icon

Dovolili by ste 14 ročnej dcére prespať u frajera?

31. dec 2020

dovolili by ste svojej 14 ročnej dcére prespať u frajera ?
ja ju veľmi dobre poznam a som presvedcena ona sa sama boji takého reálneho vzťahu a navyše ma ešte čas na take iné veci
Som presvedcena že by nerobili nič iné ako pozerali film držali sa za ruky ležali pri sebe a maximálne nejaká ta nevinná pusinka
nič viac
ano či nie ?

danielahamar
31. dec 2020

Nie

mirro
31. dec 2020

Nie

veronikaszabova
31. dec 2020

100% nie 🤦‍♀️

kassandra25
1. jan 2021

Ja som presvedcena, ze by sa len drzali za ruku minimalne a robili by vsetko ine. A je tam riziko, ze za 2 mesiace by si pocula vetu: mama, ja som tehotna. Nie, toto dovol az vtedy, ked to pre vas nebude hanba, ak by ostala tehotna.

moonlight1210
1. jan 2021

Urcite nie.

Dovera je krasna, ale nahoda je blbec a dieta je zavazok na cely zivot rodica.

Nahodou sa situacia zvrtne, atmosfera zhustne, on ju ukeca a ona si jeden jediny raz v zivote povie, ze vsak sa to mama nedozvie a nevadi, ze urobi nieco napriek varovaniam. Vsak len tentoraz a nabuduce uz nie.
A vsetci vieme, ze za priaznivej konstelacie osudu ten jeden jediny raz staci. Dokonca pri troche stastia staci na nezelane tehotenstvo, aj ked dopraju len petting s vyvrcholenim.

Nehovoriac, aky je to velky pruser zo zakona, ak by sa nieco take prihodilo. Pre nu, pre neho, pre rodicov oboch deti, ze im to dovolili.

Navyse tehotenstvo pre tak mlade telo je velka zataz.

Ked uz, tak o dva roky aspon. Ked sa uz aj nieco prihodi, skor to obe rodiny zvladnu.
Teraz este isto nie.

A ak to pise mlada dama osobne, odporucam jej prestat sa uz hned vidiet vedla neho v posteli. Lebo cim skor mu postupne ponukne vsetko, co ma, tym skor sa mu potom zunuje. Chlap je lovec, na veku nezalezi (len lovne ciele sa menia).
Ked je ulovene, zacne ho zaujimat viac nieco ine.

osky
1. jan 2021

14 rocna ..
Ani za svet!!!

gitusmezeiova
1. jan 2021

Tá dnešná mládež.🥴 Mám to podobné..keby muž nebol prísny.. Dcéra by si robila čo chce! Hej hej ,on neni taký on je v pohode atď.. Vec že keď chlap sa nikdy nestratí.. Veľkou ukážkou bol môj ocko 😗 Mal 61 keď "spravil" mňa 🤦 3 ženy 11 detí. Zato Dievča.. vieš ako to ..s dieťaťom 🤔.. Mysli na toto... Buď tvrdšia a prísnejšia. 💪Držím pevné nervy 🤜🤛

littlefiona
1. jan 2021

Je ešte pod zákonom, takže určite nie.

sofia1
1. jan 2021

V 14tich?????samozrejme,ze nie,trochu skoro,nie?!

zenazaba
1. jan 2021

A co na to rodicia chlapca? Ci na ich nazore nezalezi,lebo frajer ma uz 35?😄

nnnuuunnn
1. jan 2021

Podla mna to pise samotne dievca sama za seba a mamy sa este ani nespytala, aj sama vie, ze je to blbost, tak sa spytala najskor tu, podla toho vyhodnoti aku sancu ma u svojej mamy 😀

lellla
1. jan 2021

Takto prespať by som 14 ročnej nedovolila len keby som.vedela že rodičia sú doma a ona vlastné spať nebude Snim.v jednej izbe čo je nereálne...ale je prehnané tu písať že frajera by nemala.mat...ja som mala frajera v 14 a tu som maximálne sme sa bozkávali ale nikdy teda som neprestala u neho to až o viac rokov neskôr asi v 17 či 18 to som mala už vážny vzťah ( áno od 16 až do teraz ) veď v dnešnej dobe sú dievčatá vyspelejšie skôr a skôr ..puberta skôr všetko skôr takže frajer áno ale prespať nie to je ešte skorý vek 🤭

viikkki
1. jan 2021

@lellla súhlasím dobrý názor ☺️

luciannka83
2. jan 2021

V 14tich urcite nie

bennn
Odpoveď bola odstránená
anita1978
Odpoveď bola odstránená
klip0
5. jan 2021

