icon

Dcéra si myslí, že je zviera. Ako pokračovať?

alenahorvathova
18. jún 2024

Moja dcéra 13 rokov si myslí že je zviera.
Včera zo školy prišla v tom že sa narodila ako pes.
Brala som to ako vtip ale v izbe som našla masky podobné našemu Dunčovi . Boli vytlačené a v očiach boli vystrihnuté dierky.
Dnes ráno na mňa štekala pretože som jej nedala sa najesť psieho jedla a aby toho nebolo málo keď som včera prekazila plán . Totiž chcela spať vonku.
Každopádne na moje “nie!” odišla z domu a ráno spala pod oknom. Ráno si obliekla masku s chvostom a mojim huňatým kabátom. Nechcem ju takto pustiť do školy . Prosím poraďte mi.

Strana
z2
yelena159
18. jún 2024

@alenahorvathova Toto je žart?

Ak nie, utekaj k psychatrovi.

teo3971
Odpoveď bola odstránená
monnci2226
18. jún 2024

@alenahorvathova 🤣🤣🤣 tak toto je iny bizar... tomuto neverim! ale dobre pobavilo

0silvia0
18. jún 2024

@alenahorvathova alenka, si nahlásená, pá pá

kulumulu123
18. jún 2024

@alenahorvathova a v skole co na toto hovoria???

jaruska_12
18. jún 2024

Akoze ja mám dcéru bude mať 12 ale kebyže toto robí dostane jednu po pysku a kebyže sa nespamäta smer psychiater 🙄🙄🙄

morusha
18. jún 2024

@yelena159 Radšej nekŕmiť trola.

jaskolka
18. jún 2024

Voľakedy by takéto prípady dostali pár faciek, pripadne ich zavreli "na cajlu".

yelena159
18. jún 2024

Minule ma uštipol pavúk. Už som sa tešila že budem Spider-Woman. Bola som sklamaná keď sa to nestalo.

hiro
18. jún 2024

Za mna ok. Psie granule su lacnejsie ako tolke hladne krky krmit normalnym jedlom :D

monnci2226
18. jún 2024

@alenahorvathova ja som sa riez narodila ako milionarka... uplne to citim ze mam dusu a potreby milionara ale v skutocnosti som chudobna ako kostolna mys.... vies ake je to extremne narocne zit zivot niekoho kto v skutocnoati nejsi? ako spravna mama by si ju mala pochopit a podporovat! 😂😂😂

teo3971
Odpoveď bola odstránená
alenahorvathova
autor
18. jún 2024

@kulumulu123 nepozitívne. Šikanujú ju. Ale v podstate ani mne sa to nepáči a mala by dostať rozum a jednu fajnú výchovnú.

najna08
18. jún 2024

@alenahorvathova to je teraz taký “trend” a takí ako tvoja dcéra sa nazývajú “therians”. Akože je to cele na hlavu a je toho plný internet, čiže za mňa to ma odtiaľ. Akože ja rešpektujem všeličo nech su ľudia hocijakí ale toto je moc. Ak chce byt pes tak jej povedz nech sa vyzlečie donaha a nech tak chodí. Veď psy predsa oblečenie normálne nenosia🤷‍♀️

hiro
18. jún 2024

@najna08 Som si to dal do googlu - mne to pripada ako nejake japonske anime ci manga co sa obliekaju 🙂

najna08
18. jún 2024

@hiro ono oni sú “furrys” a “therians” jedni sa tak len radi obliekajú a ti druhí si naozaj myslia že sú zvieratá.

najna08
18. jún 2024

@hiro toto je therian. To čo si poslal je furry. Je v tom rozdiel, ale oboje sú choré

hiro
18. jún 2024

@najna08 No toto 🙂 To su mi veci. Ked si vedia zohnat pristresok a zradlo tak nech su aj pavukmi :D Inak v bytovke to musi riadne duniet ked taka macka skace 🙂

kulumulu123
18. jún 2024

@alenahorvathova ved jej daj

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
18. jún 2024

@0silvia0 Toto je možno troll ale ja som na tiktoku videla asi cca 13.ročne dievčatá s chvostíkmi s kostýmami psov, robili sa že sú psy. Je to divné

alenahorvathova
autor
19. jún 2024

@najna08 takto sa oblirka moja dcéra jr podľa vás v poriadku že som jej vylepila? Dala som jej poriadnú facku.

monnci2226
19. jún 2024

boze toto este nikto nevymazal, taketo bizary sa tu drzia 🙄
autorka hlavne si davaj pozor aby ti dcera nezbehla a nedoniesla domov stence....

najna08
19. jún 2024

@alenahorvathova akože toto je moc. Tu facku by som jej dala asi aj ja ak by na mňa začala štekať. A normálne by som ju vyviedla von a zakázala jej ísť do domu že ak je pes tak nech spí v búde

sulavikova
21. jún 2024

@najna08 pripnem sa. U nás je 14 ročná s na detskom ihrisku robí hobby horsing. Kks. Moje decko malo max. cca 3 roky, keď sa sa hralo na “koníka”,

matullienka
22. jún 2024

Vypla by som mobilné dáta, wi-fi a smer psychiater. Tu ti žiadne zaucho nepomôže

najna08
22. jún 2024

@sulavikova veď toto to je ďalšia kravina. Na zvieratá sme sa hrali všetci ako deti ale aby si niekto reálne myslel že ním je, to je choré. A skákať s hlavou plyšového koňa zastoknutou na palici cez prekážky je už iný level

hiro
24. jún 2024

@najna08 Tak to skakanie s konimi hlavami sa mi zda fajn, ale co taky extreme ironing? :D

estellas
24. jún 2024

@hiro tak toto je poriadny bizár,😂😆😆 hlavne ten týpek so žehličkou medzi tými skalami.

najna08
24. jún 2024

@hiro to je čo toto preboha😀

Strana
z2