Dcéra si myslí, že je zviera. Ako pokračovať?
Moja dcéra 13 rokov si myslí že je zviera.
Včera zo školy prišla v tom že sa narodila ako pes.
Brala som to ako vtip ale v izbe som našla masky podobné našemu Dunčovi . Boli vytlačené a v očiach boli vystrihnuté dierky.
Dnes ráno na mňa štekala pretože som jej nedala sa najesť psieho jedla a aby toho nebolo málo keď som včera prekazila plán . Totiž chcela spať vonku.
Každopádne na moje “nie!” odišla z domu a ráno spala pod oknom. Ráno si obliekla masku s chvostom a mojim huňatým kabátom. Nechcem ju takto pustiť do školy . Prosím poraďte mi.
@alenahorvathova 🤣🤣🤣 tak toto je iny bizar... tomuto neverim! ale dobre pobavilo
@alenahorvathova alenka, si nahlásená, pá pá
@alenahorvathova a v skole co na toto hovoria???
Akoze ja mám dcéru bude mať 12 ale kebyže toto robí dostane jednu po pysku a kebyže sa nespamäta smer psychiater 🙄🙄🙄
Voľakedy by takéto prípady dostali pár faciek, pripadne ich zavreli "na cajlu".
Minule ma uštipol pavúk. Už som sa tešila že budem Spider-Woman. Bola som sklamaná keď sa to nestalo.
Za mna ok. Psie granule su lacnejsie ako tolke hladne krky krmit normalnym jedlom :D
@alenahorvathova ja som sa riez narodila ako milionarka... uplne to citim ze mam dusu a potreby milionara ale v skutocnosti som chudobna ako kostolna mys.... vies ake je to extremne narocne zit zivot niekoho kto v skutocnoati nejsi? ako spravna mama by si ju mala pochopit a podporovat! 😂😂😂
@kulumulu123 nepozitívne. Šikanujú ju. Ale v podstate ani mne sa to nepáči a mala by dostať rozum a jednu fajnú výchovnú.
@alenahorvathova to je teraz taký “trend” a takí ako tvoja dcéra sa nazývajú “therians”. Akože je to cele na hlavu a je toho plný internet, čiže za mňa to ma odtiaľ. Akože ja rešpektujem všeličo nech su ľudia hocijakí ale toto je moc. Ak chce byt pes tak jej povedz nech sa vyzlečie donaha a nech tak chodí. Veď psy predsa oblečenie normálne nenosia🤷♀️
@alenahorvathova ved jej daj
@najna08 takto sa oblirka moja dcéra jr podľa vás v poriadku že som jej vylepila? Dala som jej poriadnú facku.
boze toto este nikto nevymazal, taketo bizary sa tu drzia 🙄
autorka hlavne si davaj pozor aby ti dcera nezbehla a nedoniesla domov stence....
@alenahorvathova akože toto je moc. Tu facku by som jej dala asi aj ja ak by na mňa začala štekať. A normálne by som ju vyviedla von a zakázala jej ísť do domu že ak je pes tak nech spí v búde
@najna08 pripnem sa. U nás je 14 ročná s na detskom ihrisku robí hobby horsing. Kks. Moje decko malo max. cca 3 roky, keď sa sa hralo na “koníka”,
Vypla by som mobilné dáta, wi-fi a smer psychiater. Tu ti žiadne zaucho nepomôže
@sulavikova veď toto to je ďalšia kravina. Na zvieratá sme sa hrali všetci ako deti ale aby si niekto reálne myslel že ním je, to je choré. A skákať s hlavou plyšového koňa zastoknutou na palici cez prekážky je už iný level

@alenahorvathova Toto je žart?
Ak nie, utekaj k psychatrovi.