Ja som v 14 mala prveho "frajera", vdakabohu ze mi mama nedovolila unho spat, viem ako by to dopadlo a lutovala by som to este teraz

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanocka11
5. jan 2021

Nie, nedovolila by som. A nedovolila by som ani synovi priviesť 14 ročnú na noc, a vadilo by mi, keby ma takú frajerku, ktorú rodiča pustia v 14 prespať.
Inak to vážne v 14 sexuju? Ja som asi z inej planéty 😀

derdia
5. jan 2021

Ak nechceš byt čím skôr babka, a ak nechceš svojej dcére dopomôcť štát sa mladou mamou, a neuzit si absolútne mladosť tak určite nie. Ja si myslím, že dievčatá v jej veku sú nesmierne naivne... Stačí ze jej povie, že je najkrajšia na svete a bude.... Ochraňuj ju. A hlavne nedôveruje tak extra... Alebo dôveru ale preveruj...a určite nepusti. Ale to si podľa mňa mala už dávno riešiť... Ze napr. Keď budeš mat 17 a bodka.

derdia
5. jan 2021

@bennn áno? To je aká idiotina. Najlepšie sa učí na vlastných skúsenostiach... Takže najlepšie je nech je v 14 tích tehotná a nech sa poučí???? 🤔🤔🤔No podľa mňa poseriem tým všetko všetkym....ale tebe nie😂

viikkki
5. jan 2021

@zuzanocka11 no niektorý maju sex aj skôr ako v 14tich 😏

bennn
Odpoveď bola odstránená
taga
5. jan 2021

Nie prepana, urcite nie! Co su toto za otazky zeny! Ma 14, je dieta, naco ma mat 'vztah' ako dospelacka??? Ze drzat sa za ruky a lezat spolu v posteli a pozerat film, kks.. tam nech si pisu sms a snivaju o sebe!

nenne27
6. jan 2021

Takuto otazku sa nemoze pytat jedna normalna mater.chces aby zavolal niekto na teba socialku?😁

nenne27
6. jan 2021

@bennn jasne a v turecku sa mozu vydavat uz 12 rocne.za 40 rocnych ujov

nenne27
6. jan 2021

Mimochodom sex so 14 rocnou sa vola sexualne zneuzitie maloletej, to uz si aj romovia davali bacha aby mala viac ked sa vydala. My sme v skole volali normalne policajtov, ked nam 14 rocna prisla do skoly vycerpana, ze celu nic nespala, lebo sedela na stolicke.bala sa lahnut do postele aby ju manzel nenutil sexovat.vpalili do domu, dievca odviezli do detskeho domova. A tu sa niekto pyta ci pustit 14rocnu prespat k frajerovi? Potom zapneme spravy a vidime ako mater maloletu dceru za prachy ponukala muzom a vzdychame a chytame sa za hlavu.ked ste sexovali zienky v 14 to ste nemali inu zabavu a zaujmy? Sport, kultura, aktivity s rodicmi, kamaratmi? V osadachto chapem, tam tej radosti a vyzitia moc nie je, preto tam sexuju uz pomaly 12rocne deti ( aj to vela hovorim) ale v normalnej civilizovanej rodine 14? To je aky level? Totalna socka

gazpalm
10. jan 2021

Nie. Aj ked pamatam si ,ze ja som nasim miesto prespatia u kamosky (kde ma tiez pustili prvy-krat) zdrhla na chatu 😁 a odvtedy som to robila ,kym mi na to neprisli ,ale prvy sex som mala az tesne pred 18tkou...potom uz s chlapom s ktorym som uz 15 rok 😄a zase ,ked ti takto na rovinu povedala...tazke ,v jej veku by som sa citila nepochopena,pamatam,ako som si predsavzala,ze ja takato na svoje deti nikdy nebudem 😆a som ...ale 14 je ozaj este aj pod zakonom,nech je akokolvek mudra a vyspela

michalkas25
11. jan 2021

Niektoré mami tu sú fakt staromódne frajera v 14 nie,to je ešte decko.Nie ,dajte si s dcérou rozhovor o ,,robení detí" a nechala by som ju nad tým porozmýšlať.Mižno že sama si to rozmyslí.

stanislavicenka
11. jan 2021

Ja som v 15tich nemohla but vonku dlhsie ako do 21ej. Fakt maju 14 rocne deti nejaky vztah? 😰😰😰
Ja som u frajera spala 1x ako 22 rocna. A neprislo mi to cudne.
Moja sesternica nespala u svojho muza, ani on u nej nikdy, kym sa nevzali. A nikomu to nebolo cudne