icon

Dovolili by ste 14 ročnej dcére prespať u frajera?

31. dec 2020

dovolili by ste svojej 14 ročnej dcére prespať u frajera ?
ja ju veľmi dobre poznam a som presvedcena ona sa sama boji takého reálneho vzťahu a navyše ma ešte čas na take iné veci
Som presvedcena že by nerobili nič iné ako pozerali film držali sa za ruky ležali pri sebe a maximálne nejaká ta nevinná pusinka
nič viac
ano či nie ?

tarinka155
11. jan 2021

Nie,sice mam troch chalanov ,ale kebyze mam dievca nedovolila by som jej.Dnes deti rychlejsie speju

michalka4193
11. jan 2021

Nie

banyka
11. jan 2021

@zuzanocka11 tak to som asi aj ja z inej planety 😅🙉

laguna28
11. jan 2021

To dnes tak volá? Že pozerať film. Mala som spolužiačku čo v 14 ticho porodila. A tiež by to na ňu nikto nepovedal.

mirgenah
12. jan 2021

Mam 14 rocnu a ziadny frajer, by som ju odstrelila bud ja alebo manzel. Ako - nemajte mi ti za zle ale je to 14 rocne dieta!!! Na tieto veci ma cas. Ma to vysvetlene a nemoze byt o tom ani rec. Mobil jej kontrolujem sem tam, hovorime spolu o tom. Ako ak si myslis, ze budu spolu drzat za ruky w hladiet si do oci, tak si na omyle. Skusila si si niekedy prejst ich komunikaciu? Ja zasnem co vsetko mi dcera povie, ze si jej kamaratky s chalanmi vypisuju a aky obsah vymienaju. Sa cudujem ze ti tato otazka vobec napadla. Kde je zodpovednost za dieta???

hdvbk
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
14. jan 2021

@hdvbk ty asi nemas deti

hdvbk
Odpoveď bola odstránená
zuzkalujza
14. jan 2021

za mňa nie, je moc skoro, nič jej neujde

stanislavicenka
14. jan 2021

@hdvbk lenze to nikdy nemas zarucene, ze apolu zostarnu.

viikkki
14. jan 2021

@bennn súhlasím s tebou úplne dnešný rodicia sú niektorý naozaj naivný a neuvedomujú si ze je iná doba zato ze oni boli v 14tich deti neznamená ze su teraz tiež všetky dievčatá, myslím si ze keď ma baba a aj ten chalan všetkých "pri sebe" tak sa nič zlé stat nemôže a kľudne by som aj ja svojej dcére dovolila v 14tich prespať u frajera ak by chcela (nie sme Rómovia socky ani nič podobné sme pravnico-doktorska rodina)

vroni
14. jan 2021

@viikkki, wow, 14-rocna ma mat "všetkých pri sebe"? Dosť dobré. A je tej právnickej časti rodiny tiež jasne, ze ta 14-rocna je ešte pod zákonom? Úplne fuk, za akú vyspelu sa považuje to 14-ročne decko, na to tam ma rodičov, aby ju usmernili a nie sa spoliehať na "všetkých pri sebe" 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

viikkki
14. jan 2021

@vroni hej vedia ze je pod zákonom 😕predstavte si... A viete že aj vaša dcéra má možno sex od 13tich a ani o tom neviete lebo sa vám nespoveda 🤷‍♀️

zuziiiii
14. jan 2021

Určite nie

vroni
14. jan 2021

@viikkki, jasne, a osemnaskrat bola tajne na potrate 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Väčšina normálnych 14 ročných nesexuje. Nie je to normalne dnes a nebolo to normálne ani pred dvadsiatimi rokmi. Občas sa vyskytnú výnimky, ale spravidla sa do skorého sexu púšťajú práve dievčatá zo slabých sociálnych vrstiev.

certovica1982
14. jan 2021

nikdy nehovor nikdy,neviem aký máte vzťah s dcérou,ale myslím si že dcéry vždy všetko mamám nehovoria hlavne v takom veku.nepustila by som.

