icon

Dovolili by ste svojmu dospievajúcemu synovi bradu?

21. nov 2025

Keby si vás dospievajúci syn (povedzme 18 ročný) chcel nechať narásť bradu, povolili by ste mu to alebo by ste kategoricky trvali na Tom, aby sa holil?

parvinka0001
21. nov 2025
@sevrin

Koník opäť nesklamal, po včerajšej téme o tabletke po ako vianočnom darčeku tu dnes máme tému, ktorá prináša hlboké filozofické zamyslenie. Čo príde zajtra?

@sevrin klasika ešte dnes bude téma že nemá peniaze ,nemá muža ,rodinu a kamarátky plus rovno číslo účtu 😁to je dennodenne tu .

anonym_86bfda
21. nov 2025

@anonym_autor Mňa sa moji nepýtali ani keď boli mladší. Starší mal 17 násť , keď sa prestal holiť a nechával si v tom veku bradu a účesy menili ako ponožky 😃 Teraz má bradu ako drevorubač, nepáči sa mi to vôbec, ale keď sa to páči jemu a priateľke ok, rešpektujem. Mám ich rada rovnako.
Mladší ide v jeho šľapajách.
Od 16 tich si kupujú čo sa páči im,účesy aké chcú oni a v tomto ma naozaj nepočúvali a ja to beriem bol som rovnaká 🙈🤣Aj tak by som si urobila po svojom v tom veku a aspoň viem po kom sú 😅😎

anonym_86bfda
21. nov 2025

@anonym_autor V 18tich si nik nepýta povolenie od rodičov. Aspoň nie v týchto veciach 🤘 🤷‍♀️ Môžeš vyjadriť svoj názor, kľudne ho prehovárať, ale čím viac budeš zakazovať tým si viac bude robiť podľa seba 😉

nelca84
21. nov 2025

@anonym_autor snáď nechceš rozhodovať o tom, kedy sa má dospelé dieťa holiť. Nie je ti hanba vôbec nad tým rozmýšľať? Môj je tiež zarastený a predstav si, už ma aj piercing a bez opýtania 😁 Ma 19. Rešpektujem jeho rozhodnutie a musím uznať, že mu to dokonca pristane, ma svoj štýl.

mimikarol
21. nov 2025

To je ako keby si sa opýtala či dovolíme 18 ročnej dcére prefarbiť si vlasy

maryetta
21. nov 2025

Pri niektorych diskusiach si uvedomujem kto kazdy ma volebne pravo 🙊🙈

bg92
21. nov 2025

Mne to pride velmi sebestredne a opovazlive si mysliet ze mozem rozkazovat dietatu v takychto veciach. A to ani nevravim ze je uz dospely. Ani mladsiemu by som sa do toho nestarala. Dufam ze si troll

mimimoje
21. nov 2025

môj má 16 a "dovollila" som mu fúzy (to ho prešlo po mesiaci aj zafarbiť si vlasy (kvitujem, že sa pýtal a nedovolila by som mu niečo vulgárne ani nevhodné dko školy - majú na to školský poriadok).

weronika171717
21. nov 2025

Ak si nájde priateľku, tak nezabudni celú noc sedieť pri jeho posteli. Chorá hlava, fakt. Ty si jedna z tých materí, ktoré chcú dieťaťu diktovať život do 50-ky, však?

anonym_3633d4
21. nov 2025

Snaď mu nekontroluješ ešte či ma sex alebo kde všade sa holí. 😀

zuzubb007
21. nov 2025

Dovolila? To je hadam vtip, 18 ročný si môže robiť čo chce zo svojim telom, choré mať takého rodiča čo chce doživotne rozkazovať

guliver19
21. nov 2025

@anonym_autor nie si ty narusena? Pises z ustavu???

mane01
21. nov 2025

@anonym_autor to inak ani nie je tvoja vec, keď už sme pri tom… čo mu máš čo dovoľovať! Moje deti sú nedospeli teenageri, ale do vzhľadu im nekecam. Kedy majú skúšať bláznivé veci, keď nie teraz?

beronsche
21. nov 2025

@anonym_autor čiže??? Ty sa naozaj zamýšľať nad tým, či mu máš alebo nemáš dovoliť bradu?
Aj strih vlasov a typ oblečenia mu vyberas?
To je neskutočne...🤦🏼‍♀️

diaamax
21. nov 2025

“Kategoricky trvala na tom aby sa holil?” Vy kde zijete, ze si myslite, ze mozete detom kecat do toho ako vyzeraju? Jedna by dospelu dceru fackala, lebo si ostriha vlasy a zmeni styl obliekania, druha dospelemu synovi bradu zakazuje a vie Boh co este (nejsom tu denne). Zeny sa laskavo uvedomte. To ze mate deti neznamena, ze mate nad nimi moc a mozete rozhodovat aj o tom, ako vypadaju.

anonym_b10ac9
21. nov 2025

18 ročný nie je dospievajúci, ale dospelý. Ty mu ešte aj oblečenie vyberáš a chystáš, čo si na druhý deň oblečie? 😅

marika142
21. nov 2025

toto by bolo to najmenej, co by ma pri mojom synovi trapilo v tom veku. ak chce mat bradu, tak nech si ju ma. preco by si mu mala prikazovat, ci sa oholit...

domka222
21. nov 2025

Ty si sa v 18tich pýtala rodičov, či sa môžeš holiť?

danica2711
21. nov 2025

@anonym_autor teba sa syn musí pýtať aj či môže ísť na WC?

anonym_56f3a1
21. nov 2025

Autorka kde si?

glorikarebeka
21. nov 2025

No ty budeš iná svokra

januska12323
21. nov 2025

@anonym_autor kategoricky by som trvala na tom aby sa o svoje telo staral ako uzná za vhodné. 18 ročný je už dospelý nie dospievajúci a môže si dať aj tetovanie bez dovolenia od maminky.

rozculena
21. nov 2025

@anonym_autor to vážne sa ideš starať do brady svojho syna?
zastavil sa mi mozog

martul
21. nov 2025

@anonym_autor Môj má 17. Absolútne takéto veci neriešim a už vôbec nie, či dovoliť. Chodí zarastený, raz za mesiac ide barberovi, kde mu to upravia a hotovo....Práveže mu to brutálne svedčí.

tilly
21. nov 2025

Vôbec neriešim. Je to jeho tvár. Niekedy je zarastený ako praclovek, potom sa oholí. Jeho vec. Keby som ešte aj toto mala riešiť, porazí ma.

maminkadeticiek
21. nov 2025

Sa cudujem ak by sa ta vobec pytal 🤦‍♀️

estellas
Autor odpoveď zmazal
anonym_aa4901
21. nov 2025

môže sa toto vôbec niekto opýtať, kto má syna? ...alebo sa to pýta zasa nejaká kamarátka kamarátky, aby jej poradila ... toto je téma ako "dovolili vy ste dospievajúcej dcére ostrihať si vlasy/dávať make up atď. (povedzme 18 ročnej) , alebo by ste trvali na tom, aby si nechala dlhé vlasy/sa nemalovala...? ...nemám slov a to tu ešte niektoré aj seriózne odpovedali...

sisska96
21. nov 2025

Však to je len brada 😂 Keď sa mu nebude páčiť sa oholí, preboha živého také hysterické matky roka

autor
21. nov 2025
@anonym_56f3a1

Autorka kde si?

@anonym_56f3a1 Tu som a ďakujem za odpovede.