Gynekologička verzus kaderníčka
Dobrý deň, rozhodujem sa ci budem gynekologicka alebo kaderníčka obidve ma bavia ale neviem sa rozhodnúť co by ste si vybrali vy?
s tym, ze ti nejde skola a nebavi ta, by som sa az tak netrapila. poznam babu, co sme si o nej mysleli, ze snad ani zakladnu neskonci a bum, brutal motivacia, isla na medicinu (tukali sme si na celo) a diplom preberala s babom na rukach. neskusis, nevies. ako ti tu uz pisali, kadernickou sa mozes stat aj po prvom semestri, ak zistis, ze to fakt nie je pre teba.
ja mám pocit, že ty vôbec nechceš byť zdravotníkom (akýmkoľvek), len ťa do toho tlačí rodina, navyše na to nemáš, a čochvíľa si chceš založiť rodinu. Tú kaderníčku chceš kedy študovať keď si na gympli?
Veď môžeš ist na vyssie spomenute osetrovatelstvo, diplomovana zdr. sestra a pracovat na gynekologii, porodna asistentka, laktacna poradkyna a este k tomu aj strihat a cesat vlasy mamickam rovno po pôrode 🙈😂
@guiseppinka ale kdee to by musela l. gagu stylovat aby ako kadernicka slusne zarobila,,alebo avu max ..ci ine stars...
Pises ze si na 8r.gympli tak to vyuzi po mature a chod na medicinu,bola by skoda toto vzdelanie nevyuzit a v buducnosti by si bola sklamana,,ak medicina nepojde mozes to skusit ako kadernicka..a ktovie co dovtedy este bude,ako sa ti plany a predstavy casom zmenia

A vyššie spomenuté osetrovatelstvo-pôrodná asistentka by nepripadalo do úvahy? Budeš v odbore, ktorý ta baví, je to vysoká škola a sestričky treba ako soľ 🙂