na Vianoce sme jej zvykli kúpiť cez originál eshop balík orientálneho jedla: ramen, všelijaké rezance omáčky co u nás nekúpiš, sladkosti (majú toho fakt dost co my ani nepoznáme), krekry, paličky, kuchársku knihu. K tomu Japonska manga- komix To bol top darček Vianoc hrozne šťastná z toho bola

Na hackovanie dostala peracnik s háčikmi, všelijaké fajnové bavlny (ona si kupuje z vreckového také lacné)

Šperky - tiez vieš nakúpiť cez eshop rôzne komponenty, kamene atd

Parfum, kozmetika, vtipne
Ponožky, vonné tyčinky to je taká klasika

Možno nejaká dekorácia do izby, lampička, led pás,

Drahšie “ženské” spodné prádlo

Malý prenosný reprák, selfie tyč, slúchadla

2006_1211
30. nov 2023

@katica06 peniaze, poukážka do newyourkeru, do dmky nejaké maľovať ka ak sa maľuje. Aké sú jej záujmi? Alebo poukážka na SHEIN tam je všetko možné to by určite využila