viikkki
14. jan 2021

@vroni kto ti povedal ze musí hneď mat sex?? A ak by čo ak ochrana? V našej rodine sú potraty zákazane nepodporujeme to 🤦‍♀️

vroni
14. jan 2021

@viikkki, hej, hej. A teraz tu o Červenej Ciapocke.

viikkki
14. jan 2021

@vroni bože 🤦‍♀️

bennn
Odpoveď bola odstránená
bennn
Odpoveď bola odstránená
maruskahurnanska
17. jan 2021

Nie,ja mam 15-rocnu a ani tej by som to nedovolila. Nedovolim ani prespavat jej kamaratom-chlapcom u nas.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
rysavka_anna
17. jan 2021

Nie....

nikayla
17. jan 2021

V 14-tich by som jej ešte ani frajera nedovolila...

simca06022011
17. jan 2021

No ja s prespavanim nemam zle skusenosti, zalezi od mladých akí su.. my sme boli zvyknuti spavat mimo dom, niekolkokrat rocne sme boli s partiou mimo dom uz hadam od 5 rocnika (to ked si predstavim teraz, ze moja bude 5tacka o rok a mala by som ju niekde pustit, tak mam dost), frajerovali sme sa uz hadam od 6tej triedy a neviem o nikom kto by na zakladke dosie "dalej" ako je bozkavanie, neboli sme taki "nadseni" teda, ze konecne spime mimo dom s frajerom, aby sme sa nejak "rozdiveli",ako som mala moznost potom vidiet na vyletoch z gympla, tam niektori boli fakt ako odtrhnuti z retaze ak sa dostali mimo dom a to sme potom fakt len hladali, kde je kto s kym zalezeny...
Ale to dovolene prespavanie u frajera, je nieco.. co moze aj nemusi dopadnut tak ako si predstavujes. Je to povolene, mama dovolila, bude sa skusat, kadeco robit a fakt je, ze ZIADNE dievca doma nepovie co robi s frajerom a bohuzial nehody sa stavaju. Moja mama sa nikdy neozvedela kedy s kym a urcite nie som jedina, co nevesia taketo veci rodicom na nos. Urcite by som ju nepustila, ma cas... Este ak by sla nejaka partia na chatu,ktorych poznate, na vylet, jeho rodicia by tam boli atd... Inak az tak v 16+ a aj to by som chcela vediet s kym a kam, kedze doba je kadejaka (a nie len mozne tehotenstvo je riziko) a debata o antikoncepcii by uz nebola len v teoretickej rovine odo mna.. .Aj tu na MK vidno, na diskusiach mladych dievcat, ze o pocati, sexe, tehotenstve vedia s prepacenim h***o niektore.. a teda to ani nie su "nehody" co sa stavaju...
Ak si poznas dceru a toho frajera, je to na tvojom zvazeni... ja fakt, by som v 14tich nerada riskovala nehody... aj za cenu, ze bude urazena, zduta..

maaji
17. jan 2021

Nie 🤦

vroni
17. jan 2021

@bennn, no vidíš, ja som v živote 15, 16, 17 ani 18 nemala, narodila som sa v 40, padnutim z višne. A teda moje chuda dieťa bude naďalej týrané tým, že sa nebude s mojim požehnaním bude valat v 14 u frajera.

malva123
17. jan 2021

NIE, akeho frajera uz len moze mat 14 rocna soplanda?NIE...

terezka1947
17. jan 2021

Tato tema nie je iba o veku,co pocete vystudovsnych VS. Je aj o zivotnej filozofii.
A aj o vychove doma.
Aj o vychove doma,co sa lasky a vztahov tyka. Lebo o sexe sa mladi dozvedaju uz skoro,cize bedia viac ako mnohi z nas.
Laska,manzelstvo a "zili stastne az do smrti"je o niecom inom.