Ahojte. Syn konci 9 ročník a rozhodla som sa, že pre jeho obľúbených učiteľov urobím malý balíček ako poďakovanie. Poraďte čo tam vložiť, aby to neboli vyhodené peniaze... Rozhodla som sa, že tam dám kávu, čokoládu a viec neviem.. 🙂. Ďakujem za inšpiráciu..
No ja by som asi dala ako píšeš kávu, čokoládu,mini vínko (tie malé 2dcl fľašky)...Minulý rok som pozerala po nejakých mini dezertoch pre učiteľov a natrafila som na čokoládu alebo tie Figaro nuga
@mizu89 vínko do školy asi nie... Či?
Dopisujem ...
Tie Figaro nugat čokoládky a každá bola pekne zabalená v takých pekných obaloch s obrázkami.ak pohladam pošlem.ale určite by som nedávala žiadne čačky mačky čo sadajú prachom ako sú poháre, sviečky a neviem čo ešte.
Ja som minulý rok robila triednemu učiteľovi,kuchárkam a riaditeľovi krabicu koláčikov.radsej dačo čo sa zje,minie ako nejakú vec čo bude v skrini zatúlaná.
Ale to dáš do škatule pre učiteľky ako pozornosť.
Vieš 100 ľudí 100 chutí ...
@mizu89 veď ja nechcem vačky mačky.. kvalitnú čokoládu a možno medi a tie oriešky. Alkohol tam nechcem dávať, ani sviečky, kľúčenky, perá, blbosti...
Ja by som tiez alkohol nedala a ani kavu. A zase to neprehanat. Med, orechy, nejaka coko, pripadne caj.
@tinkavvv kávu mám už kúpenú 🙂.
Ja napr. Pani učiteľke a vychovavatelke idem na konci roka poslať domáci bazovy sirup, ak stihnem tak domáci džem. Kvalitnú čokoládu, malý med a kvietok 🙂
Ja idem teraz na konci roka piecť cheesecake ale len pre triedneho učiteľa a pre kuchárky (na tie si nikto nespomenie keď je koniec školského roka 😞)
@mizu89 zas nemám v pláne robiť anketu a vypytovať sa kto čo ľúbi.. 🤦😆. Myslím, že kávu a kúsok dobrej čokolády má rád každý...
To je ťažko. Ja nepijem kávu, nejdem čokoládu, oriesky , čiže toto presne by boli na mňa vyhodené peniaze. Poteším sa kvetom.
Kvety si učiteľky zväčša nevážia, nechajú ich v škole vo vedrach...
V našej škole nepoznám jedinú, ktorá necha kvety v škole.
Môj snúbenec je učiteľ a presne, je zbytočné im vyrábať nejaké kľúčenky, dávať perá a podobné hlúposti. Samozrejme, poteší sa prvotne aj tomu, že si niekto na neho spomenul a dal si námahu a niečo kúpi, no skôr má rád, keď dostane čokoládu, oriešky, alebo niečo iné na jedenie. Nepije alkohol a ani kávu a to sa nám tu len zbiera a postupne to nosíme po rodine nech sa to zúžitkuje. A ako tvrdí, pre chlapa žiadne kvety 😀
@denisa0504 100ludi, 100 chuti. Človek sa ťažko zavdaciii
myslím, že kávou a čokoládou nikdy nič nepokazíš, ja tiež veľmi čokoládu nemusím, ale veď ju obdarovaný môže ponúknuť v rodine.
ja tiez pozeram momentalne nejake bonboniery, cokoladky, nieco take zaujimave, idealne kde je aj napisane pre pani ucitelku alebo tak. mozno je to gyc, ale nech 😀
Nemyslim si ze by si ucitelia nevazili kvety 😉 ale z vlastnej skusenosti uz aj ja ucitelke kupujem crepnikove ako vyhadzavat peniaze za rezane kvety ktore vydrzia max.3dni pekne.
u nás veru nikdy nikto kvety v skole nenechal...
@hubka51 áno keby sa jednalo o koncoročný kvet pre triednu, kúpim aj ja crepnikovy.. ale nebude brať predsa syn 5crepnikov....
Ja som to napisala na tu vetu ze si ucitelia povacsine nevazia kvety 🙂 a kludne by som aj 5kvetin v crepniku kupila.Ono ide fakt aj o to ze tie rezane kvety cela krat vydu ovela drahsie ako nejake pekne v crepniku.
Orieskove maslo, resp. tie orieskovo cokoladove natierky, mavaju to v obchodich s fajnovejsou cokoladou. To kupim ja pre troch uciteloch, ktorych mal syn rad.
@hubka51 považujem o tom.
Čaje prípadne darčekový poukaz do kníhkupectva
medik, vselijake oleje...su aj male flasticky...orechovy, lanovy...oriesky