icon

Dostávajú deti darčeky od spolužiakov na narodeniny?

2. mar 2025

Dostávajú vaše deti darčeky na narodeniny od spolužiakov/kamarátov v škole na druhom stupni?

Strana
z2
abbey1
2. mar 2025

@dobryden Knihy zahadzujete?
Píšete, že ste odmietli pozvania na oslavy kvôli darčekom. 🙂

dobryden
3. mar 2025

@abbey1 pisala som ze sme tento rok uz boli na 5 oslavách ,na dalsie uz odmietnem. A moje deri nechceli oslavu ,chceli oslavu doma,nie s dermi zo skolky alebo skoly.A vyhadzujem naoriklad ked zi skolky donesú veci ktore sa vylepia alebo rychlo poničila a potom len zavádzajú v skriniach.Hodnotne veci nezahadzujem ale posuniem dalej,naoriklad aj tie knihy.Ale lacne veci zTeddy co sa tychlo ponicia alebo poriadne nepíšu idu aj rychlo do kosa,.

jana_eyre_2
3. mar 2025

Dostávajú vtedy, ak majú oslavu.. napr.teraz 13r pozval pár kamarátov do jumpareny, tak od každého nejaký darček dostal, hoci si myslim, že by sa nič nestalo ak by nedostal, mne išlo primárne o to aby si rozvíjal kamarátstva..

prasiatko30
3. mar 2025

Dostavaju ked maju oslavu a pozvu svojich kamosov. Neznasam ked si zacnu darovavat kraviny mimo vyznacenych sviatkov. Zvycajne to aj tak robili deti, ktore sa snazili manipulovat/kupovat si darcekom pozornost a akokeby exkluzivnost mojho dietata - ja som vtedy len moje dieta uprozornila, ze ja nemienim kupovat kazdy tyzden darcek pre dotycne dieta lebo ono to tak robi

emahol
26. apr 2025

Keď sú pozvaní na oslavu tak áno alebo veľmi dobrý kamarát.... nejaké sladkosti a drobnosti😊

Strana
z2