Dojmy z testovania T9: Bola matematika ťažká?
Zaujímali by ma vaše dojmy (teda dojmy deti) z testovania. Syn vravel (teda aj učitelia sa vyjadrili), že matematika bola ťažká.
@deti95060810 ktore neberu prosim?A nejaky "strucny" zoznam strednych skol najdem niekde zverejneny?dakujem
Mat lahsia, aspon co som pozerala do testu, a to neucim ani mat,ani sjl. Aj deti po testovani hovorili, ze sjl bola tazsia,a test zo sjl pisali ovela dlhsie ako po ine roky, takmer cely cas vyuzili.
Mat pisali takmer celych 90 min, ale nehovorili,ze by nestihli
@stankot toto najdes v kriteriach jednotlivých skol....na to nie je zoznam, treba citat kriteria skoly, o kt. je zaujem, ci to tam má alebo nie
Syn matika 100% (že vraj veľmi jednoduchá). Slovina ťažšia (90%). Pripravoval sa aby nemusel robiť prijímačky na gymoel.
.
ja som vychodila este osemrocnu ZS, v pohode to stacilo, vsetko sme vedeli, mozno aj viac ako dnesni ziaci.
aj syn je deviatak ale a skole s vj madarskym...hovoril ze matika bola v pohode, ale madarcina velmi tazka. On bude este pisat aj sloensky monitor, ale ten je pre mad. skoly lahky - teda aspon pre moje dieta, ktore ma materinsku rec slovencinu.
@sofia_15 ale kdeže,u nás v okrese žiadna skola takto t9 neberie a sa nečudujem, veľmi dobre vedia prečo

@sofia1 ale učivo je poposuvane úplne inak, ako 'vždy'. 9.ročník funguje od r.1994, za 30 rokov vyzerajú osnovy úplne inak, ako predtým.