icon

Gorgonzolská stredná škola čarodejnícka

15. nov 2022

Ahojte čarodejníci a muklovia 😃

Po dopozeraní Harryho Pottera mi dieťa položilo otázku, že či máme aj na Slovensku takúto školu. Objavili sme na internete túto školu. Poznáte ju? Máte s touto školou skúsenosti?
Ďakujem 🥳

Gorgonzolská stredná škola čarodejnícka
chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
autor
15. nov 2022

@chiaraaaa Tak zdravý rozum pri výbere školy vždy treba!
Lenže oni majú riadnu internetovú stránku.
https://gorgonzola.edupage.org/a/o-skole
Zostali sme prekvapení, nikdy o takejto strednej škole sme nepočuli.

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
zafir01
15. nov 2022

Ako úprimne, zaujala ma tato škola... Pre budúcnosť mojich detí by sa zrejme hodila viac než keby idú ma gympel a následne napr na medicínu...
Lebo ved treba im dat za pravdu, nech sa deti naučia čarovať, ako vyžiť z platu na sk... Pripadne aké kúzlo, či čarovný odvar použiť pri liečení svojej rodiny, keďže problém je sa dostať k Dr...
Kvitujem tvoje pokrokové myslenie .

autor
15. nov 2022

@chiaraaaa Ja neviem, že kto je zakladateľom tej stránky. Každopádne nás prekvapilo, že takáto stránka (škola?) existuje.
Dieťa nevie o existencii tejto stránky. To len zo zvedavosti sme hodili do Google.

neznamaznama
15. nov 2022

Naozaj ti napadlo, že by to mohlo byť reálne? Že by nejaká škola mohla mať adresu takýto blud? Mala by sídliť niekde tu, ako som poslala obrázok. Ešte niečo k tomu treba dodať?

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
autor
15. nov 2022

@zafir01 Toto je náš pokrokový objav, nie myslenie! Výber školy máme ešte ďaleko.
@chiaraaaa
A ženy teraz úprimne! Vy naozaj “zakopávate” častostrák na takéto internetové stránky škôl ?
A na Slovensku?

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
autor
15. nov 2022

@chiaraaaa Ja nie som na Instagrame, ale je dobré vedieť. Je pravda, že keď sa objavovali hoaxy (tvrdenia, videá) už počas pandémie straaašne veľa, polícia riešila. Aj internetové stránky by mohla mať teda pod palcom.
A teraz dovoľ dieťaťu ten internet.
V našej dobe bol alkohol, cigarety, čierne auto, ktoré deti unáša a sem-tam téma bola o drogách. A teraz?
Deti sú schopné opakovať každú sprostosť z internetu.

beronsche
15. nov 2022

Pockat, ty si, dufam, ani na sekundu neverila, ze ide o realnu skolu, ci ano? Ked pises, ze ta to prekvapilo, ze si to netusila, atd. atd.
Internet je plny kravin , nad tym je zbytocne sa co I len zamyslat a tu mozno Len niekto z recesie takuto stranku zalozil..
Dietatu mas dovolit obmedzeny a najma kontrolovany pristup na internet (podla veku).

solange7
15. nov 2022

@beronsche je nejaka pripečená. To skor vyzera, ze vytvorila stranku a chce navstevnost.

guudy
15. nov 2022

Takto. Trojsten - https://www.trojsten.sk/ (ktoreho email je uvedeny v kontakte) je organizacia, ktora organizuje korespondencne seminare, sustredenia a pod akcie pre deti, ktore sa venuju matematike, informatike a fyzike. A zo skusenosti s nimi tipujem, ze tuto stranku spravili ako sucast niektorej ich akcie.
Jeden z organizatorov ma prezyvku Krtko. FKS je fyzikalny korespondencny seminar - https://fks.sk/ .
Zakladatelka, vobec ti neudrel do oci nazov? Gorgonzola je druh plesniveho syra🙄🙄🙄.
Nechce sa mi verit, ze by niekto veril, ze realne existuje tato skola…

wwpela
20. nov 2022

Trosku mam pocit ze fake téma...