Dovolili by ste svojmu dospievajúcemu synovi bradu?
Keby si vás dospievajúci syn (povedzme 18 ročný) chcel nechať narásť bradu, povolili by ste mu to alebo by ste kategoricky trvali na Tom, aby sa holil?
Nech ju ma aj po kolena,ked sa o nu bude starat a nebude tam mat zasusene slize z polievky😂
Ako sa kategoricky trvá na holení? Priviažeš ho o stoličku a oholíš ho? Veď je dospelý.
Koník opäť nesklamal, po včerajšej téme o tabletke po ako vianočnom darčeku tu dnes máme tému, ktorá prináša hlboké filozofické zamyslenie. Čo príde zajtra?
@sevrin nechci vedieť, čo príde zajtra, čím ďalej tým úroveň fóra klesá, v posledných mesiacoch nejako prudko
Nech ju ma aj po kolena,ked sa o nu bude starat a nebude tam mat zasusene slize z polievky😂
@iwesska zasušené slíže z polievky
Moj syn ma dlhe vlasy,ale ozaj ze dlhe pod lopatky.Zavidim,lebo su zdrave,nadherne,prirodze ne.Ma 21.Nabuduci tyzden sa ide ostryhat,uz ho to nebavi,lebo o dlhe vlasy je vačšia starostlivost ako o kratke.Nechaj ho.Nech vyskuša.Ved uz je dospely.Ked ho omrzi tak sa oholi.Ja som synu nikdy nič nezakazovala.Vzdy sa pytal ci niečo moze.
@anonym_autor Osemnásťročnemu môžem radiť, môžem ho skúsiť za pomoci argumentov presvedčiť, ale určite nemá zmysel zakazovať/prikazovať...
Synovi by som nebranila...muzovi som povedala,ze ked si bradu neskrati ho oholim v noci 🤣
@anonym_autor dovolil. Ale odporučil by som mu aby si ju udržiaval a upravoval. Teraz je na to veľa možností.
Znieš ako moja babka. Ona neznáša brady, tak to zakáže svojmu manželovi a jej synom.
@anonym_autor Ták toto ma dostalo do kolien 😂. Aj ho špehuješ, keď je s nejakým dievčaťom? Lebo mi to tak príde, keď si robíš nárok na rozhodovanie o jeho vzhľade. Aj keby vyzeral neviem ako môže ti to byť tak jedno. Aká som šťastná, že takéto veci ma ani len nenapadnú a syn má nebude mať za prepnutú
@anonym_autor 🙈 chudák chalan

@anonym_56f3a1 Tu som a ďakujem za odpovede.
@anonym_autor a dovolis mu to?